Şimdi Ara

Yine TTnet rezilliği..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2003 yılından beri ttnet kullanıcısıyım. Geçen sene iş sebebi ile şehir dışına çıktım 6 ay kadar bu süreçte gittiğim şehirde (adana) superonline bağlattım. istanbuldaki ttneti kapattırmamıştım. Adana'da kaldığım ev o kadar eskiydi ki şehir merkezine falan da uzak olmasına rağmen ve henüz kablolar yeraltına bile taşınmamış iken aldığım bağlantı şaşırttı. O tesisat ile 22 mb internet canavar gibi kullandım.
    İş bitti istanbula geri döndüm, yıllardır papaz olduğum ttnet bağlantım için hız sorunum vardı. Defalarca teknik ekip çağırıyordum, iç tesisatın kötü abi senin tesisat bu kadar kaldırır diyorlardı. Dedikleri tesisatta 8mbit yeni çıktığında 8 mbit kullanmıştım 1 sene. vdsl geçince 1,5 mbit hız alabildim bu yüzden arıza kaydı açtırdım. dalga geçer gibi 1,5 mbit kaldırır dediler bir de aptal herife diyorum ki kardeş ben burada 1 sene 8 mbit kullandım dalga mı geçiyorsunuz deyip nerdeyse dövecektim o derece yani..
    Sonuç olarak 4. katında oturduğum binanın 2 sene önce dış cephe mantolaması yapılmadan önce yöneticiden de izin alarak direkt krone kutusundan (binaya gelen telefon hattı kutusu) 60 metre cat5 kablo çektim, kablolarını 4-4 ayırıp bağladım(sıcak-soğuk kablo arızası riskine karşı). tekrar çağırdım ve dedim ki kardeş bak ben tesisatı yeniledim bana 100 mbit versen kaldırır git şimdi bana 16 mbiti ver dedim. mırın kırın sonra 16 verdiler o da ne internet kopup duruyor! çünkü altyapı kabloları kaldırmıyor. Şerefsizler yıllardır bana yalan söylüyordu. tahahüt sebebi ile değiştirmek istemedim hep bi umut bir gün yaparlar bu altyapıyı vs.. 4-5 senedir altyapıdan aldığım max hız. 11mbit onu da direkt teknik ekibi arayarak kademe kademe düşürttürerek ayarladılar. 11mbit üzerinde kopma yaşıyorum.
    buraya kadar klasik ttnet hadi eyvallah. Her tahahüt bitiminden 2-3 ay kadar önce arayıp tahahüt yenilemek istermisiniz diye soran ttnet bu sefer haber bile vermeden 164tl fatura kesmiş.. aradım tahahütünüz bitmiş normal fiyatından kesilmiş fatura dediler.. bende ee neden haberim yok normalde hep aranırdım 17 yıldıur ttnet kullanıcısıyım ayıp değil mi vs.. direkt süperonline başvurusu yaptım haftaiçi arayacaklar inşallah.
    Superonline altyapı sorgulamada hattım 24mbite kadar destekliyor dedi ama bakalım aynı sorunlar çıkacak mı..







  • Yıllardır 11mbit in üzerine hız alamadığım telekom internetimde aynı bina tesisatı (cat5) superonline a geçtim. 24mbite kadar olan limitsiz tarife (124tl) adamlar gelip kurdu 21mbit hız alıyorum. Allah belanı versin ttnet.. bir de 164 tl fatura göndermişsin Allah belanı versin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.