Şimdi Ara

Yılın En İyi Forvetini Fener Aldı ,Janssen Hayırlı Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 8 Eylül 2017; 10:17:51 >

• Çıt kırıldım. RvP kankası ile iyi yerler bizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oyuncu bizim ligde iş yapar

• Çöpust transfer of the year.

Nereden buluyorlar böyle uyduruk ve çapulcu adamları anlamak güç. Gomis gibi çatır çutur gol atacak zenci ve güçlü forvetler varken, böyle sıska zayıf dalağı beş para etmez, adı sanı duyulmamış kekoları kulübe doldurdular. Yazık günah.

Eskiden Kenneth Anderson, Pierre VH gibi isimler gelirdi. Şimdi ise çerçöp. Ali Koç gelene kadar leş kadro ile devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Çöpust transfer of the year.

Nereden buluyorlar böyle uyduruk ve çapulcu adamları anlamak güç. Gomis gibi çatır çutur gol atacak zenci ve güçlü forvetler varken, böyle sıska zayıf dalağı beş para etmez, adı sanı duyulmamış kekoları kulübe doldurdular. Yazık günah.

Eskiden Kenneth Anderson, Pierre VH gibi isimler gelirdi. Şimdi ise çerçöp. Ali Koç gelene kadar leş kadro ile devam.

Bu yıl 38 maçta 6 gol atmış ama yanıltıcı olmasın önceki yıl Hollanda'da çok gol atmış.Eski performansını yakalarsa iş yapar bir nevi Soldado'ya olan beklentiler gibi.İş yapabilir.
  • 23 yaşında forvet premier ligden geliyo 2016 yılında hollandada yılın en iyi genç oyuncusu seçilmiş bu adami bilmeden çöp diyen futbol cahillerini görmek istemiyorum

• quote:

Bu arkadaş da çöp diyorsa gol kralı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun gayet iyi transfer.
  • Türkiye liginde fizikli forvetler iş yapıyor. Kwauke'yi bile alsak daha iyi olurdu.

Mario Gomez'i hatırlayın. Drogba, Etoo. Şimdi de Gomis. Güçlü, uzun boylu olmadıktan sonra bizim kasap defanslarin arasında kaybolur gider.

Ayrıca bizim takımda kafa vuracak oyuncu yok. Rakip savunmayı dağıtacak eleman yok. Hep çıtkırıldım tipler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

23 yaşında forvet premier ligden geliyo 2016 yılında hollandada yılın en iyi genç oyuncusu seçilmiş bu adami bilmeden çöp diyen futbol cahillerini görmek istemiyorum

Zaten bu adam 23 yaşında ve işe yarar bir adam olsa Premier League'i bırakıp gelir mi? Gene sakat yada çelimsiz bir çamaşır makinesi aldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Çıt kırıldım. RvP kankası ile iyi yerler bizi.

Aynen. Hollanda çetesi vol2.

• Fenerin transfer komitesine hayranım.

Elinde rvp,fernandao varken soldado ve janssen almak büyük iş

• 23 yaşında biri iyiyse premier ligten buraya gelmez. 30-32 yaşında suyunu sıkmadan göndermezler.
  • Fenerin kadrosu gerçekten çok iyi oldu. keşke doğru adımlarla yönetilse.
  • quote:

Adı sanı duyulmamış derken hollandada gol kralı oldu tottenham 30 milyon euroya yakın parayla aldı senin futbolla aran yok galiba . Gomis 32-33 yaşında yansen 22-23 yaşında . Zenci seviyorsun galiba :)

• Adama sakat çelimsiz cart curt dıyonuzda 1.90 dan fazla boyu var fit bir oyuncu en sonda hollanda milli macında 11 oynadı begendim ben futbolu bılmeyen cahiller yazmasın ayar oluyorum

• sol bek ve defansif ortasaha alınmalı.

topal josef ozan paf takıma gönderilmeli.

Ekici Transfer Guliano şeklinde ortasaha olmalı.
  • yanlız 33-36 maç oynamış 6 gol deniyorda harry kane var onun yedeği zaten :) baktım hep maçlara son 1 dk - 15 dk arası gitmiş. 6 gol 4 asisti neredeyse oynadığı her maça katkıda bulunmuş olarak görebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: kinqoos

Adama sakat çelimsiz cart curt dıyonuzda 1.90 dan fazla boyu var fit bir oyuncu en sonda hollanda milli macında 11 oynadı begendim ben futbolu bılmeyen cahiller yazmasın ayar oluyorum

1.80 boyunda. Kısa boylu kafa topuna çıkamayan sözde santrafor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muammer122

yanlız 33-36 maç oynamış 6 gol deniyorda harry kane var onun yedeği zaten :) baktım hep maçlara son 1 dk - 15 dk arası gitmiş. 6 gol 4 asisti neredeyse oynadığı her maça katkıda bulunmuş olarak görebiliriz

Harry Kane'i almamız gerekiyordu. O daha fazla iş yapardı en azından. Üstelik adı sanı duyulmuş.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.