Ben size yolunu yazdım uygulayıp kullanmak size kalmış . |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (95. sayfa)
-
-
arayıp sorun bakalım
-
Hocam dediğinizi yaptım...
Diğer sim kart i takınca her şey düzeldi.
Kendi sim karti mi takınca eskiye döndü..
Sonucta yeni sim kart alınca problem kalmayacak belli oldu.
Teşekkür ederim yardımınız için...
-
Orda yazanlara bakmayın. Benim realme10 cihaza da aynı yazıyor ama ikiside çalışıyor -
Evet evet sanırım ne yazdığına bakmamak lazım...
Görsel olarak sorun gözükmekte beraber gerçekte sıkıntı yok...
-
Güle güle kullanın
-
YouTube premium linkini alsak 3 ay sonra kullansak olur mu acaba ? Şu an mevcut premium üyeliğim var -
Vodafone dan geri geldik bakalım. 1 sene daha devam.
Yanlız Vodafone mh çok ilginç. İlk ay cezasız çıkılıyor dedi Tobi ve ordaki yazışan mh görevlileri. Şimdi canlı arıyorum size onu kim dedi. Öyle bişi olamaz vs vs :) işin sonunda Thh gitmeyiz inşallah -
Mecburen böyle kalacak.
-
Arkadaşla ben turkcelle gidip geldik. Bana 3 günlük 61 lira fatura çıktı, arkadaşa 5 gün 278 lira.
Neye göre hesapladılar anlamadık.
-
Korkmaz hocam ben ben 28gün önce telekomdan yeni hat aldım faturalı esim20gb paketini. Taahhütsüz.
Daha 30günüm dolmadı ya hani bu yıldızlı tarifelere geçebilmenin bi yolu var mıdır acaba? -
Merhaba iki hat taşıdık türk telekoma 2 ayrı bayiden benim geçtiğim yerde mh SOZ ONAY yazmayı unutmayın yoksa taahhüt tanımlanmaz yüksek fatura çıkar demişti iki hatta da geçiş olduktan sonra SOZ yazp yolladık biri ONAY istedi diğerine tanımlı taahhütünüz bulunmaktadır mesajı geldi bir hata olmasın ONAY mesajı yollamamış olduk bir hatta
Bu şekilde mesaj alan oldu mu? -
Bu taahhüt olayını müşterilere bırakmaları bence çok daha iyi çünkü bulunduğun konumda çekim kalitesi kötü olabilir. Bu yüzden cayma vs olmadan çıkabilirsin ilk günler için. -
Şunu öğrenin artık
İşin ucunda Turkcell varsa her şey beklenir sağı solu belli olmuyor .
-
Kampanya uzarsa Taşımayı deneyin belki operatör onay verir .taşınıp geri gelirsiniz .
-
iLK SAYFADA gerekli bilgi var.
İşlemi yaparken taahhüttü tanımlayanda var tanımlamayanda .
-
Tivibu go çok iyi kullanmanızı öneririm. Smart tv varsa kurun. Geri sar izle özelliği ile dizileri filmleri maçları baştan izleyebiliyorsunuz.
-
Nasıl düzeltirdiniz arayarak mı?
-
20 Aralık son günmüş
Bugün taşıma yapsak yetişir mi -
Başvuru yapın yetişir bence çünkü direk tarifeye geçiyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X