Şimdi Ara

YKB Worldcard Mart 2017 6x100'e 50 TL puan kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
10
Favori
8.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HONyzkDA

    MART puanları yatan var mı. Şok 150 tl ye 15 tl.

    Bu sadece şokta mı kullanılıyor acaba

    Çoktan yattı, her yerde kullanılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kampanya puanları son kullanma tarihi nedir? Ve yüklenme tarihi? Link farklı yere gidiyor ya da ben bulamadım. Bi zahmet yardımcı olacak var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktdgvr kullanıcısına yanıt
    Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması durumunda TLcard’lara 6 Nisan 2017 tarihine kadar yüklenecektir. Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması durumunda kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard’ına yüklenecektir. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’lara yüklenecektir. Puan yükleme esnasında hem bireysel kredi kartının hem de bireysel TLcard’ının açık olması durumunda kazanılan puanlar bireysel kredi kartına yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 17 Nisan 2017’dir. Kullanılmayan puanlar 18 Nisan 2017’de geri alınacaktır.




  • Nuvo kartımda ki 50 tl martyan gelen 15 tl de diğer kampanyalardan kazannış olduğum 65 tl wp silinmiş sebep süreli olmasıymış puanların , tl card ta puan silinebiliyormuş anlamış olduk şimdi silmedikleri 76 tl ik puanı gidip harcıyayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.