Taşıma yapabilirsiniz 23.59 a kadar zamanınız var Bunların sağı solu belli olmadığından Cayma bedelini Turkcell den öğrenebilirsiniz Yada Faturanız çıktığında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (7. sayfa)
-
-
14 Ağustos itibariyle geçtim. Tarifedeki muud ve Tivibu servisini nasıl aktif hale getiriyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TT benzer kampanyayı geçen sene yine bu zamanlarda yapmıştı. Aynı kampanyayı Eylül ve Ekim’de de yapmıştı. Umarım bu sene de öyle olur. Turkcell’deki taahhütüm 19 ekimde bitiyor halihazırda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bimcelden geçiliyor mu arkadaşlar?
PRİME DİJİTAL yazıp 5555'e SMS atılması gerekmektedir.
Yaptınız mı hocam
Hocam ben bu işlere yabancıyım şimdi bimcel hat var yarın turkcele ya da Vodafone geçsem yine yarın tt geçebiliyor muyum bu işi en hızlı nasıl halledebilirim bilginiz var mı?
Kimliğin çipi düştüğü için mnt yapamadım.kimlikte çip olmadan numara taşıma yapılmıyor mu?
Numara taşıma işi en az 2-3 gün sürüyor o kadar hızlı olmaz.
Bu zaman kadar yapsaydınız keşke
bi ihtimal online başvurup sim kartı bayiden alıp
17 ağustosta açırsa hat başvurup yararlanırsınız
Yetişmezse kampanyayı uzatırsalar ya da başka çıkarırsalar ona geçersiniz
Başka bayiden dene ya da online dene kurye ücreti ödersin
kullanmadığın kredi kartımın çipini yapıştır dene
tabletten fotoğraf çekiyorlar çipi okutup taşıma yapmıyorlardı en son
Bugün taşıdım çip okuttu, pin girdim işlemler böyle tamamlandı. e-imza niyetine büyük bayilere chip okuma cihazı vermişler sanırım. Hiç imza ve tabletle ile uğraşmadık çok çabuk bitti işlem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende fizikseli esim.ile değiştirmeye gittim müdürlüğe.kimlik.çipini.okumadı tablette sonra ehliyetle fpto ve video çekerek yaptılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haftaya bende boşta duran hattı taşıcam
İşi büyütmüş ler desene güvenilir hızlı adım olmuş
Arkadaşlar Prime olan tarifeye geçtim ama ne Tivibu ne de 30gb sms'i geldi bilgilendirmek için bunlar sonra mı geliyor, hat aktif olalı 8-9 saat oldu.
-
Tarife detaylarını incelemediniz mi hiç ?
Prime Dijital yazıp 5555 yollayın
ilk 30 gün içerisinde HEDIYE 30GB yazıp 5555'e SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir.
-
İnceledim hocam ama diğer hattımda bir gün sonra Gb hediyesi olduğu SMS'i gelmişti ve diğer operatörlerde direkt aktif ediyor isteğe bağlı aktif etmiyor ondan sormuştum.
-
Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır
Mesajı attım da daha uygulamaları yüklemedim. Biraz yoğunum şu sıralar müsait olunca yapıp unutmazsam haber veririm inşallah
30+10 tarifesine numara taşıyarak geçiş yapmak için başvuru yaptım. 444'lü numaradan aramalarını bekliyorum.
Arkadaşlar flood yapmamak için detayları buraya ekliyorum.
Az önce 4441444 numaradan arandım. Görevli arkadaş bazı bilgileri sorduktan sonra 120 TL dijital kurye ücreti olduğunu ve bunun 10 eşit taksit ile faturaya ekleneceğini söyleyince böyle bir ücret ödemek istemediğimi söyledim. Tt bayiinden geçiş yapabilir miyim? Diye sordum. O da bana alternatif bir yöntem önerdi.
Görevli arkadaşımın tavsiyesi üzerine Turk telekom online uygulamasını cep telefonuma indirdim. Başvurumu uygulama üzerinden gerçekleştirdim. Tarifemi de seçtim. Sim kartım adresime teslim edilecek, daha sonra yine uygulama üzerinden aktivasyonumu kendim yapacağım. Ücretsiz olarak.
Arkadaşıma teşekkür ediyorum. Sizlere de paylaşmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpjasper -- 16 Ağustos 2024; 19:44:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X