Şimdi Ara

yks 2020 tekrar ertelenir mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkes çok yoruldu ve işin içine evden çalışma girince ayrı yoruldum ben. sizce tekrar ertelenir mi? bakan mümkün değil falan diyorlar ama yarın öbür gün avm'ler açılacak hasta sayısı yine artacak. ne oluyor yav. 1 ay ara vermek istiyorum açıkçası erteleneceğini bilsem 1 ay kafa dinlerim terkar başlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 26 Nisan 2020; 16:15:42 >

• Her sey duzene girmeye basladi ama bu degisebilir bir anda yakinda turizm,avm falan haraketlenmeye baslicak ekonomi kaldirmicak yoksa tekrar vaka sayilari artmaya baslayabilir ayrica 2 hafta once o kadar insan sokaga cikti bilim kurulu vaka sayisi artabilir dedi onun yerine sayilar dusmeye basladi bana tuhaf geliyor acikcasi
  • Bence ertelenebilir virus bitmeden sinav yapmak riskli bence buyuk sorumluluk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şey düzene girmeye başladı vaka sayıları azalıyor sınav 25-26 temmuzda yapılır bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her sey duzene girmeye basladi ama bu degisebilir bir anda yakinda turizm,avm falan haraketlenmeye baslicak ekonomi kaldirmicak yoksa tekrar vaka sayilari artmaya baslayabilir ayrica 2 hafta once o kadar insan sokaga cikti bilim kurulu vaka sayisi artabilir dedi onun yerine sayilar dusmeye basladi bana tuhaf geliyor acikcasi

• ertelenmeyecek

• Şu anda bununla ilgili net bir görüş belirtmek zor. Ülkemizin gidişatına göre durumlar değişir. Eğer gün geçtikçe daha iyi bir senaryoyu yaşarsak, sınav 25-26 Temmuz 2020'de yapılır fakat daha kötü bir senaryoyu yaşarsak, sınav ertelenebilir diye düşünüyorum.
  • 1 ay daha ertelenecek bence neden ertelenmesin ki virüsün yayılmasını göze alamazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 ayda Yks sözel biter mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şahsen ben daha ertelenmeyeceğini düşünüyorum
  • 1 ay ara sonrası sıfır bilgin olur. o kadar ara ne.

tatil konusu ise, 7-14 haziran arasında msü sınavına bekle, ya da lys sınavı olursa , yks de olur.
  • Sınav ertelenmeyecek.
  • Ben de ertelenmez diyorum ama işte ne olacağını bilemiyoruz. Vaka sayısı azalıyor ama avm açılıyor, kısıtlamalar kalkıyor, yurtdışından insanlar getiriliyor

• Abime sormam lazım

• bugün yapılacak toplantıda belli olacakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: mxpayne

bugün yapılacak toplantıda belli olacakmış
    ne toplantısı
  • ertelenecek.5-6 eylül 2020
  • Ertelenmesi imkânsız

• Ertelenmez ama sinava giriste ates kontrolu yaparlarsa asiri sacma olur heyecandan herkesin atesi cikicak cunku maskeyle de sinav cozulmez hava alamazsin hele tytde isimiz zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A

Bu mesaj silindi.
    Bulasacaksa da bulaşacak olmaz hocam. 2 milyon kişi tüm ailesine yayarsa ülkede sağlık sistemi çöker. Mükemmel bir zarar olusur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.