Şimdi Ara

yine ATMACA CAR,yine efsane ucuzlukta arabalar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben anlamadım ihaleden alamıyorum bu kadar ucuza pert arabaları ben...bunlar nasıl alıyor kaça alıyor bilmiyorum...araçlar pert orada sıkıntı yok,pert olması daha ucuza alabildiğiniz anlamına geliyor ama bu kadar ucuza alıp da üstüne kar koyup da bu fiyata satanı da pek görmedim,her pazar gece ilan açıyorlar genelde 2 günde tüm araçlar satılmış oluyor...

https://atmacacar.sahibinden.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 8 Mayıs 2016; 9:34:40 >

• İlanların açıklama kısmını yazan arkadaşta anlatım bozukluğu var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 8 Mayıs 2016; 9:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noot sağ sol

Gerisi yok

• volvo s60d premium 54.900e alinir 57bin verene satilir ve 2 hafta bile surmez satilmasi o sure icerisindede guzel guzel kullanilir bence en mantikli hareket bu. araba istedigi kadar pert olsun insanlar uyandi artik duzgun toplanmissa kimsenin umrunda degil gecmisi.

• Hangi babayiğit gider bakar merakımızı giderir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

volvo s60d premium 54.900e alinir 57bin verene satilir ve 2 hafta bile surmez satilmasi o sure icerisindede guzel guzel kullanilir bence en mantikli hareket bu. araba istedigi kadar pert olsun insanlar uyandi artik duzgun toplanmissa kimsenin umrunda degil gecmisi.

arkadaşlar pazarlıkta biraz esniyor...bir kaç araç pazarlığı için aramıştım ihale işlerimden önce...bu araç 53.750 gibi alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

quote:

volvo s60d premium 54.900e alinir 57bin verene satilir ve 2 hafta bile surmez satilmasi o sure icerisindede guzel guzel kullanilir bence en mantikli hareket bu. araba istedigi kadar pert olsun insanlar uyandi artik duzgun toplanmissa kimsenin umrunda degil gecmisi.

arkadaşlar pazarlıkta biraz esniyor...bir kaç araç pazarlığı için aramıştım ihale işlerimden önce...bu araç 53.750 gibi alınır.

dahada iyi ozaman valla hazirda parasi bekleyen varsa kacirmasin dicemde o araba cok durmaz orada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

quote:

dahada iyi ozaman valla hazirda parasi bekleyen varsa kacirmasin dicemde o araba cok durmaz orada

en geç Salı günü gitmiş olur araçlar , oradaki Çin arabası var Ghely o hariç

• Volvoyu alsak kaskoda, sigortada yada satarken ne gibi zorluklar cikar? 4-5 bine gayet toplanir gibi duruyor

• quote:

Alakasi yok. Sag koltuk airbagi patlamis. O kadar surtme hasarina airbag patlamaz. Sag kapilara mudahale edildigi cok belli. Yani arac makyaj tamiri gormus. Airbag patladiysa ic rocker panel mutlaka hasar almistir. Zaten hasarsiz olsa fotografini ceker koyar fiyatini da bir 20 bin fazla yazardi.

Arabanin celette'ye oturtulup kesilmesi bicilmesi cektirilmesi lazim.

Boyle gecici tamirleri yapabilmek icin patir kutur cektiriyorlar araclari. Bazen hasarli bolge daha da fazla hasar aliyor. Gorunen sac kaportanin altindaki rocker panel oyle ileri geri cok fazla cektirmeye gelmez. Hassas davranmak lazim.

Kisaca araba patates fiyati da patates.

• Okadar hasara o plakalar sokulmez.

• Bizik milletimiz ne kadar saf yahu, hala gelip alınır neden alınmasın

Bu arabaların kazalara anasını belliyorlar, sonra sadece kapıyı düzeltiyor onu ya yan sanayi ya da az hasarlı parçalarla, gerisi hak getire. Sonra yazıyor, 2.000-2.500 Liralık hasar var, günümüzdeki galericileri biliyorsunuz utanmasalar 87 model arabaları 0 diye satacaklar, e niye 2000 liralik hasar varsa yaptırıp piyasa ederine satmıyor?

Özetle: Pert araba hele hele galeriden hiiç alınmaz, ama bizij saf milletinuz gider alır, sonra bir ton masraf ile uğraşır.

• Kmlerde şüpheli hepsi az km de.

• Kaziklananlarin cogu bir mali satin alma suresince saticiyi kazikladigini dusunen insanlardir :)

• Herifin yazı yazmaktan haberi yok ama bu adam ticaret yapıyor, üstelik aklı başında insanlar da gidip inanıyor bunlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: No_FeaR2266

Volvoyu alsak kaskoda, sigortada yada satarken ne gibi zorluklar cikar? 4-5 bine gayet toplanir gibi duruyor

pert araba işi yapıyorum ihaleden hasarlı alıp toplayıp satıyorum, Otomobil dışı , hafif ticari,Kamyon-ÇEKİCİ-DORSE VS
    başta trafik sigortası olmak üzere kasko bazı firmalar yapmıyor oldukça pahalı....2-11 bin tl arası....
  • Bu kazalar bu kadar hafif olsa bu fiyata hiçbir galerici satmaz. Kesinlikle önceden hafif toplanmiş bunlar.

Zaten bu kadar hafif kaza olsa çalışır yürür yazılmaz.

• Bahçelievler Final Otonun Anadolu yakasında Pendikte bulunan bir versiyonu.

Araçları görsel olarak fazla hasar yokmuş gibi gösterecek kadar çektirir, pata küte düzelterek derin ve büyük göçükleri azaltırlar ancak bu onarım değildir. Resimler ileri derecede Photoshop'ludur ışık ve renk efektleriyle oynanarak pata küte düzeltme sonrası kalan kırılmalar giderilir %80 asıl hasar %5'e kadar görünürde indirilir ancak hasar gerçekte duruyordur hatta da kötü hale gelmiştir. Hatta hasarsız yada az hasarlı bölümden kopyala yapılır fazla hasarlı bölüme yapıştırılır.

Amaç bellidir, hasarı olduğundan çok az gösterip alıcıyı kazıklamak. Hedefteki müşteri kitlesi İstanbul dışından bu araçları almak isteyenlerdir. Çok iyi bir fırsat yakaladığını sanan ve daha önceki incelemelerinde araçların jet hızıyla satıldığını gören saf uyanık alıcı kitlesi hemen irtibata geçer. Aracı opsiyonlamak için 5.000 TL kaparo istenir. Kendini uyanık sanan alıcı yatırır ve çıkar İstanbul'a gelir. Gerçeği anlarsa ne iyi, verdiği 5.000 TL'yi geri vermezler kaybı yaktığı kaparo olur. Yok gerçeğin farkına varmazsa asıl bombayı arabayı tamir için götürdüğü şehirde yaşar. Bozuk kontrol üniteleri, eksik kendi küçük fiyatı büyük parçalar vs. İlanda 2.500 TL olarak olan açıklanan hatta 3.000 TL'ye anlaşmalı servisimizde onarılır denen araca 20.000 TL harcar ancak yürütemez. İlandaki lafa kanıp anlaşmalı servisinizde yaptırın 3.000 TL'yi kabul ettim dese bile ya çok sıra var aracını 3 ay veya biraz daha sonra alırsın denir, adam kabul eder araç oraya gider 1 ay sonra derler şunlar şunlar çıktı sökmeden bilinmesi mümkün değildi hasar 15.000 oldu. Yani sonuçta adam yediği kazığı nasıl hazmedeceğinin hesabını yaparak eninde sonunda arabayı alır kendi tamircisine götürür.

Akıllı olun, kanmayın. Memlekette bir dolu kaportacı boyacı varken, bunlardan bir kısmı işsiz vakit geçirirken para kazanmak için kendi hasarlı araç alıp toplamaya çalışırken, ve onarım işlemini arkadaş olduğu boyacı, motorcu, elektrikçi ile imece usulü yapacakken, ayrıca bu esnafın elinde daha önce onardıkları hasarlı araçlardan kalma birşekilde tamir edilip kullanılabilir durumda parçalar varken, bu sektörün dışında bulunanlara para vererek iş yaptıracaklara çok zor ekmek çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

Bahçelievler Final Otonun Anadolu yakasında Pendikte bulunan bir versiyonu.

Araçları görsel olarak fazla hasar yokmuş gibi gösterecek kadar çektirir, pata küte düzelterek derin ve büyük göçükleri azaltırlar ancak bu onarım değildir. Resimler ileri derecede Photoshop'ludur ışık ve renk efektleriyle oynanarak pata küte düzeltme sonrası kalan kırılmalar giderilir %80 asıl hasar %5'e kadar görünürde indirilir ancak hasar gerçekte duruyordur hatta da kötü hale gelmiştir. Hatta hasarsız yada az hasarlı bölümden kopyala yapılır fazla hasarlı bölüme yapıştırılır.

Amaç bellidir, hasarı olduğundan çok az gösterip alıcıyı kazıklamak. Hedefteki müşteri kitlesi İstanbul dışından bu araçları almak isteyenlerdir. Çok iyi bir fırsat yakaladığını sanan ve daha önceki incelemelerinde araçların jet hızıyla satıldığını gören saf uyanık alıcı kitlesi hemen irtibata geçer. Aracı opsiyonlamak için 5.000 TL kaparo istenir. Kendini uyanık sanan alıcı yatırır ve çıkar İstanbul'a gelir. Gerçeği anlarsa ne iyi, verdiği 5.000 TL'yi geri vermezler kaybı yaktığı kaparo olur. Yok gerçeğin farkına varmazsa asıl bombayı arabayı tamir için götürdüğü şehirde yaşar. Bozuk kontrol üniteleri, eksik kendi küçük fiyatı büyük parçalar vs. İlanda 2.500 TL olarak olan açıklanan hatta 3.000 TL'ye anlaşmalı servisimizde onarılır denen araca 20.000 TL harcar ancak yürütemez. İlandaki lafa kanıp anlaşmalı servisinizde yaptırın 3.000 TL'yi kabul ettim dese bile ya çok sıra var aracını 3 ay veya biraz daha sonra alırsın denir, adam kabul eder araç oraya gider 1 ay sonra derler şunlar şunlar çıktı sökmeden bilinmesi mümkün değildi hasar 15.000 oldu. Yani sonuçta adam yediği kazığı nasıl hazmedeceğinin hesabını yaparak eninde sonunda arabayı alır kendi tamircisine götürür.

Akıllı olun, kanmayın. Memlekette bir dolu kaportacı boyacı varken, bunlardan bir kısmı işsiz vakit geçirirken para kazanmak için kendi hasarlı araç alıp toplamaya çalışırken, ve onarım işlemini arkadaş olduğu boyacı, motorcu, elektrikçi ile imece usulü yapacakken, ayrıca bu esnafın elinde daha önce onardıkları hasarlı araçlardan kalma birşekilde tamir edilip kullanılabilir durumda parçalar varken, bu sektörün dışında bulunanlara para vererek iş yaptıracaklara çok zor ekmek çıkar.

Gerçekten "Atmaca" gibiler maşallah.

• Adamlarvdaha yazı yazmayı bilmiyor.Bu tarz çakal yerlerden araba falan alınmaz akıllı olun ya.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.