Şimdi Ara

Yılın Oyunları Anketi Sonuçlandı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
7.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben valla MW yi felan istemem belli birşey bu forumdan bu sonuç çıkar ya BF ya MW ama ben daha çok platform oyunlarını ön plana koydum anketimde bakalım kaç kişi var benim gibi. DK,Kirby,Mario pc de ise Alice Madnes Return vs gibi :D
  • İlginç sonuçlar çıkabilir.Portal 2 nin ödül almasını bekliyorum
  • Anket yapılalı iki sene olmadı mı daha ya? Duyanda derki yüzyıllardır süren bir gelenek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllizWells

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

CRYSIS 2 tek geçerim mart ayına kadar bekledim ve harika ötesi bir oyunla karşılaştım crysis 2 yi yılın oyununa sokmazlarsa ben bu forumun oyundan anladıgından şüphe duyarım. !
    Crysis 2 yi 3D olarak ps3 de oynamanın zevki ayrıdır ve evınızde birde LG ses sistemi varsa ohhh :)

Yok artık crysis

Çocukla çocuk olma dostum arkadaş ilkokullu
  • Kesin skyrim yılın oyunu olur.Bu kadar balon bir oyun daha var.MW3.en iyi fps seçilir heralde.

Yılın en iyi oyunları sıralaması böyle olmalı;

1)Uncharted 3
    2)Battlefield 3
    3)Portal 2
    4)Assasins Creed Revelation
    5).. diye devam eder.

ilk 4 kesinlikle böyle olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylėr Durden

Kesin skyrim yılın oyunu olur.Bu kadar balon bir oyun daha var.MW3.en iyi fps seçilir heralde.

1)Uncharted 3
    2)Battlefield 3
    3)Portal 2
    5).. diye devam eder.

Asıl sana Yazdıklarının hiçbiri bırak GOTY olmayı, aday olmayı bile haketmeyen oyunlar (Portal 2 hariç). Bir Skyrim varken başka oyunun GOTY olması beklenemez, ben gösterdiği gelişimden ötürü Batman'dan bir atılım bekliyordum ama o da olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tylėr Durden

Kesin skyrim yılın oyunu olur.Bu kadar balon bir oyun daha var.MW3.en iyi fps seçilir heralde.

1)Uncharted 3
    2)Battlefield 3
    3)Portal 2
    5).. diye devam eder.

portal 2 dışındakiler haketmiyor
  • tıklanmıyor ki
  • bence yılı en iyi 5 oyunu böyle olmalı battlefield 3 crysis 2 skyrim batman Uncharted 3
  • ''Bugün benim doğum günüm'' diye başlık açanın listesinden hayır bekle zaten :)
  • Merhaba,

Benim EDİTÖR arkadaşlardan bir isteğim olacak.böyle arada sırada başka anketler de yapılmasını çok isterim.mesela hangi konsolu kullanıyorsunuz?, oyunlarınızı hangi cihazda oynarsınız?, en çok oynadığınız oyun türü nedir? gibi anket başlıkları olabilir mesela.bence böyle şeyler iyi olur kanısındayım.önerimin dikkate alınmasını temenni ediyorum.herkese iyi oyunlar....
  • bence batman arham city hak eder 1. ama bf3 te 1. omayı hak ediyor..
  • Anketin vahammiyetini tahmin edemiyorum.
  • Uncharted 3 ü hazmedemeyenler var hala bu oyunu oynamayanın oıyunculuğuna tüküreyim kıskananlar, sindiremeyenler çatlasın.Eğer skyrim multi bir oyun olmasaydı avucunu yalardı.uncharted 3 ile xbox ve pc oyunları yeterince ezilmiş durumda zaten daha fazla ezilmesin diye ön plana çıkartılmaya çalışan bir oyundur skyrim.Kimse kasmasın fazla gerçek goty uncharted 3.
  • 1 ocakda açıklancak arkadaslar tıklanmıyor diye mesaj atmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: respect_89

Uncharted 3 ü hazmedemeyenler var hala bu oyunu oynamayanın oıyunculuğuna tüküreyim kıskananlar, sindiremeyenler çatlasın.Eğer skyrim multi bir oyun olmasaydı avucunu yalardı.uncharted 3 ile xbox ve pc oyunları yeterince ezilmiş durumda zaten daha fazla ezilmesin diye ön plana çıkartılmaya çalışan bir oyundur skyrim.Kimse kasmasın fazla gerçek goty uncharted 3.

Kusura kalma yorumun çok saçma.

Uncharted 3 çok kaliteli bir oyun bu tartışılmaz ama Skyrim karşısında yapacağı birşey yok. Oyunun oynanışı Uncharted 3'den çok daha derin ve detaylı herşeyden önce bir RPG oyunu detayda ve derinlikte burada farkını açıyor. Fanatikçe yorum yapıyorsun ama başkalarına sindirme suçu atıyorsun.

Oyunun neyi önplana çıkarılsın oyun çıktığından beri aldığı puanlar ve övgüler ortada. Oyun çıkmadan önce biz bile burada GOTY diyorduk ötesi yok.

Birde Uncharted 3 ikinci oyun kadar ses getirmedide. İkinci oyunun ortalaması 96 ama üçüncü oyunun 92. İster istemez bir düşüş oldu. Pazara baktığın zaman ikinci oyun kadar ses getirmediği maalesef cidden ortada. Hayran olduğum bir seri ama rakibi kendisinden çok ama çok daha güçlü dinamiklere sahip.

Skyrim bu sene daha çıkmadan GOTY olmak için gereken kriterleri yerine getireceği belliydi.

Saldırarak ve fanatikçe yorum yapmanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 24 Aralık 2011; 18:41:45 >

• GOTY Skyrim...
  • Rpg oyunu olduğu için zaten derin bi oyun ee o zaman her sene yılın oyunu rpg tarzı oyun olsun yapımcılarda duramdan rpg çıkarsınlar çok saçma bencede kesinlikle uncharted 3 yılın oyunudur
  • En çok itibar edilen site gamespot bile en iyi ps3 oyunu portal 2 diyebiliyorsa bunun altında başka manalar aranır.Herşey ortada bunu lamı cimi yok.Skyrime aynı zamanda "balloon of the year" ödülü de verilmeli.Skyrim kozu olmasaydı Batman seçeceklerdi.
  • eğer oylar bu sitedeki kişiler tarafından verilmişse 1. ya mw3 yada bf3 olur. sitede ergen çok var çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.