Şimdi Ara

Yıldız Teknik Üniversitesindeki Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıldız Teknik Üniversiteside terör yandaşları ellerini kanla bulamışlar. YTÜ İstanbul'daki bir üniversite değil mi? Nelerine güvenerek böyle bir eyleme kalkabiliyorlar? Öğrencilerden ortak tepki gelmiyor mu?

m.haber7.com/haberDetay.php?id=1558907
    https://mobile.twitter.com/bhamurluoglu?p=s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nerdeyse her ünide bu hdp pkk destekcileri mevcut ve rektörler dekanlar birşey yapmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ki sen bir de İstanbul Üniversitesini gör

• "Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya" durumundayız.
    Öğrenciler olay çıkarıp bunlara çatsa mazlum olurlar. Okulların karışması, polisin bunları bırakıp diğer öğrencileri göz altına almaya başlaması, medyanın yine bunlara desteği... cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: Daima İleri

"Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya" durumundayız.
    Öğrenciler olay çıkarıp bunlara çatsa mazlum olurlar. Okulların karışması, polisin bunları bırakıp diğer öğrencileri göz altına almaya başlaması, medyanın yine bunlara desteği... cabası

Valla fakülteler de yurtlar da Cirit atıyor bu .... Lar. Ne yurt görevlileri ne dekanlar bişe yapmıyor

Mesela türk bayragı asınca indirmeye calisan rektör yada dekan vardı usak Üniversitesinde.

Pkk yandaşı olanı en kolay sekilde uzaklaştırcan ya kavga ediyorlar ya siyasi gösteri Propaganda vs yapıolar

• Sayıları ne durumda? Azınlık durumunda olmalarına rağmen şımarıklıklarıyla mı böyleler? Bunlara solcuyum ayağına diğer kesimlerde destek veriyor mu?

• okumuş terörist olurmu bu olay sorgulanmalı

o kadar iyi niyetli insanlar var bunların yerinde olması gereken,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alperen Ocakları üyeleri Genç-Sen standına saldırıp dayak yemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViveLaCommune

Alperen Ocakları üyeleri Genç-Sen standına saldırıp dayak yemiş.

Başka kaynaklarda da standlarda Türk bayrağı var diye pkklılar saldırmış yazıyor.
  • Tadeon kullanıcısına yanıt
    Olayın tarafı Genç-Sen. PKK ile bağı yok. Diğer tarafta da Münazara Kulübü var. Alperen Ocaklarının kulübü imiş. Muhsin Yazıcıoğlu'nun(ki bildiğiniz gibi kendisinin elinde Maraş'ta katledilen alevilerin, Bahçelievler'de katledilen TİP'li öğrencilerin ve daha nicelerinin kanı var) resimlerini falan asan bir kulüpmüş. Genç-Sen afiş asarken gelip afişleri yırtmaya çalışmışlar. Püskürtmüş Genç-Sen. Sonra sözlü sataşma falan olmuş stantta. Olay büyüyüp kavga çıkmış işte. Bayrak var diye saldırdılar gibi bir durum söz konusu değil.

Haber kaynakları Sabah, Haber7 falan arkadaşlar. Gezi'yi Alman istihabaratı planladı bunlara göre. Öyle düşününün :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViveLaCommune -- 16 Eylül 2015; 20:47:06 >
  • Üniversitelerde Kandil dağındakinden daha fazla terörist var yemin ediyorum.
    Bu tipleri öğrenci sayıp üniversitelere alan rektörleri seveyim(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dar-ül Harb -- 16 Eylül 2015; 20:52:51 >
  • quote:

Olayın tarafı Genç-Sen. PKK ile bağı yok. Diğer tarafta da Münazara Kulübü var. Alperen Ocaklarının kulübü imiş. Muhsin Yazıcıoğlu'nun(ki bildiğiniz gibi kendisinin elinde Maraş'ta katledilen alevilerin, Bahçelievler'de katledilen TİP'li öğrencilerin ve daha nicelerinin kanı var) resimlerini falan asan bir kulüpmüş. Genç-Sen afiş asarken gelip afişleri yırtmaya çalışmışlar. Püskürtmüş Genç-Sen. Sonra sözlü sataşma falan olmuş stantta. Olay büyüyüp kavga çıkmış işte. Bayrak var diye saldırdılar gibi bir durum söz konusu değil.

Haber kaynakları Sabah, Haber7 falan arkadaşlar. Gezi'yi Alman istihabaratı planladı bunlara göre. Öyle düşününün :d

Kardeşim adam gibi kaynak ver de okuyalım, twiterdaki taraf kişilerin ve ajansların haberlerini okuyup gelip buraya yazıyorsun sonra inanmamızı mı bekliyorsun ?

• Tadeon kullanıcısına yanıt
    Kaynak YTÜ öğrencileri. Tavsiyem, çevrende bir YTü öğrencisi bul ve sor olay nasıl oldu diye. Alperenler afiş yırttı cevabını almazsan konuşmaya devam ederiz. Değilse oyalama. Genç-Sen standına PKK flaması asmak istemiş. Bak bak, kaynağın güzelliğine bak.
  • quote:

Kaynak YTÜ öğrencileri. Tavsiyem, çevrende bir YTü öğrencisi bul ve sor olay nasıl oldu diye. Alperenler afiş yırttı cevabını almazsan konuşmaya devam ederiz. Değilse oyalama. Genç-Sen standına PKK flaması asmak istemiş. Bak bak, kaynağın güzelliğine bak.

Ben sana olay öyle olmadı bak böyle oldu demiyorum ki, olayı tarafsızca okuyup öğreneceğim bir kaynak istiyorum.
    Alperenler de afiş yırtmış olabilir Genç-Sen üyeleri de ben tarafta tutmuyorum sadece kaynak istiyorum benim ve buradaki arkadaşların tarafsızca bilgilenebileceği bir kaynak.
  • Okula eğitim almaya gidiyoruz devlet bizi teröristten koruyamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Daima İleri

Sayıları ne durumda? Azınlık durumunda olmalarına rağmen şımarıklıklarıyla mı böyleler? Bunlara solcuyum ayağına diğer kesimlerde destek veriyor mu?

Her üni de az cok var. Ama tabi güneydogu da fazlaca vardır.
    Diğer soruna şöyle cevap vereyim ben görmedim.

• Kaynak haber 7 okumaya lüzum yok

• quote:

Faşist çeteler hemen eksilemiş yoldaş
  • quote:

O yüzden mi öğrenci yanında satır taşıyor muş?Kürt olanı söyledim.Olay 3 genç Türk bayrağı taşıyor bunlar da saldırıyor şöyle teröristleri muhattaba almayın benim gibi olayı bilenler ağzının payını verir savunacağım derken haksız duruma düşmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 17 Eylül 2015; 3:43:01 >
  • Hacettepe universitesindede ayni pkklilar var. Canakkale etkinligi basmaya calisip her yere pkk yazilari yazmislardi.

Rektor ise bunlara karsi bir yaptirimda bulunmadi.

Zatwn cogu doguda saibeli sinavlar ile unilere geliyorlar. Mlsf universiteleri egitim kurumundan baska herseye benzetiyorlar. Egitim kalitesi dusuyor, ogrencilerin huzuru bozuluyor bu pkklilar yuzunden insanlarin can guvenligi pek kalmadi...

Ben bizzat kendi universitemde bunlari yasadim. Daha neler yasadik...

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.