Şimdi Ara

YKS 2025 Yetişir mi? (Yardım edin!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum,

Ben 2022 yılında liseden sözel olarak mezun oldum. 2 yıl boyunca sadece TYT ham puan ile Polis Meslek Yüksekokulu'nu tercih ettim. Sözel seçmemimin en temel sebebi İlkokul ve Ortaokul serüvenimde sınıf hocam sayesinde Matematikten iyice uzaklaşmam ve matematik temelini bir türlü rayına sokamamam oldu. Şimdi ise 2025 YKS sınavına sayısal olarak girmeye hazırlanıyorum fakat aklımda bir kaç soru var, konu bilgisi olan, tecrübesi olan cevaplarsa çok memnun olurum çünkü buna çok ihtiyacım var, boşluğa düştüm.

YKS sayısala temelden başlasam sizce 4 ayda yetişir mi? Hedefim AYT Sayısal 10-15 net (tüm derslerden gelecek toplama net), TYT 45-55 net (tüm derslerden gelecek toplama net).

Eğer günde 6-8 saat çalışırsam ve yetiştirebilirsem sizce hangi kaynaklardan başlamam gerek ve programım nasıl olması gerek, lütfen cevaplayın, iyi forumlar.

• Mata iyi ve önyargısız çalışırsan rahat olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anladığım kadarıyla mattan sıfırsın biyikli mat 10 günde temel atma kampını izle sonra tyt matta sadece problemlere kadar olan kısmı izle bi 8 10 net yaaprsin matematikten ilk kısımlar zor olmuyor çok. Türkçe paragraf çöz anlama gücünü geliştir 25 30 arasi yaparsin sosyal de bi 10 net fen için sadece fizikte fizik bilimine girişi izle kimya da 9.sinif sözel konulari çalış anlayabildiğini biyo da ilk canlıların sınıflandırmasına bak bi 5 nette fen gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayt için fizikte sadece vektörler çalış bakarsan enn son konuda modern fiziğin günlük hayatta kullanımı var full okuma mr fln bakmazsan da önemli değil. Kimyada modern atiom teorisi çalış sadece biyoloji bakmak zorunda değilsin bakarsan sinir endokrin bak ayt mat için tyt ilk 12 konu çalış sakın trigo lti logaritma falan bakma. Bakacaksan polinom temel bilgi ikinci der denklem diziler falan konu seç aklıma gelmedi şimdi bütün konular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinteuil -- 14 Şubat 2025; 16:41:2 >
  • Kaynakta aktif ens falan olabilir çok bilmiorm da işlere fln gidince adamlar yardım ediyo

• Nokta atışı çalışırsan rahat olur hızlı net koparabileceğin yerlere çalışırsın işin kolaylaşır bu hızlı net koparabileceğn konuları deneyimli hocalara sorarark veya araştırarak bulabilirsin. kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.