Şimdi Ara

Yıllardır Aralıklarla Gelen Baş Dönmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yillardir belli donemlerde bas donmesi yasiyorum.%90 uykudan kalktigimda oluyor.Gun icerisinde azalıp geciyor bazen senede 1 kere bazen 3 senede 1 kere oluyor.Bu durum bende hep korku olusturuyor bi yere kalmaya gittigimde acaba basim doner mi gibisinden sorular soruyorum kendime.Normalde bi insanin basi donse ufaktan bi korkar sonra gecer bende durum farkli ciddi derece de korku var.7 yasindayken oyun parkinda dönen bi zimbirtiya binmistim elle cevriliyordu adam baya hizli cevirince artik dayanamayip tutmayi birakip saga sola carpmistim sadece belimi vurmustum o gun baya bi korkmustum.

Bu bas donmelerinde dolayi Norolojik muayene,denge hareketleri,çok sayıda kan testleri,kardiyolojik muayene eko,ekg vs,göz muayenesi,kbb muayenesi,isitme testi,2 kere beyin tomografisi,boyun doppleri,pozisyonel vertigo testi bi cok yere gittim sonuc olarak bisey yok.En son beyin tomografisinde sadece kronik sinuzit problemi cikti.

Her neyse bu kadar doktora gidip bisey bulamadim.Yine de kendimde bi rahatsizligin oldugunu dusunuyorum.Benim gibi belirli araliklarla bu sikayetleri yasayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Annem de aynı belirtilerden şikayetçi maalesef biz de bir çözüm bulamadık henüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş kaç kardeş
  • 29

• Korkutmak gibi olmasın fakat annem de bu durumdan şikayetçiydi.

Ensesinde tümör çıktı. Beyin damarlarına baskı yaptığı için ara ara baş dönmesi yapıyordu.

Allah tan iyi huylu çıktı ameliyat ile alındı 4 sene oldu o gün bugündür birseyi yok sukur.

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Boyun doppleri cekildi hocam eger ensede tumor olsaydi dopplerde kan basinci,hızı vs dusuk gozukurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Boyun doppleri cekildi hocam eger ensede tumor olsaydi dopplerde kan basinci,hızı vs dusuk gozukurdu.

Anladım.

Gormemisim ilk mesajınız da ozur dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.