Şimdi Ara

Yine değişik bir sorun ile karşınızdayım: Medya Deposu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia Z kullanıcısıyım telefonda gömülü medya deposu diye bir uygulama var bu lanet gün içinde 6-7 GB a kadar şişiyor ve telefon hafızasında yer bırakmıyor bunun yanında arkaplanda hep çalıştığı için şarjın neredeyse yarısını kendisi tüketiyor. Ayarlar uygulamalardan medya deposunun verilerini siliyorum ama yine şişiyor uygulamayı dondurdum bu seferde albüm ve walkman resim ve müzikleri göremiyor ayrıca kamera çektiği resmide kaydedemiyor. Birde hafıza kartı arada bir kendisini yazmaya karşı korumalı hale getiriyor mesela bir dosya silemiyorum içinden ama SD kartın bağlantısını kesip tekrar bağladığım zaman koruma kalkıyor belli bir süre sonra tekrar korumaya alıyor. Dün şarjım yüzde 100 den yüzde 15e sadece 8 saatte düştü(iletişim haricinde nerdeyse hiç kullanmadım) medya deposu bu 2 saatte 2 Gb şişmiş ve pil tüketimi herşeyden üstte yüzde 47 pil kullanım süresi var.
    Nolur yardım edin yeni rom da yükledim ama değişen birşey olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• **BlackTower** kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzdaki yada hafıza kartınızdaki bir medya (fotoğraf/müzik/video) bozuk büyük bir ihtimalle, o yüzden yapıyor bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.