Bildirim
Yks 2022 için tyt kitap önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Fizik için 345 çözmüştüm biraz zor gibiydi ama sorular çok kaliteli bu arada eğer zamanım var uzun uzun çözerim dersen apotemi problemleri çöz derim sınav onun kadar zordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fizik net 3d. 345 de çözdüm ama 3dnin yorum soruları efsane
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen baya iyi yorum sorulari var ben ondan once 345 cozuyprum bir tık daha kolay ve islemli sorularda var
Hocam çok zevkli çözmesi
tyt ayt fizik 3d seviyesi üsttür.
nihat bilgin tyt-ayt fizik daha temel tarz bir kitap.3dden önce alınabilir.
tyt fizik 345 güzel kitaptı bu da ama ben 345 sevmiyorum pek.öyle aşırı sevmedim.
seviyen iyise karaağaç fasiküllerinin(elektrik optik hariç) mekanik kısımlarını alıp çözebilirsin.
apotemi modern fizik(12 konuları için) güzeldir alınabilir.
-
fizik 3-4-5 çözüyorum memnunum. gerçek hayat problemleri çok güzel. dershanede etute arkadaşlarımda 3d ve Nihat bilgin görmüştüm onları inceledim onlar da çok güzeldi bakabilirsin.
kimya aydın tyt, temel hiç yoksa palme
biyoloji paraf tek geçerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle ama oncesinde konuya hakim olmak lazim yoksa sorular terse dusuruyor genelde
Matematik için hangi kitapları önerirsiniz tyt ayt
Arama bölümünde istemeyeceğin kadar çok kaynak tavsiyesi var önce oraya bakıp sonra konu açmanızı tavsiye ederim. Başarılar.
-
Çok teşekkür ederim arkadaşlarım, abilerim önerileriniz için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X