Forumda bir futbolcu için daha fazla başlık atılamaz heralde .
O bugun "10"u izleyen bizleri yine mest etti. Alex tam bir Benjamin Button ben böyle birşeyi ilk defa görüyorum dahada göremem heralde. Geldiğinde yapmadığı presi ayakla müdahaleleri yapmaya başladı . Kralımız birde vücut çalımı geliştirmiş ve her seferinde yedirdi bunu . Bi ara top taç çizgisindeydi zor pozisyonda Alex bir şekilde cıkarıp pas attı . Noluyo ya dediğimda kahvedekiler Alex yapmıştır yine bişe ama bende görmedim dediler . Yerdeyken bile müthiş paslar atıyor.
Bence bu oyunu 1 golü hakediyordu keşke o top Semihe çarpmasaydı keşke o rövaşata biraz daha sağa gitseydi
O yerde attığı pasla köşede çıkardığı pas enfesti. Şu rövaşata aslında iyi ki girmedi yoksa maça savcı müdahale ederdi...
Alex Alex Alex
Takimda belkide en yasli o olmasina ragmen en cok cabalayan adam
Buyuksun KRALex
Bu adamı tartışanlar var hala... o_o lazım onlara
büyük adam alex.
Bugün alex'e hayran oldum.
hagi ile kıyaslayanlara bıtıyorum hagı ıyı topcuydu ama ALEX on basar ona zaten gs fb macında (2-1 kazandıgımız) hagi ben daha ıyıyım fılan demıstı alex sahada cevabını verdı
Sanki her geçen sene daha iyiye gidiyor,daha bi gençleşiyor gibi.Neredeyse 35 yaşına geldi bence 5 sene daha oynar böyle devam ederse. Bugün verdği şık paslar,o rövaşata başka bişey söylemeye gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ALEXİST
Sanki her geçen sene daha iyiye gidiyor,daha bi gençleşiyor gibi.Neredeyse 35 yaşına geldi bence 5 sene daha oynar böyle devam ederse. Bugün verdği şık paslar,o rövaşata başka bişey söylemeye gerek yok.
Yorumun çok Alexist bir yaklaşımdı renktaş
35 yaşında hiç mi insan belim kırılır diye düşünmez
o değilde bugnku rovaşata gol olsaydı yıne bır efsane gol daha olacaktı :D
quote:
Orijinalden alıntı: cezzarpasa
o değilde bugnku rovaşata gol olsaydı yıne bır efsane gol daha olacaktı :D
Bence şuan sorguda olacaktı
ADAM!!!
TR'nin KRALI
Bence bir futbolcunun bizim ligde ayakta kalması için kasap defans oyuncuları tarafından uzun yıllar dayak yemesi gerekiyor. Baksanıza Alex sonunda bağışıklık kazanmış yıkılmıyor adam
quote:
Orijinalden alıntı: darkingfb
Arenadaki o kafa Golünden sonra saçmalaması gayet normal:))
Alex'le Hagi'yi kıyaslamak gibi bir saçmalık yapmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: darkingfb
tmm oldu anlıyorum ben arkadaşı reallilerin messi tranvası gibi bişey doğal yani...