Şimdi Ara

YKS 2021 zor olsa bile yığılma olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 da gördüğümüz gibi sorular kolay olmamasına rağmen 2018'e göre yığılma fazla olmuştu. Seneye 2021 YKS soruları orta-zor olsa bile yığılma olur mu sizce? 2020 gibi veya 2020'den kötü gelir mi sıralamalar?

• Orta-zor olursa 2020'den iyi gelir. 2020 sınavından önce 2021 hakkında umutsuzduk, ancak gördük ki mezuna bırakanların sayısı artmadı. Çünkü önümüzü göremiyoruz, önümüzdeki sene ne getirir bilemeyiz. Kimse buğulu bir senede 1 sene daha hazırlanmak riskine göze alamaz, ve alan kişi sayısı da azdı zaten. EA puanıyla tercih yapan sayısalcılar bile arttı. Ama bu sene bunlar olmaz diye düşünüyorum, konular kaldırılmayacak diye açıklama yapıldı zaten. 2020 çok olağanüstü bir şeydi ve öğrenciler de MEB de hazırlıksız yakalanmıştı, lâkin 2021 ise 2018'in 2019'un devamı gibi olacak kuvvetle muhtemel.

Edit: Eklemek istiyorum, geçen sene virüs olmasaydı ve son konular kaldırılmasaydı ama sınav yine aynı zorlukta gelseydi yine sonuç gerçek yaşananlardan farklı olmayacaktı. Çünkü sınav gerçekten başarısızdı, özellikle matematiği çok kolay yaptılar.
  • 2020.1.1 gelir zor olursa
  • Sınav zor olursa 2020 gibi gelme ihtimali yok. Bu yık mat Sınavda sorulan sorular lgs den kolaydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orta-zor olursa 2020'den iyi gelir. 2020 sınavından önce 2021 hakkında umutsuzduk, ancak gördük ki mezuna bırakanların sayısı artmadı. Çünkü önümüzü göremiyoruz, önümüzdeki sene ne getirir bilemeyiz. Kimse buğulu bir senede 1 sene daha hazırlanmak riskine göze alamaz, ve alan kişi sayısı da azdı zaten. EA puanıyla tercih yapan sayısalcılar bile arttı. Ama bu sene bunlar olmaz diye düşünüyorum, konular kaldırılmayacak diye açıklama yapıldı zaten. 2020 çok olağanüstü bir şeydi ve öğrenciler de MEB de hazırlıksız yakalanmıştı, lâkin 2021 ise 2018'in 2019'un devamı gibi olacak kuvvetle muhtemel.

Edit: Eklemek istiyorum, geçen sene virüs olmasaydı ve son konular kaldırılmasaydı ama sınav yine aynı zorlukta gelseydi yine sonuç gerçek yaşananlardan farklı olmayacaktı. Çünkü sınav gerçekten başarısızdı, özellikle matematiği çok kolay yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB5792671 -- 31 Ağustos 2020; 12:15:2 >

• dostum kafayı yemişsin sen gerçekten ta ağustostan beri yığılma olucak diye bunu düşünürsen uyuyamassın geceleri

• "umreden gelenler kyk yurtlarında karantinaya alındı" gibi fantastik bir cümleyi 2021yks'ye kadar kurmazsak 2020 kadar kötü bir sene olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laplasyen -- 5 Mart 2021; 11:53:22 >
  • 2020 gibi yapılırsa 2020 gibi gelir
    2019 gibi yapılırsa 2019 gibi gelir.
    2018 gibi gelemez çünkü o zamanlar sınav sistemi yeni olduğu için bir hamlık vardı millet o kadar iyi yapamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınavin zor olma ihtimali yok gibi bişey
    Tüm sene eba üzerinden yürüdü neredeyse
    Lgs ve yks sınavlarinda çok da zorlamayacaklar.
    2020civari geliyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • generation z kullanıcısına yanıt

e olacak

• Her türlü olur 2015 gibi bi sınav gelse bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.