Bugün Biz kötü oynadık. Fakat maçın hakem üçlüsü daha kötüydü. Benim anlamadığın ise şu. Merkez Hakem Kurulu, neden bir İstanbul takımının maçına İstanbullu bir hakem veriyor. Yoksa bunun altında başka bir şey mi var bilemiyorum" açıklamasını yaptı. http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=59993
Üç Gün Önce -MHK’yı etkilemeye çalışmıyoruz, daha iyi bir yönetim göstermeleri için onlara destek olmak gerekir. - Ezeli rakiplerimiz kendi lehlerine yapılan hataları görmeyip aleyhtekileri seslendirirlerse, G.Saray’a, hakemlere ve MHK’ye haksızlık yapmış olurlar.
Bak seeeennn.. Cici hakemler cici MHK yine kaka olmaya başlamışlar.
Adnan Polat'a söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum.
Aşağıdaki resimi hazırlarken Adnan Polat'ın bugünki açıklamalarını okumamıştım ama. Sanırım aşağıdaki resim Adnan Polat'ın niyetini gayet net bir şekilde açıklıyor.
abi beşiktaş ne yaptı şimdi durduk yerde?
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
Yalaka inek kasap bıçağını yalarmış.
Sadece atasözüydü,verilen mesaj bazında değerlendirin.
şu anda bir beşiktaşlı galatasarayın kazanmasını mı ister kaybetmesini? yada galatasarayın başarılarında beşiktaşın maddi anlamda bi kazancı varmı?ha ama ben düşünürümki fenermi gsmi olcak o zaman gs derim buda içinden geçen bi istektir semptidir,ispanya ligindede olsa italya ligindede olsa sempti duyduğun bi takım olabilir öylesine.daha ileri gitmez içinden geçen bi duygudur bu.ama acıların çocuğunu oynamak istiyorsanız buyrun bununda deminki anltattığım olay gibi kimseye faydası yada zararı yok.
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
Hocam bir şey yaptığı için değil yapmadığı için sorun var zaten.
BJK FB ve TS ile beraber pankart açsın, açmalı demiyorum.
Eğer BJK yönetimi geçmişte el ayak diyip pankart açtıysa şimdi aynı şekilde pankartlar açmayıp sus pus oluyorsa bence ya Adnan Polat'ın keser hep bana yontsun mantığını kabul ediyordur ya da Adnan Polat'la ikili ilişklileri çok iyidir (bir nevi kanka) bu ilişkilerin bozmamak adına aşırı tepki vermiyordur.
@cdemir
Hocam bravo valla sinekten yağ çıkartmışsın. Adnan Polattan önce dün ben aynısını maç içinde yazmıştım. Beşiktaş fanatiği olduğu herkesçe bilinen bir hakem. Beşiktaşın puan kaybı Galatasarayın BJK nın ensesine binme ihtimali Rıza çalımbaya yakınlık. Bu ilişkiyi kurabilmek için Adnan Polat olmaya gerek kalmıyor zaten.
cdemir abi beşiktaş yönetimi beşiktaş adına olan tüm işlerde bi tane doğru yaptımıki diğer takımlarla ilişkilerde nerde ne yapacağını bilsin?seba zamanında böyle bişey olsaydı o zaman başka açıdan bakardım.yoksa bi başkan gs şampiyon olsun biz kupa alalım diyemez taraftar diyebilir ama başkan diyemez.
Hocam bravo valla sinekten yağ çıkartmışsın. Adnan Polattan önce dün ben aynısını maç içinde yazmıştım. Beşiktaş fanatiği olduğu herkesçe bilinen bir hakem. Beşiktaşın puan kaybı Galatasarayın BJK nın ensesine binme ihtimali Rıza çalımbaya yakınlık. Bu ilişkiyi kurabilmek için Adnan Polat olmaya gerek kalmıyor zaten.
Hocam olaya tek maçlık bakmışsın.
Ben ise Adnan Polat'ın genel tavrı üzerine yazdım.
Geçen sene beyaz sayfa istiyoruz dedi haftasına GS maçında hakem hatası yaşandı.
"Fb maçındaki hakem kasıtlı bizim maçtaki ise sadece hata" dedi.
Bu sene hakem hataları GS lehine fazlaca olmaya başlandı denilince.
Dedi ki " Hakemlere ve MHK'ya destek olmalıyız ki iyi yönetim göstersinler."
Bugün de diyor ki " Ben bu atamanın altında bir şeyler ararım"
Bu mudur MHK ve Hakemlere destek olmak ?
Hocam tek maçlık olarak değilde tümünü değerlendirir misin ?
Ben değerlendirdim ve bana göre Adnan Polat sadece keser kendi tarafına yontsun istiyor gibi geldi.
Sence Adnan Polat böyle açıklamalar yaparak ne yapmak istiyor ?
Hakemler hakkında benim görüşüm şudur : O hakem ona yakım bu hakem buna yakın diye olaya bakmam bana göre hakemler kasıtlı değil hatalıdır ve bu hata nedeniyle işlerini düzgün yapmamışlardır ve bence daima işlerini düzgün yapmalıdırlar ve en az hata ile maçları bitirmek zorundadırlar.
quote:
Hakemler hakkında benim görüşüm şudur : O hakem ona yakım bu hakem buna yakın diye olaya bakmam bana göre hakemler kasıtlı değil hatalıdır ve bu hata nedeniyle işlerini düzgün yapmamışlardır ve bence daima işlerini düzgün yapmalıdırlar ve en az hata ile maçları bitirmek zorundadırlar.
Aynı görüşe katılırım ama dünkü maça kadar hakemler hatalarında kasıtlı değildir diye sürekli anlatmaya çalışıyorduk zaten ama ben yan hakemin hatalı da olsa -sadece ofsayt için konuşuyorum- kaldırdığı ofsayt bayrağına uymayan orta hakem bugüne kadar ne Türkiyede ne dünyada görmedim duymadım. Bu durumda Adnan Polatın da bizim de şüpheye düşmemiz sence çok mu anormal. Geçen haftalar da 3 metre geriden çıkan adama ofsayt verilmedi mi ve bu duruma yakın tarihten onlarca örnek sayamıyormuyuz. Her seferinde yan hakeme uydu hakem naapsın falan filan diye yazılıp çizilmiyor mu. Bu maçta hakem hangi gerekçeyle ofsayt bayrağını hiçe saydı bana izah edebilir misin.
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
@cdemir
Hocam olaya tek maçlık bakmışsın.
Ben ise Adnan Polat'ın genel tavrı üzerine yazdım.
Geçen sene beyaz sayfa istiyoruz dedi haftasına GS maçında hakem hatası yaşandı.
"Fb maçındaki hakem kasıtlı bizim maçtaki ise sadece hata" dedi.
Bu sene hakem hataları GS lehine fazlaca olmaya başlandı denilince.
Dedi ki " Hakemlere ve MHK'ya destek olmalıyız ki iyi yönetim göstersinler."
Bugün de diyor ki " Ben bu atamanın altında bir şeyler ararım"
Bu mudur MHK ve Hakemlere destek olmak ?
Hocam tek maçlık olarak değilde tümünü değerlendirir misin ?
Ben değerlendirdim ve bana göre Adnan Polat sadece keser kendi tarafına yontsun istiyor gibi geldi.
Sence Adnan Polat böyle açıklamalar yaparak ne yapmak istiyor ?
azcık da kendi takımını eleştirsen? Galatasarayla yatıp Galatasarayla kalkıyosun... yaratılan havaya bak sanki biz ligin en kötü oyununu oynuyoruz, en kötü kadroya sahibiz ve lideriz. diğerleri de ne yapsa olmuyo... Kazandığı sürece kimsenin sesi çıkmıyo yalansa yalan diyin ama sizin gözlüğünüzden takımınızın rengi neyse o görünüyo
@cdemir çok centilmence yorumlar yapıyorsun , ama sizin yöneticiler , sizin taraftarlar ve bu konuyu açarak sen her sene aynı tiyatroyu oynuyorsunuz , size kim pankart açsın?
antiyoba hocam ben hakemlerde bugüne kadar kasıt aramadım. Aramamda FB maçlarında da hakemin kasıtlı yönetim göstermiş olabileceğine dair hataları oldu bunlara da ben kasıt gözüyle bakmadım.
Hakem hatalarını da değerlendirrken her zaman o takımdan şampiyonluğu aldı kasıtlı olarak bu takıma verdi dememişimdir. Sadece yapıtkları hatalar nedeniyle kazanılan puanları hesaplayıp eğer hakem hataları olmasaydı şu takım yerine bu takım şampiyon olacaktı. Azıl hakeden takım bu takımdır demişimdir.
Hocam hakemin yardımcının kararına uymamasını da kendi mantığımla şöyle açıklayabilirim.
Bence hakem kalecinin görüş alanı ve aktif oyun alanı kuralına göre değil ofsayttaki oyuncunun topa müdahale edip etmemiş olmasına baktı ve top Ümit'ten sektiği için yardımcısına uymadı ve yardımcısının hucüm oyuncularına çarpmış olarak yorumladığını düşündü. Hem maçın hakimi orta hakemdir adı üstünde diğerleri yardımcı.
Pozisyon bana göre ofsayt ama bazılarına göre ofsayt değil yani tartışmalı bir durum var ortada. Böyle bir pozisyon için hakeme kasıtlıydı demek biraz ağır kaçmıyormu ?
Hocam diyelim ki hakemler kasıtlı peki Baros'un eliyle önüne indirip attığı golü niye verdi hakemler. Kasıtlı olsalar o pozisyonu niye devam ettirsinler ki. (Umarım Adnan Polat gibi yapaıp o poizsyonda kasıtlı değiller di sonraki pozisyonlarda kasıtlı davrandılar demezsin.)
Neyse hocam ben zaten o pozisyonları tartışmak için açmadımki konuyu. Adnan Polat'ın davranışını eleştirmek için açtım. İnsan biraz usturuplu düşünür. Ben dün hakemlere destek verelim dedim. Bugün böyle konuşursam etik olmaz falan der. Ama öyle demezse bende doğal olarak Adnan Polat'ın niyetinin hakemlerin sadece kendi lehlerine hata yapmalarını istediğini diğer takımlar lehine yaparsa kıyameti koparacağını düşünürüm.
vaypcnet hocam Pankartı açan, beyaz sayfalar açan, hakemleri desteklediğini söyleyip 1-2 hafta sonra bu ne biçim atama diyen başkaları ama tiyatro yapan FB O nasıl oluyor ki.
Şekip beyin açıklamalarına yorum yok mu?
O pankartlar 2,3 sene önce ve bardak taştıktan sonra açıldı bu sezonla alakası yok hani dün bugün yazmışlar ya onu diyorum
Hakem hata yaptı kötü oynadık kaybettik tamam diğmi?Öyleyse neden ortalıkta hakem Gs'yi kolladı gibi bir zırvalık estiriliyor Fb taraftarları tarafınfan?Gs'yi kollayan hakem yardımcısının bayrak kaldırdığı pozisyonda golü verir mi?Ofsayt olan diğer golü verir mi?Gs'den 5,6 oyuncuya sarı kart gösterir mi?Bu tiyatro değil nedir?
Bu üçünün cevabını istiyorum
quote:
Hocam diyelim ki hakemler kasıtlı peki Baros'un eliyle önüne indirip attığı golü niye verdi hakemler.
Ah görse bir an bile tereddüt etmezdi iptal etmek için. Ben de bunu anlamıyorum. Bize verilen bu tür golleri hakemler görerek bilerek verdi diyor BJK lılar ve sizin yöneticiler. Adnan Polat konuşunca da bunları ön plana çıkarıyorsunuz sanki gerçekten bile isteye hatalı goller verilmiş gibi. Paradox burda değil mi zaten. Geçen yıllarda ki elle atılan goller 70 milyon tarafından görülüp hakemlerce görülmediği için pankart açıldı. Bu sene tv de ileri geri oynata oynata ancak cımbızla tutulup çıkarılıyor olay aynı değil ki.
quote:
Orjinalden alıntı: vaypcnet
Şekip beyin açıklamalarına yorum yok mu?
O pankartlar 2,3 sene önce ve bardak taştıktan sonra açıldı bu sezonla alakası yok hani dün bugün yazmışlar ya onu diyorum
Hakem hata yaptı kötü oynadık kaybettik tamam diğmi?Öyleyse neden ortalıkta hakem Gs'yi kolladı gibi bir zırvalık estiriliyor Fb taraftarları tarafınfan?Gs'yi kollayan hakem yardımcısının bayrak kaldırdığı pozisyonda golü verir mi?Ofsayt olan diğer golü verir mi?Gs'den 5,6 oyuncuya sarı kart gösterir mi?Bu tiyatro değil nedir?
Bu üçünün cevabını istiyorum
Hocam sen bana benimle ilgili bir şey söylememişsin ki. Hakem taraf tuttu diyen FB'li de var benim gibi hakem taraflı değildi hatalı kararlar verdi diyenide var. Kalkıpta onların neden böyle yaptıklarınının cevabını neden yada nasıl vereyim.
Hocam hem FB yönetimi tiyatro yapıyor diyorsun şimdi de hakemler tiyatro yapıyor diyorsun.
Hocam o resmi ben yaptım. Ha 2 sezon önce ha 5 sezon önce ne farkederki sonuçta o pankartlar asılmadı mı? Geçen sene Beyaz sayfalar isteyen bu sene hakemleri koruması altına alan Adnan Polat ilk hakem hatasıyla puan kaybedince (o bile tartışılır) böyle hakem mi atanır demedi mi?
Antiyoba hocam bu senede GS'ın lehine hakem hataları biraz fazlaca oldu. Aleyhine de oldu ama aleyhine olanlar FB pankart açılan senedsineki gibi görülmedi. Yine geçen sene Adnan Polat Beyaz sayfa isteriz dedi GS lehine hata oluncada kasıt yoktu dedi.Ben bu tür şeylere kızıyorum. Adnan Polat'ın bu pişkinliğine kızıyorum. Pankartlar açıldı geçen sene beyaz sayfalar istendi. Bu sene hakem hataları biraz GS lehine olunca diğer takımlardan daha çok fazla ses çıkmadan yine Adnan polat açıklama yaptı onlar kendi işlerine baksınlar bu tip hatalar oluyor hakemleri destekliyoruz. Hadi böyle söyledin 2 hafta sonra ben bu hakemin atanmasını şüpheli buluyorum diyorsun.
Hocam Baros'u hakem göremedi süzemedi hatalı davrandı ama ofsaytlarda kasıtlıydı demek. Sence de bu biraz Adnan Polat gibi düşünmek olmuyor mu? Hocam 70 milyonda 3 metre ofsaytı gördü ama kimse yine panakart falan açmadı. Hocam sizin yöneticilerde demişsin bilmiyorum beni az çok tanıdıysan eğer yanlış bir davranış sergilerlerse FB yönetiminide eleştiririm. Ama onların açıklamaları Adnan Polat'ın ki gibi olmadı. (Benim hatırladığım dün açıklama yaptılar hakem dinlendirilmeli hatalı kararlar verdi diye) Adnan Polat ise bir öyle bir böyle. Ne dediği belirsiz. Bu sene FB'li yöneticiler de ne zaman GS maçları hakkında konuştular gerçekten bilmiyorum. Eğer yanlış bir şeyler söyledilerse onları da eleştirirdim.
Mr.Blacksmith hocam Biz yeri ve zamanı gelince eleştirimizi yaparız. Taraftarın İtaat pankartı açmasına göz yumarak rakibine saygısızlık yapan FB yönetiminide, hakeme şerefsiz diyen FB yönetimini de zamanıda eleştirdik. Hatta daha yakınlarda ironi yapıp işimiz Asena'ya kaldı o destekliyorsa takım çıkışa geçer diye topikte açtık. Ayrıca burası özgür bir ortam. Kendimce rahatsız olduğum konularda forum kuralları çerçevesinde istediğim takım hakkında yazabilirim sanırım. Eğer yazdıklarımdan rahatsız olduysan git işine uğraşma takımımla demek yerine şunu şunu yanlış yazmışsın benim fikrim budur de gel tartışalım.
Hiçbir BJK'Lİ GS'yi desteklemez ya da GS'nin şampiyonluğunu istemez. BJK'nin elinden çok şampiyonluğunu çaldı GS alavere dalaverelerle. Bana sorsalar FB mi GS mi şampiyon olsun istersin diye,FB derim gönül rahatlığıyla.
yahu bu kadar da yanlı bakılmaz olaya. okuyan da gerçekten böyle dedi sanar. konuşmanın tamamını versene cdemir ben aklımda kalanını yazayım da utan biraz: adnan polat: takımımızın yorumunu yaparak eskişehirsporun başarısını gölgede bırakmayalım. çok güzel oynadılar, daha fazla istediler. biz ise çok kötüydük bugün. YENİLMEMİZLE İLGİSİ YOK ama maçın hakem üçlüsü daha kötüydü. iki takımın da canını yaktılar. merkez hakem kurulu istanbul dışındaki maçlara istanbul hakemi atamazdı fakat bugün atadı. Benim anlamadığın ise şu. Merkez Hakem Kurulu, neden bir İstanbul takımının maçına İstanbullu bir hakem veriyor.
[bunu ben de söylüyorum ama gs li oldugum için değil. fb nin de maçına verse "neden" derim. fb yense de neden derim yenilsede. çünkü burada samimiyetle merak ettiğim şey böyle bir uygulamanın nerden çıktığıdır. mevzu yenmek yenilmek değil. asla da bir hakemin bir takımı kayıracağına inanmıyorum, etkilenmiş olabilir, görmemiş olabilir ama asla 30milyon adamın izlediği bir maçta kasıtlı hata yapmaz bence. ayrıca bu maçı iyi ki yenildik (zaten yenilmeyi haketmiştik, es de yenmeyi haketmişti). mazallah yenseydik bu hakem ataması da bize patlardı. şaibeli bir şampiyonluk alacagıma lig düşerim şerefimle daha iyi]
bir gün bu hamasi uslubumuzdan kurtulursak, İYİ, DOĞRU, EFENDİ ve PARTİZANCA OLMAYAN makul yorumlar yaparsak, hakkının hakkını hakkıya verirsek ADAM GİBİ ADAMLARI MAĞDENLERİNDEN ÇIKARTIRIZ. HA YOK .OK ATMAYA DEVAM EDERSEK BATAKLIĞA DÖNERİZ, BUGÜNKİ GİBİ. VALLA YAZIK. takımımın yenilgisi üzmülşken bir takım başkanının bu denli efendi yorumu beni inanılmaz mutlu etmişti. AMA GÖRÜYORUM Kİ HALA AT GÖZLÜĞÜ TAKIP, LAF CIMBIZLAYANLAR ve HALA BAŞKA TAKIMLARIN BAŞARISIZLIKLARINI BÜYÜTEÇLE İNCELEYENLER VAR. REKABET DEDİĞİMİZ ŞEYİN ÇITA YÜKSELTMEYE YARAMASI İÇİN .OK ATMAMAK LAZIM. AYIP BUNU YAPAN DA BİLGİLİ BİR ARKADAŞ. VALLA AYIP, GEREK YOK, LÜTFEN YANLIŞ YAZMAYALIM. KENDİ TAKIMIM İÇİN DE SÖYLÜYORUM, ESKİŞEHİRSPOR İÇİN DE, FENERBAHÇE İÇİN DE, BEŞİKTAŞ İÇİN DE.LÜTFEN YA
Hocam Yenilmemizle ilgisi yok diyeceksin. Ama bu hakemin atanmasını şüpheli buluyorum diye cümleyi bitireceksin. Kusura bakma da ben saf değilim orda açık açık MHK'ya tehdit var ve hakemin GS'ı mağlup olması için özle atandığına dair göndermeler var.
Adnan Polat 'ın nesine çamur atayım adamın niyeti apaçık belli.
Hocam Sen beni sorgulayacağına
Adnan Polat niye hakemler kasıtlı diyip beyaz sayfalar açılsın dedikten çok değil 1 hafta sonra o maçta kasıtlıydı bizim maçta hata yaptı dedi. Milleti saf salak mı sanıyor ?
Bu sene hakem hatları GS lehine fazlaca oldu diyenlere hakemlere destek olmalıyız onlarda hata yapabilir dedikten sonra. Bugün niye o hakemin bizim maçımıza atanmasında pis kokular duyuyorum gibisinden yorumlar yapıyor.
Bunların cevabını verebilir misin ?
Adnan Polat böyle davranak böyle konuşarak adam gibi adamlık yapmıştır ama sen ona çamur atıyorsun diyorsan diyebiliyorsan söylenecek bir şey yok.
Konuşmanın tamamını isteyen okusun diye orda linkini de verdim ve o konuşmanın tamanında Adnan Polat'ın yapmış olduğu dönekliği haklı çıkartacak bir tek cümle yok. 3 gün önce cici hakem 3 gün sonra kaka hakem. Oldu bizler de saf salak insanlarız ya haklısın Adnan Polat diyelim.
quote:
Orjinalden alıntı: pyr@mid
yahu bu kadar da yanlı bakılmaz olaya. okuyan da gerçekten böyle dedi sanar. konuşmanın tamamını versene cdemir ben aklımda kalanını yazayım da utan biraz: adnan polat: takımımızın yorumunu yaparak eskişehirsporun başarısını gölgede bırakmayalım. çok güzel oynadılar, daha fazla istediler. biz ise çok kötüydük bugün. YENİLMEMİZLE İLGİSİ YOK ama maçın hakem üçlüsü daha kötüydü. iki takımın da canını yaktılar. merkez hakem kurulu istanbul dışındaki maçlara istanbul hakemi atamazdı fakat bugün atadı. Benim anlamadığın ise şu. Merkez Hakem Kurulu, neden bir İstanbul takımının maçına İstanbullu bir hakem veriyor.
[bunu ben de söylüyorum ama gs li oldugum için değil. fb nin de maçına verse "neden" derim. fb yense de neden derim yenilsede. çünkü burada samimiyetle merak ettiğim şey böyle bir uygulamanın nerden çıktığıdır. mevzu yenmek yenilmek değil. asla da bir hakemin bir takımı kayıracağına inanmıyorum, etkilenmiş olabilir, görmemiş olabilir ama asla 30milyon adamın izlediği bir maçta kasıtlı hata yapmaz bence. ayrıca bu maçı iyi ki yenildik (zaten yenilmeyi haketmiştik, es de yenmeyi haketmişti). mazallah yenseydik bu hakem ataması da bize patlardı. şaibeli bir şampiyonluk alacagıma lig düşerim şerefimle daha iyi]
bir gün bu hamasi uslubumuzdan kurtulursak, İYİ, DOĞRU, EFENDİ ve PARTİZANCA OLMAYAN makul yorumlar yaparsak, hakkının hakkını hakkıya verirsek ADAM GİBİ ADAMLARI MAĞDENLERİNDEN ÇIKARTIRIZ. HA YOK .OK ATMAYA DEVAM EDERSEK BATAKLIĞA DÖNERİZ, BUGÜNKİ GİBİ. VALLA YAZIK. takımımın yenilgisi üzmülşken bir takım başkanının bu denli efendi yorumu beni inanılmaz mutlu etmişti. AMA GÖRÜYORUM Kİ HALA AT GÖZLÜĞÜ TAKIP, LAF CIMBIZLAYANLAR ve HALA BAŞKA TAKIMLARIN BAŞARISIZLIKLARINI BÜYÜTEÇLE İNCELEYENLER VAR. REKABET DEDİĞİMİZ ŞEYİN ÇITA YÜKSELTMEYE YARAMASI İÇİN .OK ATMAMAK LAZIM. AYIP BUNU YAPAN DA BİLGİLİ BİR ARKADAŞ. VALLA AYIP, GEREK YOK, LÜTFEN YANLIŞ YAZMAYALIM. KENDİ TAKIMIM İÇİN DE SÖYLÜYORUM, ESKİŞEHİRSPOR İÇİN DE, FENERBAHÇE İÇİN DE, BEŞİKTAŞ İÇİN DE.LÜTFEN YA
umarım senin 1. ve yazdığın, benim yazdığım ve son cevabın sağduyulu biri tarafından okunur da ne kadar yanlı olduğun görünür 1- (ben de söylüyorum, polat da söylemiş) yenilmemizin tek sebebi eskişehir sporun gs den çok üstün bir futbol oynamasıdır. 2- hakem hem gs ye hem de eskişehirspora kötü kararlar vermiştir (KÖTÜ demek SADECE KÖTÜ DEMEKTİR, yanlı DEĞİL, sadece KÖTÜ=YANLIŞ) 3- ilk defa (emin değilim ilk olduğundan ama genelde) istanbul takımı ile bir anadolu takımı maçına istanbuldan hakem atanmıştır. bir hakem tanıdığım var, o bile söyledi, garip diye). bunu sorguluyoruz; yanlış demiyorum, bu sorgulamanın yanıtı "hakem eksikliği" gibi basit bir neden olsa bile inanmaya razıyım. 4- burada aranan bit yeniğinin açıklığa kavuşturacağı şey gs nin kaybettiği 3 puan olmayacaktır. bu sorunun cevabı hem beni hem de seni rahatlatacak bir açıklama olacaktır. gs hakem hataları ile yenseydi bunu şuanda sen soruyor olacaktın. kaldı ki biz yenilgiyi zaten hakediyoruz. 5- piyasada bu kadar hakem hatası tartışılırken bunu yapmaları beni de seni de takımlarımızı da hatta ligi de zan altında bırakmaktır. herşey usulüne uygun olsun, ben youlanın gölünü alkışlayıp, defansıma kızayım. sen de kendi takımını izle. sonra ligin sonuna kadar bunları toplayalım.
YORUM FARKINA ÖRNEK 1-) bir cinayeti işleyen filmi maktülün açısından izlersen "aa yazık" dersin, katilin açısından izlersen "ben de olsam öldürürdüm" dersin YORUM FARKINA ÖRNEK 2-) papaza "incil okurken sigara içebilir miyim?" diye sorarsan "içmesen daha iyi der. aynı soruyu "sigara içerken incil okuyabilir miyim?" diye sorarsan "tabii evladım, herzaman incil okuyabilirsin" der.
senin adına yapabiliceğim/ gösterebileceğim ne varsa yazdım. sen hala görmek istediğini görüyorsun. kız arkadaşım bunca ilgimi görüp, "fanatik değil misin?" diye sorunca "ben fanatik değilim" diyorum. çünkü fanatiklik futbolla/sporla çok ilgilenmek demek değildir, yorumunu kaybetmektir. üzgünüm ama sen bir fanatiksin. saygılar
ayrıca verdiğin linkteki yazı düzenlenmiş bir yazı. yani polatın söylediklerini derleyen bir yazarın "EKSİK" yazısı. zira polat şunu da demişti "yapacağım hiçbir yorum eskişehirsporun galibiyetini gölgede bırakmasın. çok güzel oynadılar ve hakettiler" bunu şu yüzden yazıyorum; bir takımın gölgede kalmaması için gösterilen bu iyi niyeti yazının başına koyarsan belki okuman daha bir değişir. NOT: (yazdıklarımı baştan okumayan arkadaşlar bunu okumasın) aziz yıldırımın 2 defa istifa edip dönmesini, koyu fb li bir arkadaşım "gs nin başarısı gölgede kalsın diye yaptı" şeklinde yorumlamıştı. aklıma geldi sadece. kişisel kanaatim aziz yıldırımın iyi bir başkan olmadığı yönünde ama asla başkanla ilgili polemiğe girmek istemem. ben sportif başarı yarışında konuşurum sadece. saygılar