Şimdi Ara

Yılın Komedi Bombası (FB lilere özel) :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15 Mayıs 2006 Tarih ve 1905 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile 1905 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmak üzere “küçülmüş” (büyük Fenerbahçe) taraftarına son defa olmak üzere pişmanlık yasası çıkarılmış olup, GALATASARAYLI olabilme imkanı tanınmıştır.

Başvuruların dönme sayılmayıp, öz be öz GALATASARAYLI sayılmaları için son başvuru tarihi 01.07.2006 tarihi olup, aşağıdaki şartları yerine getirmeleri ve mesai bitimine kadar en yakın GALATASARAYLI’ya müracaatları halinde durumları değerlendirmeye alınacaktır.

Mağdur Fenerbahelilerin pişmanlık yasasından yararlanmaları için yerine getirmeleri gereken şartlar aşağıda sıralanmıştır:

1- İki adet nüfus cüzdanı fotokopisi
    2- Bir adet ikametgah il muhabiri.(muhtar onaylı)
    3- Galatasaray formasıyla (resmi klüp tarafından satışı yapılanlardan olmak kaydı ile ) çekilmiş altı adet boy fotoğrafı.
    4- Savcılıktan alınmış holigan olmadığına dair sabıka kaydı.
    5- Galatasaraylı iki kefil.
    6- Evin köşesine asılmak üzere 46x80 cm ebadında GALATASARAY takım posteri.
    7- GALATASARAY Marşını ezbere su gibi bilmek.
    8- Üç Cuma Namazı tövbe istiğfar çekilerek tesbih namazı kılınacak ve 1905 kere şükür denilecek, 3 defa Ali Sam Yen Stadı’na gidilerek hacı olunacak ve bunlar Diyanet İşleri tarafından tam tasdik edilecek.
    9- Ardından şeytan taşlamak için Şükrü Saraçoğlu Stadı 14 kez taşlanıp tavaf edilecek.
    10- Müftülükten temin edilecek imamlar eşliğinde her kentin en ünlü hamamında 40 tas su dökülüp tövbekar olunacak ve tövbe namazı kılınarak şahit olan imamla birlikte başvuru yapılacak.

Kurtuluşa ermek isteyen Fenerbahçe taraftarına duyurulur.

NOT: Lütfen Pişmanlık Yasasından yararlanacaklar için çoğaltılarak çevrenizdeki Fenerbahçelilere dağıtınız.

Arkadaşlar,yazı bana ait değildir ama çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim. Yorum ve fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 2 Haziran 2006; 17:09:13 >

• bunu yazan a brawo. kendini super zeki saniyor demekki.

bunun orjinalinin bunun tam tersi oldugunu bilmeye kaldimii

• [:oharbi komedisin haa......arakadaşın dediği gibi bu yazı aslında tam tersi....!!!!...sen komik olsun diye böle bişi yaptın heralde
  • hayırr bu yazı tam tersi gibi değil orjinalı böyleydi sonradan çevirmişlerdir belki
    seneler öncesi okuduğum da kopmuştum yaa
  • Valla arkadaşlar, ben bu yazıyı ilk defa gördüm ve Fenerbahçe versiyonunu falan bilmiyorum. Ben ilk kez böyle gördüğüm için bana çok komik geldi
  • Bu yazı ilk olarak GaLaTaSaRaY dört yıl üstüste şampiyon olurken fenerde pendiğe elendiği zaman yazılmıştı yani mazisi altı yıla dayanıyor.. O zamanlarda fenerin kayda değer dişe dokunur bi başarısı olmadığı için bu yazının orjinalinin fenere ait olması mümkün değil çünkü ne zaman çıktığını ben biliyorum
  • Bütün Fenerlilerin (ben dahil) burnundan soluduğu bu günlerde böyle soğuk şakalara tahammülü yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Bu yazı ilk olarak GaLaTaSaRaY dört yıl üstüste şampiyon olurken fenerde pendiğe elendiği zaman yazılmıştı yani mazisi altı yıla dayanıyor.. O zamanlarda fenerin kayda değer dişe dokunur bi başarısı olmadığı için bu yazının orjinalinin fenere ait olması mümkün değil çünkü ne zaman çıktığını ben biliyorum

Ben Serkan dostuma güveniyorum,öyle diyorsa doğrudur

patella, bence tüm taraftarlar bu tür espirileri kaldırabilmeli. Zira içinde en ufak bir küfür,küçük düşürme olmayan harika bir espri. Fenerbahçe'nin Galatasaraylı Bülent ve Arif hakkındaki fıkrası da benim hoşuma gitmese de gülmüş ve içinde yaratıcılık olup, hakaret olmadığı için tebrik etmiştim.

• ztn gsliler hep aynı şeyi yapıyo fblilerin bulduklarını kendilerine uyarlayıo bişey yaptıklarını sanyolar
    adamlarda zeka bu kadar napsınlar onlar haklı oluyo bu durumda
  • bir de benden fenerliler üzülmesin bu sene fedrasyon yeni bir kara çıkarttı bu sene fener kupasız kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 3 Haziran 2006; 0:33:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

bir de benden fenerliler üzülmesin bu sene fedrasyon yeni bir kara çıkarttı bu sene fener kupasız kalmadı

/>

süper bir şey ya

Ya çok üzülüyorlarsa biz de çok fazla Türkiye Kupası var,verelim bir tanesini şu garibanlara. Genç Fenerbahçeliler Türkiye Kupası neymiş diye yabancılık çekmesin,malum 23 sene oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: Utkan S.

bunu yazan a brawo. kendini super zeki saniyor demekki.

bunun orjinalinin bunun tam tersi oldugunu bilmeye kaldimii

• ben gs liyim ama orjinalı tam tersiydi galiba :D

ama bilmiyorum ben ilk fenerlilerin yaptığın gördüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ru3acava

ben gs liyim ama orjinalı tam tersiydi galiba :D

ama bilmiyorum ben ilk fenerlilerin yaptığın gördüm.

Ya tamam da bizim pişmanlık duyacak neyimiz var da Fb liler bunu Gs için yazsınlar. Uefa ve Süper Kupa yı almasak,bu sene alnımızın akıyla el demediğimiz bir şampiyonluğu almasak ve Türkiye'de en çok Şampiyon olmuş iki takımdan biri olmasak anlayacağım da ne için pişmanlık duyacağımızı anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.