Şimdi Ara

Yine mağdur olacaklar galiba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sokaklara kendi trol ordusunu cikarmis olabilir halki sokaga cekmek icin. sonrada iclerindeki fitneler saga sola zarar verip ohal icin zemin hazirlarlar. siyasal islam her turlu dumene aciktir.


    gaza gelip sokaga cikmayin cikana engel olun

  • cocainbar kullanıcısına yanıt
    Aynen ama bizim aşırı solcularda kafa yok ki , Akp gezi olaylarının ekmeğini kaç sene yedi .

    Oturun evinizde, seçimle gelen seçimle gider. Şu yaptınız akp nin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 24 Kasım 2021; 0:5:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kax123 K kullanıcısına yanıt

    aşırı solcular ülkeyi düşünmüyor ki. ülke kötü durumda olursa sokağa çıkmaya bahanemiz olur diye seviniyorlardır bile kesin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kax123 K kullanıcısına yanıt

    seçimle gelen seçimle gider lafı demokratik ülkeler için geçerlidir. Adliyesinden, idaresine; özel sektöründen, silahlı kuvvetlerine kadar ele geçirmiş bir oluşumu seçimle göndermeyi beklemek avallıktır. Oldu gülüm evimizde oturup twitterdan ağlayamaya devam edelim. Kim umursuyor orayı? Yarın sosyal medyayı da kapatsalar n'apıcaz?

  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    İşte Örnek-1

    Sen Türk milletini Fransız milletimi zannediyorsun ?

    Sen gidersin eylemine düzgünce , çıkar bir tane dhkpc'li aranızda sonra nasıl karışıyor ortalık izle

    Bu kadar kararsız seçmen varken yapılcak bir şey değil, her türlü provoke edilebilir bu olaylar.

    Bu arada eylemlerde demokratik ülkelerde olur☺️😙



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 24 Kasım 2021; 12:46:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fransızları pasif eylemci olarak mı söyledin anlamadım ? zira tam tersi adamlar

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Hayır tabiki( Tarihinde ihtilal olan bir millete nasıl pasif diyebilirim ), Türk milletinin çoğunluğu bu konularda pasif ve böyle şeylere karşı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 23 Kasım 2021; 22:34:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim korkum gayet hukuki insani her şekilde doğal ve normal olan protesto hakkını yerine getirmeye çalışan insanların göreceği muamele. Zaten anketlerde dibe doğru hızla düşüyorlar, dayılar amcalar teyzeler bile yavaş da olsa uyandılar, uyanıyorlar. Kimse zarar görmesin, zaten gelecek olan geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 23 Kasım 2021; 22:42:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demokratik ulkelerde hakkinizi bu sekilde dusuncelerinizi eyleme dokerek arayabilirsiniz. Fakat bizim ulkemizde bu ise yaramaz. Iyi niyetiniz kotuye cevirirler, kotu niyetinizi daha kotuye cevirirler.


    Mevcut hukumetin bir cok karanlik tarafi varken bu turlu olaylara karismak adamlarin ekmegine yag bal surer. Kendileri dahi olaylari provoke edebilir. Uyanik olmak lazim.


    Metroda kopek pisledi diyip buradan yuruduler, ya kamera olmasaydi? Bu adamlarin eline en ufak firsat dahi verilmemeli.

  • Yanlış örneklerden yola çıkarsanız yanlış sonuçlara ulaşırsınız..
    Tencerinin aç karnın boş mutfağın siyaseti sağı solu ideolojisi olmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu açlar aç ne yapmalarını bekliyorsunuz.2023 ü bekleyin diyorsunuz bırak 2023 ü yarını bekleyemeyecek milyonlar var şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fluox kullanıcısına yanıt

    Hocam meydanda aç dediğiniz kesim olsa zaten bu iş biter. Emin olun o kesim şuan evde oturup dua ediyordur mesele kapansın diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soma Maden Felaketinin ertesi günü Muğla'da 200-300 tane öğrenci toplanmıştı. 1 saat slogan attılar, yürüdüler sonra durdukları yer tam bizim öğrenci evinin önüydü. (Muğla-Kötekli-Bereket fırın önü)


    Kalabalığın arasından bir tane poşulu çıkıp 2 tane çöp tenekesini yola devirdi sonra kaçtı. Elinde kamera olan bir sivil polis geldi ve devrilmiş çöp tenekelerini yakından videoya aldı. Sonra polis müdahalesi başladı gaz attılar, jopladılar, dağıttılar.


    Kıssadan hisse..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 24 Kasım 2021; 1:24:33 >
  • Magduriyet rolleri artık hiç bir şekilde işlemez....

    Çekirge misali...

  • Tabii olacaklar...Bu tür protesto olaylarına aşırı sol gruplar özellikle terör örgütleriyle bağlantılı kişiler muhakkak dahil olur ve kısa sürede protestoları amacından saptırırlar.Adamların kafaları 1917'de kalma...Peki 1917'de ne oldu?Rus halkı hem I.Dünya savaşından hem de ekonomik sıkıntılardan dolayı ayaklandı.Özellikle St.Petersburgdaki askeri birliklerde halkı bastırmak yerine halkın yanında yer alınca Çar rejimi düştü.Ancak bu düşüş esnasında oldukça az sayıda olan ve ayaklanmalara sonradan katılan Bolşevikler sadece aç oldukları için ayaklanan Rus halkını kısa sürede komünist devrime doğru çevirdiler.


    Türkiye'de ki aşırı sol gruplar ve sol terör örgütleri en ufak toplumsal kıpırdanmaları kendi ideolojik devrimleri için bir başlangıç yapma gayrentinde olmaları bundandır.Adamların hayali 1917'de Rusya'da yaşanılan benzer bir devrimi burada da yapmak.Gezi olaylarını saptıranlarda onlardı.Boğaziçi Üniversitesine yapılan hukuksuz rektör atamasına karşı yapılan protesto gösterilerinide saptıranlar onlardı...


    Mesela bugün doların artmasından ötürü Türkiye'nin bazı illerinde insanlar sokaklara çıkıp protesto gösterileri yapmaya başladılar.Genelde tencere-tava çalan bu insanların arasında bir süre sonra yeşil parkalı,kirli sakallı,saçları uzun ve yine yeşil parkalı genç kızlar karışıp komünist sloganlar atmaya başladılar.Kısa sürede protestoları amacından saptırdılar.Hatta İstanbulda böyle bir grup;


    1-LGBT haklarının iyileştirilmesini

    2-Cezaevlerinde tutuklu kendi grup mensuplarının tahliyesini

    3-Selahattin Demirtaş ve diğer terör örgütleriyle ilişkili gazetecilerin tahliye edilmelerini


    isteyen bir basın açıklaması bile yaptılar...Bu açıklamanın görüntüleri şuan twitterda floresan partililer tarafından sürekli paylaşılıyor ve ''biz sizin gerçek niyetinizi zaten biliyorduk.doların yükselmesi bahane'' diyorlar.Kısacası yine 'mağdur'lar...


    Bu ülkede aşırı sol gruplar her daim bu millete zarar vermiştir.Zira sokağa çıkan bu güruhlar sadece ortalığı yakıp yıkmayı,karşı tarafında ekmeğine yağ sürmeyi becerir.


    Protesto gösterilerine gelince...Bu dönemde herşeyin başı sabırdır.Protestolar sadece demokratik bir ülkede hak olarak görülür.Türkiye'de ise özellikle son 10 yılda bir parti kendini devlet yerine koymaya çalıştığına şahit oluyoruz.Trollerinin tagları bile ''hükümetimin yanındayım'' şeklinde değil ''devletimin yanındayım'' şeklinde...Tabi şuanki ekonomik krizde 'devletinin yanında'' olan bu güruh 2002'de nedense devletinin yanında olmamıştı.Bunu daha sonra konuşuruz asıl dikkat çekmek istediğim bu güruhun kendi beceriksizliklerini ''vatan,millet,sakarya,bayrak,din,iman,ezan''laflarıyla örtmeye çalıştığıdır...Bu güruhla şuan en iyi mücadele herşeyi oluruna bırakmak şeklinde olur.2018'den beri her türlü yetkiye sahip oldukları halde ekonomiyi nasıl batırdıkları ortada...Bundan sonrada düzeltmelerine imkan yok zira düzeltmek gibi bir niyetleri yok.Planları yok.O halde 2023 seçimlerine kadar halka özellikle bunların kitlesine ekonomik krizin nedenlerini düzgün birşekilde anlatmak gerekiyor.Siz bakmayın anlamamazlığa geldiklerine onlarda her marketlere gidişlerinde etiket fiyatlarını görüyorlar,maaşlarının yetmediğine şahit oluyorlar,düğüne giderken takacak altın alamıyorlar...Yani onlarda yokluğu artık hissediyorlar...Bunların yani floresan partililerin telaşı bundan...Her seçim anketlerinde eriyorlar,gençleri kaybetmiş vaziyetteler...Aslında muhalefetin hiçbir şey yapmasına gerek yok...Kendi kendine çökmeye başlayan bir idare anlayışıyla karşı karşıyayız..


    Bu dönemde yapılacak en doğru strateji sabırlı olmak ve halka özellikle floresan partili kitleye ulaşabilmektir.Floresan partili kitleden hemen umudu kaybetmeyin.Haziran 2019'da yenilenen İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğluna gelen fazla oyların Floresan partiden ve minnak ortaktan geldiği gerçeği karşımızda duruyor.İmamoğlu elinden mazbatası alındığında halkı sokaklara çıkarsaydı sizce Yıldırımı tarihi bir farkla yenebilir miydi?


    Böyle dikta yönetimlerde bazen hiçbir şey yapmamak çok şey yapmaya bedeldir...


    Sabırlı olalım,aşırı sol grupların ve terör örgütleriyle bağlantılı grupların protesto gösterilerine dahil olmayalım.


    Muhalefette 81'ilin 81'ilinde 2023 seçimlerine var gücüyle hazırlanmaya ve halka ekonomik sıkıntının gerçek nedenini anlatmaya odaklanmalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 24 Kasım 2021; 2:9:13 >




  • fluox kullanıcısına yanıt

    Yine yanlış okuyorsunuz milleti. Yine seçimde sınıfta kalırsınız bu gidişle.


    Ortada aç yok çünkü. Şu anki krizde millet lüksünden kısacak sadece. Daha açlık seviyesine düşmedi.


    Ama insana yükselememekten daha fazla koyan şey yükseldikten sonra geri düşmektir. Eskisi kadar düşmese bile daha kötü görür kendini insan. O yüzden tepki çok olacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazıları eylem yapıyor ama iyi birşey değil cünkü bu millet bunu haketti yapılacak şey seçimde sandıkta akpyi devirmek ama hala anketlere bakıyorum akp kazanıyoor

  • Ne dedi is adami Sedat Peker provokasyonlar olacak insanları sokağa itecekler dikkat edin demedi mi?

    Otoriter rejimlerin can simidi bu tarz eylemlerdir içine kılık değişmiş 2 polis sızdırıyor bütün legal protesto b.k oluyor çünkü.

    Belli saatlerde ışıkları kapatmak gibi pasif protestolar daha önemli.

    Sokağa asıl çıkması gereken AKP'nin kendi seçmenidir.çünkü duble yolla karinlari doymayacak.
    Ac kalınca padişah parçalamış bir halkin torunu oldugunu onlarin hatirlamasi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam klasik olacak ama tam içimden geçenleri söylemişsin 👍

    Aynen öyle 20 yıldır nasıl algı yapıyorlar sa gene aynı şekilde kendine oy verenleri bu şekilde etkiliyorlar işte millet de menfaat çıkar için oy veriyor işte yazıklar olsun ‼️‼️‼️

    Zaten hep bunlar mağdur fakir fukara emekli işçi kesinlikle değil ‼️‼️‼️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün camiye giden mütedeyyin sokağa inmediği sürece bu ülkede hiçbir protesto işe yaramaz ve provokasyona açık olur.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.