neden 11300usd kazanamayan fakirdir diyorum. çünkü dünya bankası ekonomik verilerine göre kişi başı milli gelir dünya ortalaması 11300 dolar. 11300 dolar bugünkü tarih itibariyle 90 000tl yapıyor. Yani ayda 7500tl kazanamıyorsak fakiriz. ben ayda 4000tl kazanıyorum yani 533 dolarcık kazanıyorum sadece. her gün bir önceki güne göre fakitleşiyoruz. |
Yıllık 11300usd Kazanamayan fakirdir

-
-
Vietnamda yaşayaydın aylık 4 bin tl alaydın kraldın ama işte arabaya %250 vergi konan bir ülkede aylık 8 binden aşağısı sefalet
-
O zaman ben afrikalıdan farksızım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
girişimcilik yap,e ticaret yap elini tutan mı var,cebinden para mı alıp fakirleştiriyolar seni
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80girişimcilik yap,e ticaret yap elini tutan mı var,cebinden para mı alıp fakirleştiriyolar seni
devlet önüme engel koymasa,e ticaretin kralını yaparım.
ha bir de coğrafi engeller var.
Artvin in küçük bir ilçesinde yaşıyorum ptt kargodan başka bir kargo yok. üretim yapılan ürün desen yok.
e ticaret yapmak için mevcut işimden istifa edip İstanbul a taşınmam gerek çünkü toptancılığın ve üretimin merkezi orası.
tüm bunlardan daha çetin engel aile,klasik sigortalı iş felsefesiyle büyümüş bir aileniz varsa ben işi bırakıyorum istifa ediyorum,istanbul a gidiyorum e ticaret yapacağım desem kıyameti kopartırlar.
-
hayırda cebimdeki paranın değerini belirleyenler ülkeyi yönetenler. ben cebime her gün fazla para koysam da onlar paramın değerini daha fazla düşürüyor.
-
konu sahibiyle daha önce konuşmuştuk onun için yazdım,ülkeyi yönetenlerin yanında kapitalist sistem yüzünden hiçbi zaman bu durumdan kurtulamayacağız
-
Milletin dolarla ne işi var diyenler tarafından yönetildiğimiz sürece fakirleşmeye devam edeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TR istatistiklerini de ekleyelim.
2012 Türkiye kişi başı milli gelir: 13,5 bin dolar
2020 Haziran Türkiye kişi başı milli gelir: 8 bin dolar
Doların Haziran'a göre daha da artmış olmasıyla şuan muhtemelen 7,6 bin bandına gerilemişizdir.
-
bu ülkede 2012 en düşük memur maaşı 960 dolardı şimdi 500 dolar.
şuan asgari ücret 297 dolara düştü. yani Çin den bile daha düşük iş gücüne sahip olduk.
-
mantıklı çıkarım ama biraz az kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 28 Eylül 2020; 23:15:9 > -
Bende fakirim 2800 lira aylık gelirim var ,çok bunaldim 4000 gelirim olsa sevincem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11300$ ne la 25000$ ile geçinilmiyor gelmişsin 11300$ kazanamayan fakirdir diyorsun o fakir değil fasfakirdir (!)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Türkiye'de kaç kişi yılda 10 bin dolar üzeri kazanıyor? Şu forumda 2080ti'lı sistem için anasını babasını bıçaklayacak 100 tane adam bulurum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hetşatTürkiye'de kaç kişi yılda 10 bin dolar üzeri kazanıyor? Şu forumda 2080ti'lı sistem için anasını babasını bıçaklayacak 100 tane adam bulurum.
asdasdasdas
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X