Şimdi Ara

Yillik mezuniyet balo cok pahali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizlerin okulunuzda fiyatlar ne durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne balosu be nah para kaptırırım diplomayı alır adam akıllı tokalaşır giderim balo erkek adamı bozar+ hiç apara veremem
  • bizimkisi de pahalıydı , katılmadım pişman değilim. bir de kendini zeki sanan kız arkadaşların okula afra tafra yaparcasına ''biz kendi aramızda yaparız balomuzu'' diyip ellerine yüzlerine bulaştıracaklar , iyi seyret onları.
  • Ne mezuniyet balosuna ne de yıllık çekimlerine katılıyorum(Maddi durumum iyi olmasına rağmen)Balo desen doğama çok ters olan bir şey,yıllık desen mezun olduktan sonra yüzünü bile görmek istemeyeceğim bir yığın adam var.Yıllık alarak bu adamların yüzünü illa göreceğim için yani+asosyal biri olduğumdan bana yazan çok az olacaktır elbet.Kafam rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hetfield -- 25 Kasım 2014; 21:42:22 >
  • kişi başı 2008 de 300 TL idi 2 taksit.son dönem o kadar yıl aklıma düşmeyen hoşlanmadığım kıza aşık oldum. ilk taksitleri ödedim.geç kalmışım kızı kaptırmışım, kızı baloya götüremeyince o psikolojiyle ortada kalan beni davet eden 2 kızı da reddettim. masamı ayarlayan arkadaşlara mazeret uydurup. hiç içmeyen ben sabaha kadar içmiştim. o gün bir şey düşünmeyip, hatırlamayım diye içtim ama bir işe yaramadı.sabaha kadar içtiklerimi kusmakla uğraştım. kusmaya uğraşırken göğüs kafesi kas ağrısı 1 hafta sürdü. onun için etrafımıza iyi bakmamız gerekiyor çoğu şeyde olduğu gibi bunda da geç kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 25 Kasım 2014; 21:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

Ne mezuniyet balosuna ne de yıllık çekimlerine katılıyorum(Maddi durumum iyi olmasına rağmen)Balo desen doğama çok ters olan bir şey,yıllık desen mezun olduktan sonra yüzünü bile görmek istemeyeceğim bir yığın adam var.Yıllık alarak bu adamların yüzünü illa göreceğim için yani+asosyal biri olduğumdan bana yazan çok az olacaktır elbet.Kafam rahat.

ben de senin durumundaydım.yıllık işinin fıtratında ikiyüzlülük var. sonradan pişman oldum katılmadığıma. çok şükür yorum yazacak çok kişi vardı.Hatta yorum yazdıklarım da oldu.
  • kişi başın 35 liraya büyükçekmecede limanın orada bir restaurantta yaptık canlı müzikte vardı. Yıllk yapmadık çünki cidden pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mezuniyette gidip okey atmıştık kafaya bak lan

• 80 liraydi yillik babam habersiz gidip almis bide adimi yanlış yazmislar yazık

• allah allah bizden para istemediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.