Şimdi Ara

YKS 130K?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben yks de 130k isteyen bir sayısal öğrencisiyim. Netlerim bilgi sarmal 7li konrol denemesinde 65-70 civarı çıkıyor ve ayt de 2-3 konu bitti sizce hedefe yakınmıyım ve ne yapabilirim?

• aga yakın falan değilsin çok çalış ertan sinan şahinin sitesinden sıralama hesaplama var bak gör yakınmısın uzakmısın. Çalışırsan yaparsın istediğin sıralamayı ama uzaksın bunu bil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knk sana bişey diyim bunları yazınca 132k çıkıyor ayt de 40 yazınca nası uzak oluyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitoker -- 28 Şubat 2021; 21:12:32 >
  • TYT tamam ama ayt 2 3 konu bitti diyorsun dostum 5 net yapsan 35 netin kalıyor çalış yniyaparsın ama 35 net yakın değil o anlam da rahatlama diye dedim ayt konuların bitince 45 50 net yaparsın ama iş çalışmakta yakıınım nasıl olsa diye çalışmamazlık yapma

• knk ayt 20 net civarı yapıyorum ayt yaparız allahın izniyle

sanki bu sene rakipler daha çok çalışıyor sıralamalar değişcek diye korkuyorum

• alitoker A kullanıcısına yanıt

Aga çalışıyorlar desek bile geçen sene ile kıyaslanamaz bu çalışma , tyt+30 dk demek 20 soru işaretlemek demek bu da en kötü 10 15 net artışına sebep oldu ayt de ise lti organik bitki morden fizik gibi konuların kalkması ve sınavın aşşşırı kolay olması yine ayt adına 10 15 netlik bir artışa sebep oldu yani herkes çalışsa dahi normal bir sınavda anca bu kadar artış olur ve 2020 gibi bir sınav gelir 2019 gibi bir sınav gelirse muhtemelen 2020 gibi gelir ki 130k istiyorsun senin sıralamanı hedefleyen insanlar da aynı senin gibi oldukları için evde ders çalışmaları daha zor karışık oldu hızlı yazayım diye ama anla işte

bs kontrolden çok daha zor sınav kırk ayt yapmak da kolay değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayısal 70k
    5 yıl önce açıldı
    Yks tyt yapamiyom
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağol knk sen yerleştin mi kaça girdin

• knk sen yaparsın bende 130 k istiyorum ama yapamam 116 gün var full ayt kas hatta daha iyi bile gelme şansı var ben büyük ihtimal okumayı bırakıcam

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

:D

• BaranYilmazX kullanıcısına yanıt

keşke yaptığın netleri yapsaydım

• niye knk kaç net yapıyon

sence hangi deneme sınav ayarında knk onu alayım şu son 10 yıl yks de çıkan soruların olduğu bi kitap var onu mu alsam ne diyorsun

ayt de ben öyle düşünmüyorum ayt emeğinin karşılığını direk görüyorsun bi konuyu tam anlayarak bitirdiğimde çıkan soruların çoğunu yapıyorum

• Ben yapabileceğini düşünüyorum. 130k dan daha iyisini de yapabilirsin inşallah
    üçdörtbeş
    Kanka sinavda daha kotu oluyor bunu da bil
  • knk nası bu kadar eminsin

• macewinduu M kullanıcısına yanıt

hayır öyle değil ben yök atlasla karşılaştırdım doğru çıktı

Dogrudur inanıyorum zaten ona takilmadim yaptigin netlerden daha kotu yapabiliyorsun ve sinavin dinamigi her sene degisiyor gecen seneden daha iyi olabilir kötu de olabilir bunubdikkate alarak calis
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.