Şimdi Ara

Yks'de yapamadıysan Dgs'de hiç yapamazsın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dgs ile mühendislik kazanıcam dediğimde herkesten bu lafı duyuyorum. Nedenini sorduğumda dgs daha zor ve çok az kişi alınıyor diyorlar.

Baya moralim bozuluyor. Doğru mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05C9F9077 -- 8 Ağustos 2018; 5:59:14 >

• mühendislik lisans tamamlama sınavı zor evet ama imkansız değil.
    dgs de dikey geçiş sınavı sayısal komple mantıkla yapılablicek sınavlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

mühendislik lisans tamamlama sınavı zor evet ama imkansız değil.
    dgs de dikey geçiş sınavı sayısal komple mantıkla yapılablicek sınavlar.
    Dgs yerine Yksye hazırlanmak daha mı mantıklı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05C9F9077

Dgs yerine Yksye hazırlanmak daha mı mantıklı sizce?

Alıntıları Göster
    2 yıllık mezunsanız 2 yıl boşa gitmiş oluyor yks ye girerseniz.
    dikey geçiş sınavı önlisans mezunu olarak kazanılmış hakkınız
    tepmeyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

2 yıllık mezunsanız 2 yıl boşa gitmiş oluyor yks ye girerseniz.
    dikey geçiş sınavı önlisans mezunu olarak kazanılmış hakkınız
    tepmeyin bence.

Alıntıları Göster
    Hocam ben daha üniversite okumadım. Bu ay 2 yıllık tercih yapıcam. Ona göre sınavlardan birisine kendimi hazırlayacağım.
  • quote:

Hocam ben daha üniversite okumadım. Bu ay 2 yıllık tercih yapıcam. Ona göre sınavlardan birisine kendimi hazırlayacağım.

Alıntıları Göster
    geçen sene olsa yapardın şimdi çok zor dgs düzeyi tyt ile aynı hemen hemen hatta alesi geçti bile sırf mantık formül yok hemen hemen zaten yapsan tyt den yapardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-24B35DD43

geçen sene olsa yapardın şimdi çok zor dgs düzeyi tyt ile aynı hemen hemen hatta alesi geçti bile sırf mantık formül yok hemen hemen zaten yapsan tyt den yapardın

Alıntıları Göster
    Yani napıcaz hocam kafam çok karışık. Tek bildiğim mühendislik kazanmam gerektiği. Hangi sınava hazırlanacağım bile net değilken ilerleyemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yani napıcaz hocam kafam çok karışık. Tek bildiğim mühendislik kazanmam gerektiği. Hangi sınava hazırlanacağım bile net değilken ilerleyemiyorum.

Alıntıları Göster
    ben 2 yıllık okudum dgs ye gireyim diye öyle bir değiştiki sistem büyük ihtimal kazanamayacağım istediğim yeri yerinde olsam 1 sene kalıp tyt-ayt ye girerim. mesela ayt ile 100 kontenjanı olan bölüm dgsden de 4 yada 5 kişi alıyor.

edit: zamanında biri bize bunları söylemediği için 2 sene boşuna okudum sınav uzaktan çok kolay geldi girdim o kadar da kolay değilmiş istediğin yere girene kadar mücadele et 2 yıl boşa okuma dgs ile kazansan bile 3. sınıftan başlamıyorsun genelde 1. veya 2. sınıftan başlatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24B35DD43 -- 9 Ağustos 2018; 13:19:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-24B35DD43

ben 2 yıllık okudum dgs ye gireyim diye öyle bir değiştiki sistem büyük ihtimal kazanamayacağım istediğim yeri yerinde olsam 1 sene kalıp tyt-ayt ye girerim. mesela ayt ile 100 kontenjanı olan bölüm dgsden de 4 yada 5 kişi alıyor.

edit: zamanında biri bize bunları söylemediği için 2 sene boşuna okudum sınav uzaktan çok kolay geldi girdim o kadar da kolay değilmiş istediğin yere girene kadar mücadele et 2 yıl boşa okuma dgs ile kazansan bile 3. sınıftan başlamıyorsun genelde 1. veya 2. sınıftan başlatıyorlar.

Alıntıları Göster
    Çok kararsızım hocam. Sıralamalar o kadar yüksek ki. Teknik üniversitelerde itü 4k, ytü 18k, gtü 40k. Bunlara yks ile ulaşmam mümkün olamayacağı için belki dgs ile ulaşırım diye düşündüm. Ama bu sınavda öyle hayal ettiğim gibi gözükmüyor. Mezuna kalsam 1 yılda kazanabilir miyim bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.