Şimdi Ara

Yıllık ücret almayan bankamatik kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversitelilere kıyak geçen hangi bankalar var arkadaşlar ?
    Yıllık ücret almayacak benden. Öğrenci belgesi vs ne ise gösteririz. 1. yıl ayağı falan değil öğrencilik hayatım boyunca almasını istemiyorum.
    Konu hakkında kesin bilgileri olanlar cevap yazsın. Yarın ona göre direkt o bankaya gideceğim.
    Şimdiden teşekkürler.

Kullananlar varsa memnuniyetlerini veya şikayetlerini yazabilir. İnternetten sık sık alışveriş yapacağım.

• İş Bankası.
  • yapı kredi world play kart
  • He bu arada araştırmamışsın forumda yüzlerce konu var diyecek arkadaşlara şimdiden sesleniyorum ; onlara baktım ama her biri ücret alıyor vs yazmışlar. Emin olamadım bir türlü.

İstediğim kredi kartı değil, bankamatik kartı arkadaşlar. World play kart kredi kartı değil mi ?
  • İş Bankası öğrenci belgeni götürürsen bankamatik kartında ve kredi kartında ücret almıyor.
  • Garanti bankasından açtırdım, ikametgah kimlik ve öğrenim belgesi ile işletim ücretinin alınmayacağını söyledi.
  • Sadece üniversitelilere özel bir uygulama mı bu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiğim öğrenciye olan bir uygulama. En iyisi gidip en yakın şubeyle konuşun gereken yardımı yaparlar.
  • garanti üni bank hesabı
  • bankamatik kartı ne oluyor.
    hesap kartı mı ?
    kredi kartı mı ?

iş bankası ve yapı kredinin üniversiteli kredi kartlarından aldım.
    iş bankasınınkini kullanıyorum. hiç bi ücret vs yok. öğrenci hayatın boyunca sanırsam. maximum kredi kartıyla aynı özellikler. maximum nerde geçerliyse işte üniversiteli kartıda orda geçerli. sadece limiti düşük bnmki 500Tl
    yapı kredininkini kullanmadım daha hiç. go play kart alanların telefonlarına 20 Tl yüklüyorlardı. bende öylesine aldım.
  • En iyisi İş Bankası, bi sorun olunca netten mesaj atınca bile dönüyolar sana. World'de ne yazarsan yaz ara kardeşim diyo. Ayrıca aklında olsun iş bankasında kartı ne zaman alırsan al aldığından itibaren 4 yıl devam ediyor mezun olsanda, düzenli ödeme yaparsan da bir hayli arttırabiliyorsun limitini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türco -- 1 Ekim 2010; 3:21:53 >
  • akbank neo exi26
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

bankamatik kartı ne oluyor.
    hesap kartı mı ?
    kredi kartı mı ?

iş bankası ve yapı kredinin üniversiteli kredi kartlarından aldım.
    iş bankasınınkini kullanıyorum. hiç bi ücret vs yok. öğrenci hayatın boyunca sanırsam. maximum kredi kartıyla aynı özellikler. maximum nerde geçerliyse işte üniversiteli kartıda orda geçerli. sadece limiti düşük bnmki 500Tl
    yapı kredininkini kullanmadım daha hiç. go play kart alanların telefonlarına 20 Tl yüklüyorlardı. bende öylesine aldım.

bankamatik kartı hesap kartıdır 3 yıldır yapıkredide hesabım var ve bildiğim kadarıyla yapıkredinin üniversite öğrencileri için verdiği kredi kartları öğrenim hayatlarından sonrada devam ediyor en azından 5 yıldır mezun olan bir tanıdığım halen para vermeden kullanmaya devam ediyor

• iş bankası kullanıyorum 3 senedir hiç bi ücret almadılar.. Kart hesabını açtırırken müşteri temsilcisi olur da ücret kesilirse öğrenci belgesiyle gelip benden alabilirsiniz kesintiyi demişti..
  • Kredi karti degil. Bankamatik hesabi. Vadeli hesap iste. Acilirken alinan ucreti degil, sene icinde tahsil edilen hesap isletim ucreti altinda alinan paradan bahsediyorum. Bi yanlislik olmasin.
  • Ben yapı kredi kullanıyorum fakat her yıl öğrenci belgesi istiyorlar.Bu yıl okulum bitiyor öğrenci olmayandan bile kesinti yapmayan bir banka arıyorum.

Adamların bankasına para yatırıyoruz paramız artacağına azalıyor
  • İŞ BANKASI'ndan şaşma derim, öğrenciliğim bitti 3 yıldır daha yıllık kart ücreti ödemedim :D
  • O zaman karar verdim İş Bankası. Biraz geç oldu cumaya denk geldi ama kısmet. Salı günü başvuracağım.
    İkametgah, öğrenci belgesi ve kimlik yeterlidir. Değil mi ?

Çok teşekkür ederim yardım eden herkese. Çok sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.