Şimdi Ara

YİNE,YENİ,YENİDEN OTOBÜS KAZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda sıkça tartışıldı, arabasını ödünç vermek istemeyenler kaza durumunda sorumluluk almak istemediklerini belirttiler.anlamadığım sürekli kaza yapan otobüs şirketleri tazminat ve kanuni sorumluluk işi işini nasıl ayarlıyorlar.tazminattan mahkemelerden nasıl batmıyor bunlar.sürekli kâr oranlarının düştüğünden şikayet ettikleri halde.
    Edit:konu araç tercih kıyası bölümüne açılmış admin arkadaşlar doğru bölüme taşırsa sevinirim
     YİNE,YENİ,YENİDEN OTOBÜS KAZASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iniyesta -- 13 Eylül 2014; 13:16:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine metro yine kaza yangın haberi gelmiyor diyordum kaza olmuş yazık ya

• batmamalarının sebebi hepsi zorunlu olarak sigortalı ayrıca kasko da var, ödemeleri onlar yapıyorlar, ayrıca bu ülkede kaç vatandaş hakkını biliyor, bilse de arıyor, arayınca da alabiliyor?
  • iniyesta kullanıcısına yanıt
    zorunlu sigorta ödemesi var.

vatandaş tazminat davası açar da bildiğim kadarı (yanlışım var ise hukukçu bir arkadaş var ise daha iyi açıklama yapar) ile istediğiniz tazminatın miktarı oranında dava için bir para yatırmanız gerekiyor bu da büyük tazminat istenmesinin önünde engel diye düşünüyorum.

en güzeli bu firmaları vatandaş kullanmayacak binmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 13 Eylül 2014; 13:34:31 >
  • mafyaya mi dava acip tazminat alacaklar ?

• Ben hala insanlar Metro gibi balta şirketleri tercih ediyor onu anlamıyorum. Kamil Koç, Ulusoy falan bunlardan güvenlik olarak bana daha sağlam geliyor her zaman.
  • örnek,

İstanbul - Ankara,

metro 50 TL,

ulusoy-varan 2+1 ler 55 TL,

5 lira fark için, rahatlıktan, konfordan, nezaketten fedakarlık edilir mi ??? Hayır,

Ha ben 35 TL ye, KAHTA Petrolle giderim o ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ilk giden araba neyse onu alırım, hatta mümkünse 160la gitsin çabuk gitsin
  • ulan yine mi metro ?

geçen hafta da kaçak yakıt yakalamışlardı bi metro otobüsünde, her ay fix 3-4 vukuatları var. binmeyin yav şu arabaya çok ciddiyim can güvenliğiniz yok bu pislik aptal heriflerin otobüsünde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.