Şimdi Ara

YKS 2020 Youtube videolarının duayen ismi Low IQ Detector'ın akıbetini merak edenler için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, geçen sene sınava hazırlanırken tamamen Youtube'u kullandığım için birçok videonun altına yorum yapmıştım ve dün hesabımın şifresini hatırlamamla yorumlarıma onlarca yanıt geldiğini gördüm. Herkes hedefime ulaşıp ulaşamadığımı nereyi kazandığımı sormuş :) Ben de bu sorulara cevap verdim. Geçen sene forumu da aktif kullanıyordum belki buradan da hatırlayan olur diye paylaşmak istedim. Sevgiler.

• çok teşekkür ederim inan şu yerleştirme sonuçlarından beri gözüme uyku girmiyordu.

low iq detector nereyi kazandı diye düşünürken mezun senemde derslerime odaklanamıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi.
  • konuya da nereyi kazandığını yazsayddın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Temren

Low İq Detector hocam AYT Fen için ders ders deneme veya tek fen denemesi önerebilir misiniz ?

ayt fene nasıl çalıştınız hocam

Dershane + konu anlatım kitapları ile ilerledim. Anlayacağınız videolarla fazla vakit kaybetmiyorum. Sadece anlamadığım konularda YouTube'dan ders videosu izliyorum. Örneğin herhangi bir hocanın herhangi bir konuyla ilgili videoları 4 saatken ben 2 saatte o konuyu öğrenebiliyorum. Hocam size tavsiyem her konuda video izleyerek vakit kaybetmemeniz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Temren -- 28 Ocak 2021; 18:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Temren

Daha bitmedi netlerimde de ciddi değişiklik şimdilik yok. Deneme ile artışı göreceğime inanıyorum.

Dershane + konu anlatım kitapları ile ilerledim. Anlayacağınız videolarla fazla vakit kaybetmiyorum. Sadece anlamadığım konularda YouTube'dan ders videosu izliyorum. Örneğin herhangi bir hocanın herhangi bir konuyla ilgili videoları 4 saatken ben 2 saatte o konuyu öğrenebiliyorum. Hocam size tavsiyem her konuda video izleyerek vakit kaybetmemeniz olur

hocam bende sizin gibi düşünüyorum. fizik dışında en azından. bu yüzden 1 hafta önce fln ayt palme kimya konu anlatımı aldım. aydın ile birlikte çözeceğim anlamazsam videolardan bakıyorum. bir tek organik dinlerim.

biyoda da 11 12 kitapları var bende onları kullanmayı düşünüyorum, bir de limit el kitabı var sizce biyolojide nasıl gidilmeli

• ulan ben bu adamı biyerden tanıyorum ama du bakalım.

Besni ilçesi tarihin derinliklerinde gelen bir ilçedir.Besni aynı zamanda da çok hareketli sanayi ve eski ticaret kenti oluşu ile tanınır.Bunda Halep Ticaret Yolu üzerinde oluşu kadar, savunmaya son derece elverişli yapısı ve muntazam bir kaleye sahip oluşunun büyük bir payı vardır.Sulak ve ormanlık arazi varlığı ile çekiciliğini her dönemde canlı tutmuştur.Bu yüzden ''cennet eş'' manasına gelen Bethesna Bihicti, Bisni gibi isimlerle söylene gelmiştir.Malazgirt Zaferi ile Anadolu'ya giren Türkler Besni'ye üç kolda girerek burayı bir ''Türk Yurdu'' haline getirmişlerdir.Bunlar Saka İskit Türklerinin Varsak, Türkmenlerin Avşar ve Çerkez oymakları olduğu yapılan araştırmalarda ortaya çıkmıştır.Tarihinde birçok saldırılara da hedef olan Besni özellikle Moğol ve Timur'un istilalarına karşı destanlaşan kahramanlıkları ile Yıldırım Beyazıt'dan taktirname alan ilk şehirdir.Osmanlı padişahlarından Yıldırım ve Yavuz Besni'ye uğramış, Baybors, Buldaç, Kamil ve Süleyman adlı Türk komutanları da Besni'de ağırlanmıştır.Evliya Çelebinin ''Hayran Kaldım'' dediği yer yine Besni'dir.Osmanlı Döneminde el sanatları bakımında zirveye çıkan Besni Anadolu'nun her yerinden gelen tüccarların akınına uğradığı, kervanların konakladığı bir yer olmuştur tarihte.İstiklal savaşı döneminde, milli bir ruhun savaş boyunca Besni'de de varlığına şahit olunur.İlk mebus Reşit Bey'in Sivas Kongresinde Atatürk'ün en yakın çalışma arkadaşı olarak maddi ve manevi destek verdiği de bilinmektedir.Ayrıca Hüveydi aşireti reislerinden Hasan ve Yusuf Beyler'in kurup organize ettiği Kuvai Milliye teşkilatı Antep ve Maraş savunmalarında büyük rol oynamıştır.Hatta Antep'teki Fransız silah deposuna ilk baskını yaparak birçok askeri esir alan yine bu teşkilattır.Cumhuriyet Döneminde ''Fetva Emirliği'' ne kadar çıkan bir çok alimin ve Divan Edebiyatına giren şiirlerin sahibi bir çok şairin yetiştiğini görmekteyiz.
  • hankm00dy kullanıcısına yanıt
    Palmeyle ders kitaplarını kullanıyorum. Limit el kitabını beğenen kişiler var. Bence işinizi görür. Zaten biyoloji soru üzerinden öğrenilen bir ders. İstediğim kadar konu çalışayım soru çözmeden konu oturmuyor
  • Silver Temren kullanıcısına yanıt

ayt fizik için palmeden esş ye kadar bütün denemeleri çözdüm ayt fizik için özellikle altuğ güneş hocamı tavsiye ederim. deneme çözmek netlerimi inanılmaz arttırdı. sınavda normalde yapmayacağım iki hata yaptım 12ye 2 geldi. ayt kimya için aydın ve bizimkimyamızın denemelerini çözdüm. biyoloji için ise barış hoca ile biyoloji'nin denemelerini senin biyolojin'in denemelerini çözdüm aynı zamanda son günlerde limit biyoloji sb'den çözemediğim soruları dinledim (selin hoca çözümlü olanı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Temren -- 28 Ocak 2021; 20:58:30 >
  • Silver Temren kullanıcısına yanıt

ben teşekkür ederim başarılar diliyorum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.