Şimdi Ara

YKS BİYOLOJİ KAYNAK ÖNERİSİ LAZlM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biyoloji konusunda kafam cok karisik cunku her kafadan bir ses cikiyor . Konu Anlatiminda problem yok ama palme A/B den sonra cozulmesi gereken soru bankalarinda problem var az yardim edin lutfen . Biyolojiden cok kaliteli buldugunuz kesinlikle cozulmeli dediginiz mufredat disi olmayan (karekök un 3 sorusunun 1 inde meb kitaplarinda bile olmayan bilgilere ihtiyaciniz oluyor) kitap onerilerinizi bekliyorum . Biyoloji seviyem ortalama ya da ortalamanin 1 tik ustu ve ilk once palme A/B yi bitiriyorum su an akiyor kitap . Son kitap olarak Fen Bilimleri LYS Biyo sb dusunuyorum hem cok iyi bir tekrar kitabi hem kaliteli hem ince ve ygs konularini da kapsiyor . Ama bu ikisinin arasinda ne cozecegimi bilmiyorum bazilari FDD biyo (ibrahim altun) cok iyi orta ve ileri seviye kesin coz diyor bazilar kolay diyor , limiti onermeyin selin hocadan limit cozumlerini zaten anlamadigim kisimlarda dinliyorum ve limit orta seviye kitap . Birey B , Birey C , Bilfen ve FDD hakkinda bilgisi olanlar kitaplari anlatirsa sevinirim en cok onerilenler bunlar . lutfen okuyup cikmayin 100 kisi okuyor 2 kisi cevap veriyor . tsk

• up up
  • Fen Bilimleri LYS çok sağlam yayın, MF kazanım aldım bide ben de daha başlayamadım güzel kitaba benziyor bi bak derim. Fen bilimlerinin LYS yıldız, YGS yıldız uçurur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limit ve karekök çözüyorum karekök gereksiz mi hocam çözmeyeyim mi sence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fen bılımlerı yıldız bıyo zordur ama bılfen ona göre cok daha zor
  • faiksez F kullanıcısına yanıt
    mf kazanim cok cok yeni yayin hocam , benim cok yeni yayinlara alerjim var ve sadece birkac dersten ygs soru bankalari var lys olsa hadi neyse , geometri ve biyoloji de ya ygslys ya da direk lys soru bankasi cozmek cok daha mantikli bence cunku zaten lys sb lerin hepsinde ygs konulari da var biyo ve geo da , zaten geo ve biyo nun ygs soru bankalari genellikle daha temel olur ama haziranda girecegimiz sinavin pek temel olacagini dusunmuyorum . fen bilimlerine gelince duz kitabini almayi dusunuyorum cunku biri yildiz serisi çöp diyor digeri cikiyor yildiz kraldir duz kitap cop diyor ben de en iyisi madem bu yayin iyi duz kitabini alayim seriye falan girmeyeyim diye dusundum yanlis mi sence ?
  • Extr4ordinary E kullanıcısına yanıt
    aga gereksiz diyemem ama daha iyileri var ya , icinde gercekten guzel sorular da var ama birak eski mufredat sorulari adamlar bildigin bak hic abartmiyorum googledan bilgi alip soru diye soruyorlar . her soru boyle olmasa bile boyle 2 3 soru bile gorunce kitaptan soguyor insan bence karekök mat geo ve turkce harici gereksiz yayin , karekök fizik sb nin %60 ini bitirmis biri olarak o da ayniydi :D madde ve ozelliklerinde mesela plazma ile ilgili meb kitabindan hicbir sey sormayip meb kitabinda olmayan her seyi soruyordu adamlar :D mat geo tr icin karekök al ama biyo icin palme limit fdd fen bilimleri bu 4 yayindan pek şaşma . ben bu konuyu palme ve fen bilimleri cozecem diger yayini ne alayim ogrenmek icin actim ama bakalim daha ogrenemedik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt fizik kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    hocam cozdun mu yoksa duydun mu ?* ve mufredata uygun mu bilfen yoksa karekök gibi mi zor :SD:ASD karekök zor zor diyorlardi bakiyorum akiyor kitap son testlere geldik adamlar detayli meb kitabinda bile olmayan googledan bilgi alip soruyorlar sinavda cikma ihtimali 0 :D dedim belki sadece ilk konu boyledir ilk 4 uniteyi bitirdim hala boyle attim kitabi direk . neyse hocam fen bilimleri duz kitap mi yildiz serisi mi ve nedenini aciklarsan sevinirim . cogunluk duz kitap al diyor cunku
  • up
  • hadi be bi up
  • Eksen kafa dengi nar biyoloji var tekrar bana guzel geldide bi yerde gorursen bakarsin

• ProVival P kullanıcısına yanıt
    gorursem incelerim dostum eyvallah , ama su an dusunmuyorum
  • uppp
  • cafcafzee kullanıcısına yanıt
    Ya aslında bana göre ikiside hoş nedense ben düzü ile yıldız serisi arasında çok büyük bir fark görmüyorum ikiside işine yarar.

• faiksez F kullanıcısına yanıt
    aynen ama ben duz alirim heralde
  • up
  • Birey B güzeldir incele birkaç sorusunu hoşuna giderse al.Beğenmezsen alma bazı soruları garip gelebilir ama güzel kitaptır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.