< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yılın Oyunu adayları açıklandı: İşte 2024'ün en iyileri (2. sayfa)
-
-
Benim bu oyunları ilk kez duyuyor oluşum ? DBD oynamanın zararları galiba... Elden Ring zaten dlc XD
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu oylama gtaya uymadı nelerle yarışmış en azında rakip olarak cyberpunk watch dogs mafia 4 bunlarla yarışabilirdi adil olarak keşke saydıklarım oyunların yenileri çıksaydo
-
hiç birini oynamadım sanırım artık pc gamer diyemem kendime.
-
Sanıyorum tarihinin en kötü GOTY seçimleri.
-
Wukong almazsa ayıp etmiş olurlar.
Gerçi Sony lobisi diye bir şey var. Astro Bot alırsa hiç şaşırmayalım.
-
astrobot alır
-
Wkong çöp bir oyundur
DLC'ler neden aday olarak koyulur hiç anlamam. Tamam paket bir oyun kadar büyük olabilir eyvallah da sonuçta DLC, oyundan bağımsız ayrı bir oyun değil ki, devamı veya öncesini anlatan bir yapım da değil. İndirilebilir içerik la.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takla simülatör dlcsi alır. Sonuçta goty sadece bunlar için var. Taklaseverlere özel bir ödül haline geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ER fanları bile karşı dlc'nin goty almasına, onlar bile 50/50 ayrılmışlar kendi aralarında biri vermem diyor biri inadına vericem diyor. O alamaz zaten, bu kadar tepkiden sonra da daha dlc koyacaklarını sanmıyorum. Wukong, astro yada balatro alır.
-
En çok beklenende DS2??
Tamam oyuna lafım yokta cidden GTA 6'dan da mı çok bekleniyor
-
Wukonga vermezler çünkü avrupa'lı firmalar ve gazeteciler Vouge kültürü istiyor. Ayrietten Çin'li bir firma olduğu hayatta oy vermezler.. İGN admini kadın güçü yok deyip yerden yere vurdu oyunu. sjw, kadın güçü, ve lgbt olmazsa oy vermezler. Normalde bu oyun bütün aday olduğu dallarda 1. olmalı NET....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 21 Kasım 2024; 21:47:56 > -
Final fantasy alsin bence cok epik ve bu yil oynadigin en iyi oyundu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbay3737 -- 22 Kasım 2024; 7:56:54 >
Knight Online yoksa bu liste çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X