Şimdi Ara

Yks ertelenir mi? Ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yks den önce msü, lgs var. Bu sınavlardan sonra vaka sayıları artarsa, beklemedikleri bir şey olursa yks ertelenir diye korkuyorum açıkçası.Sınavın geri alınacağı da kimsenin aklına gelmezdi ama oldu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ertelenmez. selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ertelenme işini unutmak gerekiyor. O iş bitti. Ekstrem bir durum olmadıkça sınav haziranda yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9B8DBAD6C

Dostum ertelenme işini unutmak gerekiyor. O iş bitti. Ekstrem bir durum olmadıkça sınav haziranda yapılır.
    Umarım haziranda yapılır uzamasın istiyorum

• Ertelenmez bu saatten sonra
  • ertelenmez
    salam ve sucuk ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertelenebilir ama bizi düşündükleri için değil vaka sayıları artarsa turist gelmez diye.

• Turambar7 kullanıcısına yanıt
    bu cok doru.

Temmuzda turizm isi olmayacagına karar verirlerse/ fark ederlerse sınav %99 rte kahramanıyla ertelenir demedi demeyin

bu olursa öyle eylüle falan ertelenmesini beklemeyin turizimi agustosta açmaya karar verirler temmuza ertelenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 26 Mayıs 2020; 19:19:13 >
  • Sınavın öne alınacağı dedikoduları etrafta dolaşırken bu forumdaki çoğu kişi, öne çekilmez gidin dersinizi çalışın tarzı söylemlerde bulunuyordu fakat sınav öne çekildi. Hükümet çıkarları doğrultusunda kararlar alacaktır tekrardan ve alacakları karara da pek şaşırmamak gerekiyor. benim için ertelenme olasılığı da ertelenmeme olasılığı da %50. Ancak açıklanan tarihe kadar çalışmamdan taviz vermeyeceğim. sana tavsiyem forumdaki ertelenecek dedikodularına itibar etme çünkü çok büyük dikkat dağınıklığına sebep oluyor.
  • Bilim Kurulu ve Yök ertelemek için fırsat kolluyor. İnsanların dilekçeleri ay sonuna yetişmiyor ÖSYM suspus. Ancak ertelenir diyen maldır.

• Erteleyip 30 dk yı geri alma ihtimalleri var mıdır?
  • Ertelenirse artık manyarım kafayı yerim heralde kendimi camdan atar kafamı camdan çıkarır avazım çıktığı kadar bağırarak ağlarım psikolojimiz alt üst olmuşken bir daha ertelenip ileri geri alınmasını bünyem kaldıramaz bütün kitapları alır üstünde zıplar kafamı duvarlara vurmak üzere deliririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedyligunlukler -- 26 Mayıs 2020; 20:52:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aha bak ertelendi şimdi görüyon mu burayı?

• BLACKFACT B kullanıcısına yanıt
    çok zor muhtemelen zor tyt ile karşılaşırız süreyi geri almazlar gibi

tabi ertelenirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 26 Mayıs 2020; 20:56:6 >
  • alsınlar daha iyi
  • Yks Mağduru Yiğittwitter
    Yks Mağduru Yiğit
    https://twitter.com/YksYigit/status/1265339598613479424?s=19
    izleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.