Şimdi Ara

YKS 2023 KIRIK OBP İLE TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle imkansız değil yök atlasa bakarsan görürsün uludağ tıpı fln 6 kişi kırıkla kazanmış

10k lık tıpları kırıkla kazanan onlarca kişi oluyor her sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin obp kırık değil ki. Daha fazla ayt yapman lazım. Zaten sene başından beri çalışıyorsun, bırakmaz ve tempoyu dahada arttırırsan imkansız değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Autghust34 kullanıcısına yanıt

hocam ben hazır üniler kapanmışken calısmayı dusunuyordum da obp 77 ama kırık olacak 2022 de bir yere yerleştim. sayısalda geçen sene 120k yapmıstım o sıralamarlarda bile 7k geri attı beni. ben 60-70k civarı istiyorum bunun için bi 45k falan yapmam gerekecek hamda galiba bu sene değil mi? imkansız bir şeyi konuşuyorum ama sadece varsayımda bulunuyorum.

• berkellyum kullanıcısına yanıt
    kırık obp sınavda gerçekten çok geri atıyor ama tabi siz bilirsiniz hocam sınav temmuzda yapılırsa çalışmak için daha vakit var

ben de ea dan girmiştim 2022 de say sıralamam da 122k dı 90 obp 1k ileri atmıştı benim de obp kırık bu sene girmeyi düşünmüyorum ben 2024 te deneyeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Autghust34 kullanıcısına yanıt

hocam okulu dondurup mu deneyeceksiniz? sizinle aynı durumdayım şu anda. 2022 de say 125k sıralama yaptım ama obp 77 maalesef. ben ne yapmam gerektiğini inanın hiç bilmiyorum düşünceler aklımdan çıkmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.