Şimdi Ara

Yılın En Samimi Transfer Teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama Beckham'la ilgili bu haberi paylaşmak istedim verildiyse affola...

Ara transfer döneminin son günü Paris Saint-Germain'e imza atan İngiliz futbol yıldızı David Beckham, Paris'te yapılan törende kendisine birçok kulüpten teklif geldiğini söylemişti. Bu kulüplerden ve sözleşme tekliflerinden en ilginci ise Norveç'ten geldi. Norveç 8. ligi takımlarından Orn Kristiania, Beckham'a teklifde bulunan kulüpler arasında. Beckham'a gönderdikleri teklifte kulüpten ve şehirden bahseden Orn, diğer takımlarla rekabet edecek ekonomik güçleri olmadığını ancak Orn'un da sosyal çevre ve arkadaşlığın dolar veya poundla satın alınamayacağını belirttikten sonra resmi tekliflerini belirttiler. Sözleşmede yer alanlara göre;

-1 adet resmi Orn Kristiania spor çantası
    -Takım elbiseye ve cekete takmak için Orn arması
    -7 numara
    -2500 Norveç Kronu (460 dolar)

• Beckham o takımdan 100 tane satın alır.
  • yazık lan
  • Gidip yarım sezon oynasaydı bari. Yedi sülalesine yetecek parası var. Hem takımında reklamı olurdu para kazanırlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niyeyse inandirici gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar denemiş en azından
  • Yazık lan üzüldüm adamlara şimdi gidip antremanına bari çıksaydı takımın 2 reklamını yapsaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim asgari ücrete denk geliyo adamın maaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBerk

Gidip yarım sezon oynasaydı bari. Yedi sülalesine yetecek parası var. Hem takımında reklamı olurdu para kazanırlardı.

nie beckham ın babasının takımı mı orası ? adam zaten psg den aldığı parayı bişey bağışlıcak (ne olduğunu unuttum ) tutupta norveç 8. liginde oynayarak kendini mi itibarsızlaştırsın
  • Ben olsam giderdim lan
  • twitter dan barbara palvin e evlenme teklif etmek gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

twitter dan barbara palvin e evlenme teklif etmek gibi bişey.

Cevap bekliyorum

Yılın En Samimi Transfer Teklifi
  • quote:

Orijinalden alıntı: miltonius
    Cevap bekliyorum

Konu Dışı banlı olmasam Barbara Palvin ve Kate Upton İle rüyamda Yaşadıklarımı anlatırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Gidip yarım sezon oynasaydı bari. Yedi sülalesine yetecek parası var. Hem takımında reklamı olurdu para kazanırlardı.

nie beckham ın babasının takımı mı orası ? adam zaten psg den aldığı parayı bişey bağışlıcak (ne olduğunu unuttum ) tutupta norveç 8. liginde oynayarak kendini mi itibarsızlaştırsın

Adam 40 yaşına geldi yapsın bi babacanlık.

• quote:

quote:

Paris'teki kimsesiz cocuklaraydi sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khazad Dûm

quote:

quote:

Paris'teki kimsesiz cocuklaraydi sanirim.

Afrikada sıtmaya karşıda para göndermişti bir ara.

Bence gitseydi. Şanslarıı denemişler. Bizde verdeydik keşke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adam kendi isteği ile futbolu bırakmasın 50 yasına kadar futbol oynar nede olsa 21 usımda ki gibiyim demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: halfmalhalfamazing

quote:

Orijinalden alıntı: miltonius
    Cevap bekliyorum

Konu Dışı banlı olmasam Barbara Palvin ve Kate Upton İle rüyamda Yaşadıklarımı anlatırdım.

bu kate kızımızın hospiital diye bir videosu varmış, bulamadım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

twitter dan barbara palvin e evlenme teklif etmek gibi bişey.

Aaaah ah kaçırdım ben 2010 da o treni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.