|
Bildirim
|
Kadın öğretmen erkek öğrecisiyle pompa yapınca da bir şey olmuyor, tam tersi oluncada erkek müebbet yiyiyor.
Kadınların suç işleme özgürlüğü var ülkede, mesela kocanı öldür sonrada ühü ühü beni satıyordu dövüyordu de sosyal medyada ortalığı ayağa kaldır hemen serbestsiniz. |
Haklısın valla.
|
Kafa kesen cani bir katil bile (Nevin Yıldırım) nasıl savunuluyor görmüyor musunuz? Hemen yazayım da linç yemeyeyim(!) Tecavüze dair bir bulgu yoktur Nevin Yıldırım olayında. Buna rağmen hukukçu olacak kişiler bile, mesela aklıma son zamanların itici şovmeni Feyza Altun geldi, savunuyorlar katili.
"Kadın hakları" sözünün içi boşaltıldı. |
Yanılıyorsun, bunu hükümete yakın bir kadın yazar yapsa yine olay olurdu, burda tek kriter yazarın, cinsiyeti değil dünya görüşü, elif şafağı savunmak için nasıl takla attıklarını gördük.
|
Feminazi had safhada başına çıkarlar böyle tahrik unsuru yapan çıkar amaçlayan hastalıklı kadınları buradanda görebiliyorsunuz.Hastalıklı coğrafyada kadın çok mu temiz olur sanki.Cihatçı olup kendini patlatanda çok çocuğuna hayvan muamelesi yapanda erkekleri zor duruma düşürmek için tahrik edende kendi bedenini satıp gösterip çıkar elde etmek ün sahibi olmak isteyende.Türkiye'de çok aşırı uçta bu durum kadınların hanımefendilerin bir yerleri tavana kalkıyor bu nedenden ötürü.
|
Elif Şafak okumadım hiç ama kitabındaki bahsedilen bölümü okudum. Abdullah Şevki denilen dümbelekle aynı tutulacak türde bir yazı değil.
Elif Şafak olayı mağdur çocuğun gözünden korkunç bir olay olarak anlatıyor. Abdullah Şevki ise sapığın gözünden haz alınan zevkli bir olay olarak anlatıyor. Elif Şafak'a tepkinin daha fazla büyümeden sönmesinin esas sebebi budur. Ayşe Kulin ne yazmış görmedim, bilmiyorum. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 2 Haziran 2019; 17:43:59 > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|