Arkadaşlar ben yks sınavına gireceğim ama başvuru yapmadım başvuru tarihi geçti mi nasıl yapabilirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 24 Mayıs 2022; 17:55:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yks başvurusu yapmayı unuttum yardım lütfen

-
-
3 ay önce bitti kayıtlar
-
Ben önceki yks sınavına girmiştim mezuna bıraktım ama başvuru yapmayı unuttupum için giremeyeceğim peki eski yks puanımla tercih yapma şansım yok mu yani üni okuyamayacak mıyım ???? 😰😭
Yardım edin lütfen ya moralim çok bozuldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 sınavına gırmeye hak kazandınız hayırlı olsun mu desek gecmıs olsun mu desek sımdı :(
-
400 gün var sınava babam sıkma canını
Hocam lütfen yanlıs anlamayın ama neredeyse her sene ayni donem açilıyor kayıtlar? 7 24 ders çalıştıysanız mezun senenizde imkani yok ya bunu unutmanızın. Neyse gecmiş olsun sanırım hiçbir yol yok. Yakında sınav yerleri açıklanacak 1 haftaya
troll
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
girişte güvenliğe ateşle bi şeyler gerisi kolay
-
Tek yapabileceğimiz bir bardak soğuk su vermek olur hocam. Geçmiş olsun
-
Moral bozmaya, rakip elemeye çalışanlara kulak asma. ÖSYM'yi ara ve durumu anlat. Ellerinden geleni yapacaklardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen dostum toplandık SpyBunny'i elemeye çalışıyoruz
aaaaa ösym'nin elleri mi varmış
-
Keşke trol olsam kanıtlamak için ösym ekranından görünüyorsa ss atabilirim
böyle bir şey mümkün mü?
ben pek sanmıyorum
-
Hocam ailevi sorunlar yaşıyorum ve antidepresan kullanıyorum sınava 7/24 çalışamadım ama hatrı sayılır bi derecede çalıştım foruma hep intihar konuları falan açıyordum kayıt hiç aklıma gelmedi ve şuan o kadar mutsuzumki içimdeki kötü his asla geçmiyor bu akşam uyuyabilecek miyim bilmiyorum keşke ilkinde üniverste okusaydım
Nazikçe istersen her şey mümkün hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yanıt için teşekkürler yarın arayıp soracağım konuyu güncellerim
İnşallah olur moralim çok bozuk şuan bir gökdelenin tepesinden atlamış gibiyim ama asla yere düşmüyorum hep havadayım gibi böyle kötü bir his var miğdem bulanıyor antidepresan ilaçtan 2 tane extra fazla içtim inşallah unuturum bu acıyı
anladım hocam çok geçmiş olsun. intihar boş iş. boş ünidense okumamak mantıklı önemli olan seneye bu sene gidebileceginiz yerin çok çok üstüne gidin
aynen dostum toplandık SpyBunny'i elemeye çalışıyoruz |
400 gün var sınava babam sıkma canını
|
troll
|
2023 sınavına gırmeye hak kazandınız hayırlı olsun mu desek gecmıs olsun mu desek sımdı :( |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X