Her yıl ortaya atılan ama her sınavlara göre hiçbir alakası olmayan şeyler:(2019 da da dendi 2020 de de dendi 2021 de de ama sıralamaları tamamen farklı 🤡)(23 yaş ve üstünün yaptığına inanıyorum) -Yeni sistemden geldiği için bu öğrenciler çalışmayı biliyor -Öğrenciler bilinçlendi -Youtube hocaları arttı -Bütün kitapların pdfleri internette var -Kendi girdiği sınav yılını zor kabul edip diğer yıllara kolay demek (2020-2019-2018-2021 fark etmeksizin hep yapanlar var sonuçlara rağmen bile abi bunu mu çözemiyonuz ya diye ağlarlar) Hatırlamadıklarımı güncellerim her sene < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YKS Adına Her Yıl Atılan Argümanlar

-
-
Aklıma Murat Can denen eleman geldi, 2021 sınavından sonra matematiği 2019'a yaklaştırmaya çalışmışlar falan diyordu ahahaha
-
Üniversiteye giriş sınavı 2 dönemde incelenir
1. Dönem Gri koç piyasaya çıkmadan önceki dönem(cilalı taş devri olarak da bilinir.)
2. Dönem Gri koç piyasaya çıktıktan sonraki donem (diğer adıyla Uzay çağı)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haklısınız hocam fosforlu tayfadan sonra herkes bilinçlendi her gün gri koç izleyip 500 problem + paragraf çözerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paragrafiksi çözdün mü güzel insan Bu sene o valizler dolacak be güzel insan
Bu sene obp kırık diye çözmedim hocam ama yorumlara girip diğer güzel insanlara önerdim hocama bin kez teşekkür ettim neden ettiğimi bilmiyorum çünkü hiçbir ders videosu yok ama sanırım bilinçlendim
Bunları söyleyenler ciddiye alınmaması gereken insanlar. Youtube kanallarının abonesiyle sıralamaların ne alakası var? Bir diğer saçmalık da millet 2021'e göre çalışmış. Çevremde ne öyle birinini gördüm ne de duydum. Kimse geçen yıl sınav zor geldi, o zaman ben daha çok çalışayım demiyordu.
-
Bu sene herkes zora çalıştı ondan netler yükseldi
-
Son söylediğin bir argüman değil.
2021'de girdim diğerleri arasında en zoruydu açık ve net
fonksiyonu yazdım
f(xseneninogrencisi)= x yılındaki sorular daha zordu bu sene a konusunu bilenler yaptı x senesiyle bu sene karşılaştıralamaz abi siz sınav stresi yaptınız
bu sene için demiyorum ama 2021 yılında bile bunu söylemeye başladıkları an bakmaya bıraktım foruma o sene agzı olan sınav yorumcusu oluyor
2021 yüzünden daha çok matematik çalıştım zararı bile oldu a*k
Lan ben de aynı
Yine sıralamalar nasıl olur diye kafayı tirlattigim bir gece oturdum forumda 2021 çıktıktan sonraki yorumları okudum. Yine millet 2019dan bir tik zordu 2019 tipi sorular gördüğünüz için o sorular size kolay geldi 2021 de sıralamalar olursa biraz daha ileri atar gibi şeylerle kafa bulandirmis ama durum hiç öyle değildi 2019da 3000 yaptığın netle ilk 500 e falan giriyordun 2021 de. Bu senede bence 2019 2020 arası ama 2020 ye daha yakın gelecek. Diyelim ki 2019 5k 2020 9k bence 8k gelir 2020 den daha kötü gelirse de kafalarına edeyim.
CENG balon patlayacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Aklıma Murat Can denen eleman geldi, 2021 sınavından sonra matematiği 2019'a yaklaştırmaya çalışmışlar falan diyordu ahahaha |
Üniversiteye giriş sınavı 2 dönemde incelenir
1. Dönem Gri koç piyasaya çıkmadan önceki dönem(cilalı taş devri olarak da bilinir.) 2. Dönem Gri koç piyasaya çıktıktan sonraki donem (diğer adıyla Uzay çağı) |
2021 yüzünden daha çok matematik çalıştım zararı bile oldu a*k
|
Benzer içerikler
- acil doktoru maaşı
- 95 tyt 65 ayt kaç bin
- bilgi sarmal tyt deneme - 1 cevap anahtarı
- telegram kitap pdf
- ayt fizik kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X