Şimdi Ara

Yine Yeniden Kadın Ayrımcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde pedofili ifadeler içeren Zümrüt Apartmanı adlı kitabın yazarı Abdullah Şevki ve Yayınevi sahibi Alaattin Topçu gözaltına alındı haklı olarak yasal işlemler başlatıldı bu kişiler sosyal medyada linç edildi
    ama benzer pedofili içerikli kitaplara sahip Elif Şafak ve Ayşe Kulin hakkında ise yasal bir işlem yapılmadı sadece sosyal medyada biraz ses çıktı o kadar.Sonra üstü örtüldü.
    suçta bile ayrımcılık yapılıyor.

• Kafa kesen cani bir katil bile (Nevin Yıldırım) nasıl savunuluyor görmüyor musunuz? Hemen yazayım da linç yemeyeyim(!) Tecavüze dair bir bulgu yoktur Nevin Yıldırım olayında. Buna rağmen hukukçu olacak kişiler bile, mesela aklıma son zamanların itici şovmeni Feyza Altun geldi, savunuyorlar katili.

"Kadın hakları" sözünün içi boşaltıldı.
    Feminazi had safhada başına çıkarlar böyle tahrik unsuru yapan çıkar amaçlayan hastalıklı kadınları buradanda görebiliyorsunuz.Hastalıklı coğrafyada kadın çok mu temiz olur sanki.Cihatçı olup kendini patlatanda çok çocuğuna hayvan muamelesi yapanda erkekleri zor duruma düşürmek için tahrik edende kendi bedenini satıp gösterip çıkar elde etmek ün sahibi olmak isteyende.Türkiye'de çok aşırı uçta bu durum kadınların hanımefendilerin bir yerleri tavana kalkıyor bu nedenden ötürü.
    Elif Şafak okumadım hiç ama kitabındaki bahsedilen bölümü okudum. Abdullah Şevki denilen dümbelekle aynı tutulacak türde bir yazı değil.
    Elif Şafak olayı mağdur çocuğun gözünden korkunç bir olay olarak anlatıyor.
    Abdullah Şevki ise sapığın gözünden haz alınan zevkli bir olay olarak anlatıyor.

Elif Şafak'a tepkinin daha fazla büyümeden sönmesinin esas sebebi budur.

Ayşe Kulin ne yazmış görmedim, bilmiyorum.
  • Haklısın valla.
  • Kadın öğretmen erkek öğrecisiyle pompa yapınca da bir şey olmuyor, tam tersi oluncada erkek müebbet yiyiyor.

Kadınların suç işleme özgürlüğü var ülkede, mesela kocanı öldür sonrada ühü ühü beni satıyordu dövüyordu de sosyal medyada ortalığı ayağa kaldır hemen serbestsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanılıyorsun, bunu hükümete yakın bir kadın yazar yapsa yine olay olurdu, burda tek kriter yazarın, cinsiyeti değil dünya görüşü, elif şafağı savunmak için nasıl takla attıklarını gördük.

• Kafa kesen cani bir katil bile (Nevin Yıldırım) nasıl savunuluyor görmüyor musunuz? Hemen yazayım da linç yemeyeyim(!) Tecavüze dair bir bulgu yoktur Nevin Yıldırım olayında. Buna rağmen hukukçu olacak kişiler bile, mesela aklıma son zamanların itici şovmeni Feyza Altun geldi, savunuyorlar katili.

"Kadın hakları" sözünün içi boşaltıldı.
  • Hep gözden kaçıyor

• Elif Şafak okumadım hiç ama kitabındaki bahsedilen bölümü okudum. Abdullah Şevki denilen dümbelekle aynı tutulacak türde bir yazı değil.
    Abdullah Şevki ise sapığın gözünden haz alınan zevkli bir olay olarak anlatıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Smile

Elif Şafak okumadım hiç ama kitabındaki bahsedilen bölümü okudum. Abdullah Şevki denilen dümbelekle aynı tutulacak türde bir yazı değil.

duygu asena

ayşe kulin

elif şafak

bunların hiç biri diğerinden farklı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 2 Haziran 2019; 16:59:10 >

• Feminazi had safhada başına çıkarlar böyle tahrik unsuru yapan çıkar amaçlayan hastalıklı kadınları buradanda görebiliyorsunuz.Hastalıklı coğrafyada kadın çok mu temiz olur sanki.Cihatçı olup kendini patlatanda çok çocuğuna hayvan muamelesi yapanda erkekleri zor duruma düşürmek için tahrik edende kendi bedenini satıp gösterip çıkar elde etmek ün sahibi olmak isteyende.Türkiye'de çok aşırı uçta bu durum kadınların hanımefendilerin bir yerleri tavana kalkıyor bu nedenden ötürü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 2 Haziran 2019; 17:43:59 >
  • Just Smile kullanıcısına yanıt
    Bence hiç yazılmaması gerekir böyle şeylerin. Pedofili ile Mücadele diye bir kitap yazılsa, pedofili ile nasıl mücadele edilmesi gerektiğini anlatsa bir yazar o zaman haklısın. Ama pedofiliyi yazmak, hikayeye dökmek iğrenç bir şey. O kitabı çocuklar da okuyor. Çocuklar o satırları nasıl okuyacak? Bence o kitabın satışı derhal durdurulmalı. Öyle kitap olmaz.
  • Bu dediklerinde haklısın. Ne yazık ki erkek hakları çok feci bir duruma geldi. Erkek öldüren kadınları kahraman ilan edenler var. Bu gidişatı değiştirmenin tek yolu maskülist olmak ve maskülizm mücadelesini yaymaktır. Başka türlü bu sorunların çözülebileceğine inanmıyorum. Feminizm durdurulamaz kolay kolay. Sen ne söylersen söyle, onlar sana diyecek ki "onlar feminist değil, feminazi", "feminizmin keşke bir sözlük anlamına baksaydın", "feminizm çok yanlış anlaşılıyor" gibi ifadelerde bulunacaklar ve feminizmi muhafaza edip, olayı başka bir alana çekmeye çalışacaklar. Buna manipülasyon deniyor. O yüzden feminizmi eleştirmek zaman kaybı. Direk maskülist olunmalı ve erkek hakları savunulmalı. Eşitlik herkese lazım, erkeklere de lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Kadın öğretmen erkek öğrecisiyle pompa yapınca da bir şey olmuyor, tam tersi oluncada erkek müebbet yiyiyor.

Kadınların suç işleme özgürlüğü var ülkede, mesela kocanı öldür sonrada ühü ühü beni satıyordu dövüyordu de sosyal medyada ortalığı ayağa kaldır hemen serbestsiniz.

• Siz açın davayı niye başkasından bekliyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadınlara hukuken öyle bir özgürlük verilmişki işin içine girince anlıyorsunuz. Mahkemenin verdiği kararı tanımayıp kendi kendine kanun koyan kadına kimse bişey yapmıyor hukuken. Sonra erkeklerde kendi kanunlarını ortaya koyunca bla bla bla! Bu ülkede yaşanmaz!

• türk insanının kafa yapısında vardır genel olarak kızları kayırmak. erkekler de kızları kayırıyor, kızlar da kızları kayırıyor. genel olarak durum bu.

sosyal anlamda geri kalmış bir ülkeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusunda burada duyar kasıyorsunuz linç kültürüne dahil oluyorsunuz dediğimde bana gelip hebele hübele deyip durdular.

Ben bu forumdakilerin iki yüzlülüğü göstermekten bıktım ama millet görmemek için elinden geleni yapmaya bıkmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.