Şimdi Ara

Yine Arda Turan, Yine Bir Skandal !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli sözünün vücut bulmuş hali Arda Turan ile ilgili yeni bir skandal iddiası daha geldi. Onedio'da dolanırken denk geldiğim haberin linki şöyle;
    Onedio
    Yılın Magazin Skandalı Geldi! Arda Turan Önce Berkay'ın Eşine Asıldı Sonra Ünlü Şarkıcının Burnunu Kırdı!
    https://onedio.com/haber/yilin-magazin-skandali-geldi-arda-turan-once-berkay-in-esine-asildi-sonra-unlu-sarkicinin-burnunu-kirdi-843604

eğer bu haberdekiler gerçekten doğruysa rezillik, kepazelikten başka hiçbir şey değil. Biri bu herife artık dur demeli !

• Arda Turan kim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Eski futbolcu, yeni uçkuru düşük.
  • Paranın değiştiremeyeceği insan yok işte.

Adamlık şahsiyet meselesi, Allah azanın başına verir.
  • seks gazisi
  • Berkay da Caner'in eşine asılmıştı. Etme bulma dünyası herhalde.
  • Benim hayla inanamadığım olan bu adam barcelona gibi bir takımın sözleşmeli topçusu. sözde adamdır bide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sensuski kullanıcısına yanıt
    Sözlük mü bura

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reablo

Sözlük mü bura
    sanane koçum.
  • rezil herif
  • adamı sevmem ama sanki kendisine karsı bi algı operasyonu yapılıyor gibi. bakalim gorelim ne olacak sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

adamı sevmem ama sanki kendisine karsı bi algı operasyonu yapılıyor gibi. bakalim gorelim ne olacak sonunda
    Algı operasyonu olsa çıkar yalanlar. Aylardır bu haberleri çıkıyor. Ben her şeyin gerçek olduğunu düşünüyorum. Bu adam iflah olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp herif.
  • çöp herif.
  • Piyasada ADAMLIKtan bahsedenlerin alayı ahlaksız şerefsiz terbiyesiz yalama yalaka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.