Şimdi Ara

yine otobüs yandı yine aynı firma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: theturx

metroyu bu sebepten kamil kocu ise yine yuksek kaza oranindan dolayi listeden sildim. en mantiklisi anadolu gibi gorunuyor. fiyat hizmet kalite olarak.

en iyisi kamilkoç bence
    metronun kaza oranlarını görmedin galiba en fazla kaza metro yapıyor
    yazık olmuş yaw 700 milyar uçtu gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 30 Ağustos 2011; 2:05:28 >

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: theturx

metroyu bu sebepten kamil kocu ise yine yuksek kaza oranindan dolayi listeden sildim. en mantiklisi anadolu gibi gorunuyor. fiyat hizmet kalite olarak.

en iyisi kamilkoç bence
    metronun kaza oranlarını görmedin galiba en fazla kaza metro yapıyor
    yazık olmuş yaw 700 trliyon uçtu gitti

Bende sürekli Kamil Koç müşterisiyimdir, ama üniversite kaydı için gidiceğim Sakarya'ya arabası yoktu. Bende Metro'dan almak zorunda kaldım. İki saatlik yol gidecepğim şimdiden bir acaba oluştu..

• quote:

Orijinalden alıntı: gsakin

itiraf ediyorum kiraladığım tüm dizel araçlara 10 numara yağ koyuyordum.

Tüm dizel araç derken binek mi diyosun ?

Bende kiraladığım 2011 puntoya koymayı düşündümde tırstım sonra vazgeçdiydim

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

yanlış yönlendirme olmasın ama evet bende 2011 era ya atmıştım sordum satıcıya abi hiç birşey olmuyor demişti aldığım yerde o punto felan vardı oda oradan alıyordu.. 10 numara yağ koydum yalnız koyduğun kadar mazot içinde olmalı diye uyardı beni satan yer. mazot ile karışması gerekiyormuş. bir sorun çıkmadı çıktıysada benim haberim olmadı. teslim ettim arabayı çünkü

• Metro turizmin rezilliği ortada ama bu otobüslerin iç döşemesinin güvenlik gereği yanmaz döşeme olması lazım.Travegodan soğudum arkadaş kuru ağaç gibi yanıyor resmen.Geçenlerde kamil koçla fethiyeye gidicektim travegoymuş sırf travego diye vazgeçtim başka bi firmayla gittim

Orijinalden alıntı: silverado

anadolu dışında binmem..

anadolunun üstüne tanımıyorum.

Ayda 5 kez şehirdışına çıkarım. Bütün firmaları denedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

yanlış yönlendirme olmasın ama evet bende 2011 era ya atmıştım sordum satıcıya abi hiç birşey olmuyor demişti aldığım yerde o punto felan vardı oda oradan alıyordu.. 10 numara yağ koydum yalnız koyduğun kadar mazot içinde olmalı diye uyardı beni satan yer. mazot ile karışması gerekiyormuş. bir sorun çıkmadı çıktıysada benim haberim olmadı. teslim ettim arabayı çünkü

aklımda bulunsun

• 10 lira 20 lira fazla verin ulusoya binin..insan gibi davranıyorlar en azından..

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • O araçların sigortası var takır takır alıyorlar paralarını. Belki kundaklamadır kimse bilemez.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.