Şimdi Ara

Yine düştüm [SS'Lİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım alyan takımı ve pense istedi. direk çıktım evden. ne kask ne eldiven var. uzak da değildi; 2km ama kazanın nerede geleceği belli değilmiş

Sanırım yolda kasis ya da çukur vardı. 30-35km/s gibi bi hızla gidiyordum. boşluğuma geldi. seleden kaydım. Kayıncada frenlere asıldım tabi. ön fren...

Tek sevindiğim nokta her seferinde bisikletimi tek parça bulmam

Yine düştüm [SS'Lİ]
     Yine düştüm [SS'Lİ]
     Yine düştüm [SS'Lİ]
     Yine düştüm [SS'Lİ]
     Yine düştüm [SS'Lİ]
     Yine düştüm [SS'Lİ]

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Arkadaşım alyan takımı ve pense istedi. direk çıktım evden. ne kask ne eldiven var. uzak da değildi; 2km ama kazanın nerede geleceği belli değilmiş

Sanırım yolda kasis ya da çukur vardı. 30-35km/s gibi bi hızla gidiyordum. boşluğuma geldi. seleden kaydım. Kayıncada frenlere asıldım tabi. ön fren...

Tek sevindiğim nokta her seferinde bisikletimi tek parça bulmam

Yine düştüm [SS'Lİ]
     Yine düştüm [SS'Lİ]
     Yine düştüm [SS'Lİ]
     Yine düştüm [SS'Lİ]
     Yine düştüm [SS'Lİ]
     Yine düştüm [SS'Lİ]

hocam geçmiş olsun. bisiklet nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alprngund

Teşekkür ederim. Sadece arka fren kolunun ucunda 2-3mm eziklik ve kadroda 1-2 hafif çizik. başka birşey göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: alprngund

Teşekkür ederim. Sadece arka fren kolunun ucunda 2-3mm eziklik ve kadroda 1-2 hafif çizik. başka birşey göremedim

büyük geçmiş olsun hocam yaklaşık 9 senedir bisiklet sürüyorum hiç büyük bir kaza yapmadım
  • Geçmiş olsun hocam, kötü olmuş. Allah daha beterinden korusun.
  • ne yaptın be abicim geçmiş olsun ,kısa mesafede olsa kask takmalısın
  • Bu akşam bende kaza yaptım. Yolda baya hızlı gidiyorum. 40 metre ötede bir kız çocuğu gördüm ama yoldan uzaktı. Kafamı çevirdim sonra tekrar yola baktım kız önümde. Arka frene bastım durmadı ön frene bastım muhteşem bir takla attım. Kızın annesi kızı aldı gitti hepsi bu. Yanıma gelip neyin var bile demedi. Bisikletin arka aktarıcısı kırıldı sonuç gene bir kaza gene bir kazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Tek elle yazıyorum beyler.. SS'li
    12 yıl önce açıldı
    Düşmez mi ss’li
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun dikkat et kendine.Sonra benim gibi hastanelik olma.
  • Ben de bi böyle düşemedim. Her seferinde bisiklet kendi düştü. Bana bir şey olmadı. Yakındır düşmem herhalde. Geçmiş olsun size de. Yola daha dikkatli bakarsınız artık.
  • Dizliğin, eldivenin, kaskın ve diğer ekipmanların önemi hakkında güzel bir kompozisyon olmuş hocam, Büyük geçmiş olsun
  • Gecmis olsun siyriklarda ne sizlatir simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam
  • Teşekkür ederim hepinize, sağolun. Tam omzumun köşesine doğru düştüm. esas acım orada fena ağrıyor

Dizlik ve dirseklik bakacağım
  • Cok gecmis olsun. Bisiklet icin de boya koruma gibi aksesuar olsa keske..

• Çok geçmiş olsun.
    Bugün bende az kalsın düşüyordum. Hızla giderken yolda bozukluk var diye ayağa kalktım. sola dönüşe yaklaşıyordum, biraz fren yapayım derken ön frene fazla basmışım arka taraf havaya kalktı. 2 3 saniye ön teker üstünde gittim heralde. Neyseki dengemi kaybetmedim toparladım devam ettim. Düşsem heralde her tarafım yara bere olurdu. Ayaktayken ön freni daha az kullanmak gerekiyormuş bunu anladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 21:32:7 >
  • Geçmiş olsun kafanı çarptıysan yeni kask alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Geçmiş olsun kafanı çarptıysan yeni kask alman lazım.

dostum kasksızdım yazdım ya Ayrıca neden ?

teşekkür ederim hepinize
  • kask sağlam bir darbe alırsa hani işini yerine getirdi ,belki bidahaki sert darbeyi karşılayacak mukavemet kalmadı gibi düşünerek yazmış sanırım , genelde zaten sert darbelerde görevini yerine getirip kırılır kasklar
  • Konuya girerken kesin Mr. Loney dedim. Geçmiş olsun,her şey sürat değil dikkat et kendine.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.