Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bekemyigit Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
77
Favori
92.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Babama nisanda, ablama haziranda aldım bu paketi. Şu ana kadar bir sorun yaşamadık, lira yüklememiz istenmedi.

• Krkmz1666 Hocam, Telekomda olan 2 hattımı Turkcell'e geçiş için online müracaat ettim ve sim kartlar geldi ama daha onay vermedim. Telekom bu kampanyayı yapınca daha cazip geldi ve bu tarifelere geçmeyi düşünüyorum. Turkcell'e onay verip geçiş yapınca, tekrar Telekoma geçiş yapacağım.

Turkcell'de cayma bedeli olmaz sadece Telekoma geçene kadar kullandığım kadarını öderim herhalde.

Sizce başka ne yapılabilir. Teşekkür ederim

• urkcell 310 tl 20 gb taahhütlü hattımı 155 tl olan 15 gb olana taşıdım, bu daha mantıklı çünkü, 300 tl cayma bedeli de çıkacak ama olsun.

• NETGSM'den Türk Telekom'a geçiş başvurusunda bulundum. 20 GB tarifesine 180 TL karşılığında geçiş için kod geldi, bu kodu bayi personeliyle paylaştım. Bu şekilde direkt olarak taahhütlü geçiş yapıldığı, taahhüt için ayrıca bir mesaj göndermeme gerek kalmadığı söylendi. Bir de e-Devlet'ten PIN istendi, çipli kimlik kartlarında güvenlik açısından isteniyormuş. Tüm işlem bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 5 Aralık 2024; 14:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcı001

Krkmz1666 Hocam, Telekomda olan 2 hattımı Turkcell'e geçiş için online müracaat ettim ve sim kartlar geldi ama daha onay vermedim. Telekom bu kampanyayı yapınca daha cazip geldi ve bu tarifelere geçmeyi düşünüyorum. Turkcell'e onay verip geçiş yapınca, tekrar Telekoma geçiş yapacağım.

Turkcell'de cayma bedeli olmaz sadece Telekoma geçene kadar kullandığım kadarını öderim herhalde.

Sizce başka ne yapılabilir. Teşekkür ederim

Şunu bi öğrenin İşin Ucunda Turkcell varsa Herşey olabilir .

İlk ay cayma bedeli çıkarabilir .

• telekom faturasıza 15gün önce geçmiş hat var. 31gün dolması lazım dedi mh. hattı turkcell'e taşısam sonra tekrar telekoma gelebilirim değil mi bu kampanyadan?

• SirRevenge S kullanıcısına yanıt
    merhaba çok teşekkür ederim sanırım yanlış anlamış olabilirler, internet sitesinde bu şekilde belirtilmiş.

Devir başvurularınızı Türk Telekom Ofis ve Bayilerinden yapabilirsiniz.
  • TT kullanan ve 3 ay taahhüt süresi kalmış biri olarak yeni çıkarılan tarifelere geçebilmek için BTK ve şikayetvar'a yazdım. Sonuç olumlu olursa buraya yazarım.
  • alix1058 A kullanıcısına yanıt

90 gün kuralı yeni tesis hatlar için geçerlidir, hattınız yeni mi?

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt

Kampanya bitmeden gelmen lazım

• NewsTR kullanıcısına yanıt

ptt den geçmeye çalışıyor 90 günlük durum değil

PTT Ve bimcell den geçiş yapmıyorlar

• Sebastos Ozius kullanıcısına yanıt

Benim taahhütüm de ayın dokuzunda bitecek. Uygulamada iki teklif var, 6 GB + 2 GB hediye 220 TL, 10 GB + 2 GB 280 TL. Nefret ettiğim şeylerden biridir kişiye göre muamele.

Şu an Vodafone'da 10 GB 143 TL gözüküyor, 4 günde olağanüstü bir durum olmazsa hattı taşıyacağım.

• Geçmek isteyenler acele etsin. Bugün başvuru yaparken yetkiliyle biraz sohbet ettim, ne zamana kadar sürecek bu kampanya belli mi diye sordum, yıl sonu kotayı tutturmak için yapılıyor, kota dolduğu an bize mail gelir başvuruları kapatın derler bizde o zaman kapatıyoruz dedi. Yani ne olur ne olmaz niyeti olan acele etsin.
  • Tarifeler güzel ancak yıl olmuş 2024 TT hâlâ çekim konusunda Başkent’te bile çok problemli. Sinyal seviyeleri çok kırılgan, stabil değil; internet hızı bazı yerlerde iyi bazı yerlerde çok kötü ne yazık ki. Yakın zamanda TT’ye geçtim yine pişman etti bu konuda.

Faturasızdan faturalıya geçişlerde bu tarifelere geçiş sağlanabiliyor mu, deneyen oldu mu?
  • 3 gün önce turkcelle geçmiştim, bugun ttye başvurumu yaptım, bakalım ceza fln çıkacak mı turkcellden, aradığımda çıkmayacak demişlerdi, hayırlısı.
  • sarkat kullanıcısına yanıt

Bir defaya mahsus 31,08 TL. Şartlarda yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dRose11

Bayiden geçiş yapılabiliyor mu arkadaşlar yoksa online özel mi

Bayiden yapılıyor arkadaşlar. Online kurye ücreti aylık 10 tl ekstra ödemek istemiyorsanız bayilere ulaşın. Ancak bayi bana da tarife sonlandirilabilir sayıya bağlı gibi bir şeyler söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dRose11 -- 5 Aralık 2024; 15:20:12 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

hacı sana şey sorucam normalde bunun önünde bir engel yok biliyorum ama bazı arkadaşlar boş yaptığı için teyit amaçlı soruyorum. şu an vodafonede 18 gb 300 tl veriyorum red tarifesindeyim. yalın 60 gba geçicem 324 tl olana geçicem. bu akşam türk telekoma gidip faturasıza geçicem hat açıldığı gibi de vodafone yalın tarifeye geçicem bunda hiçbir problem olmaz dimi bazıları demiş ya işte yok vodafoneden gidip hemen geri geldiğin için indirimleri vermiyorlar falan saçma sapan şeyler söylemişler

• Arkadaşlar kasım ayında türk telekoma geçtim daha 2 ay olmadı şimdi yeni tarife çıktı aynı fiyata 2 kat internet...

Fakat yeni hat alımı veya nuamra taşıma şartı istiyorlar illa.. Var mı bunu çözmenin bir yolu bayielrde filan yapıyor lar mı? Ben hattı vodafone taşıyıp tekrarar türk telekoma gelene kadar gelene kadar kampanay biter..

• NewsTR kullanıcısına yanıt

Hattım yeni değil 5 gün önce netgsm den pttcell taşıdım sonra bugün gittim işte 90 gün kuralını hatırlattı bana dedi pttcell tt mobil alt yapısını kullanıldığı için olmuyormuş dedi eee bende dedim turkcell geçeyim sonra size geleyim dedim dedi 90 gün kuralı var dedi bu nasıl iş anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 5 Aralık 2024; 15:25:27 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.