İmkansız nedir deseler bu başlığı gösterirler herhalde. Başaracağım. Çalışıyorum. Bir işi bitirmek için de inanmak ve sonrasında çalışmak gerek zaten. Motivasyon arayanlar başkalarının koyduğu sınırdan çıkın ve var gücünüzle çalışın. Bazıları ' zaten ilk 10 bin şimdiden dolu' diyor sanki reserve edilmiş gibi o sıralamalar :D günde diğerlerinden bir saat fazla çalışarak bile onlara yetişip sonrasında da geçebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum,yapacağım da :) |
Yks de bir milyondan ilk bine çekmek

-
-
Yaparsın veya yapamazsın gibi bir şey söylemeyeceğim ama bu konuyu buralarda açmak bana mantıksız geliyor. 3 Kişi yaparsın derse 100 kişi yapamazsın diyecek. Hevesin kırılacak sonra. Benden söylemesi. Sevdiğim bir söz var.
'İnsanlara planlarını değil, yaptıklarını anlat.'
-
ilk bine girenler şu sınava ortaokulda girse 1 milyon yapmaz
-
süreklilik kazanmak 1 yılda olabilecek şey değil o yüzden bunu yapman imkansıza yakın bir olasılıktır
-
Çalışmaya olasılıktan başla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
insanlar senin hevesini illaki kırar bana sorsan imkansız diye bir şey yok ama ciddi anlamda çok çok zor benim saçma bulduğum konu şu hocam ilk 10 k şimdiden doldu bugünde bir konuda gördüm adam 50 k doldu diyor geçen senekilerle, bu kadar saçma bir söz duymadım elinden geleni yap gitsin
-
Konuşmakla icraat yapmak arasında bir ters orantı vardır ben hayatım boyunca buna inandım ve inanmaya devam edeceğim.Gecen sene kendimi çok öne atıyordum şöyle böyle vs diye sınavda eşit ağırlık alanında 4 haneli sıralamalardan ne gelirse gelsin kalırım diyordum 5 haneli 11.458 geldi.O yüzden sadece susup yapmam gereken şey ne ise onu yapma kararı aldım.
Bu mesajiniza bir ekleme yapmak istedim
Önceden 1 günlük hesaplar 2 sıfır atılıyordu bu konularda simdi 3 sıfır atılmaya başlanmış
https://forum.donanimhaber.com/400-binden-4-bine-cekmek--145133928
Bu kez üslup çok daha hoş ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 11 Aralık 2020; 17:15:59 >
Hocam yüksek sıralamalardan çekme olayında sıralamaya bakmak pek mantıklı gelmiyor bana. Ağustos ayı demek senenin başı demek. Şu an bu konu sahibi imkansız bir şeyden bahsetmiş ama 400 binden 4 bin "Asla olmaz." Diyeceğim bir şey değil şahsen.
Tabii imkansız değil derken yüksek obp den bahsediyorum. 90 obp ile 400 bin yapan da var. Bu adama çekemezsin denilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655
Bu mesaj silindi.Öylemi yapılıyormuş nmdnmsn kullanmayı bilmediğimden aç gidi aç ediyorum
-
1 milyon yaptıysan çalışmaya okuma yazmadan başlaman lazım. Günde 23 saat çalışsan, sınav zor olsa ve obp önemini yitirse, Türkiye Hollanda'yı yense neden olmasın -
11 saat devamm
-
Palmiye bekirle mümkün -
En iyi ihtimal 100k -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-270A60C93
En iyi ihtimal 100kyav yapacağım diyorum karısmasana isime kardesim :p
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yaparsın veya yapamazsın gibi bir şey söylemeyeceğim ama bu konuyu buralarda açmak bana mantıksız geliyor. 3 Kişi yaparsın derse 100 kişi yapamazsın diyecek. Hevesin kırılacak sonra. Benden söylemesi. Sevdiğim bir söz var. 'İnsanlara planlarını değil, yaptıklarını anlat.' |
ilk bine girenler şu sınava ortaokulda girse 1 milyon yapmaz |
Çalışmaya olasılıktan başla
|
Benzer içerikler
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
- obp ne kadar geri atar
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- galatasaray lisesi yorumları
- yeni açılacak tıp fakülteleri 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X