Şimdi Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi Kontrol Ve Otomasyon Mühendisliği(KOM) Tanitim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
7
Favori
44.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fmacin

Yeterli olan ingilizce işler yetersiz olan varsa da türkçeye döner.

öyle şey mi olur yahu? ingilizce işleyemeyen adam varsa açmayacaklar abi bölümü..

bu arada bende yazdım ve sıralamam önde. yalnız dikkatimi çeken şey bu sene 100e yakın öğrenci alacaklar ama akademik kadroyu incelediğimde sadece 1 tane profesör görebildim?

ikinci olarak kampüsün sosyal olanakları, derslikler, merkeziliği hakkında hic yorum göremedim, kısa bi bilgilendirme çok iyi olurdu.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

quote:

Yeterli olan ingilizce işler yetersiz olan varsa da türkçeye döner.

öyle şey mi olur yahu? ingilizce işleyemeyen adam varsa açmayacaklar abi bölümü..

bu arada bende yazdım ve sıralamam önde. yalnız dikkatimi çeken şey bu sene 100e yakın öğrenci alacaklar ama akademik kadroyu incelediğimde sadece 1 tane profesör görebildim?

ikinci olarak kampüsün sosyal olanakları, derslikler, merkeziliği hakkında hic yorum göremedim, kısa bi bilgilendirme çok iyi olurdu.. :)

adamlar laf olsun diye ingilizce ders actiklari, durumun ehemiyetini kavrayamadiklari icin olur kardesim olur. Hocalar ingilizce anlatabiliyor olsa bile, ogrenciler sap gibi bakiyor gene hoca Turkce aciklamak zorunda kaliyor.

• bloodiakreagx B kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim bu olay Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde dahi yaşanmış bir olaydır.Araştırma görevlilerden bi kaçı ingilizcelerin yeterli olmamasından mıdır yoksa başka bi sebepli midir bilinmez Türkçe ders anlatmışlardır.

Evet kardeşim olur , basbayağı olur. Şu ana kadar her hocadan ingilizce ders dinlemedim. Bazı hocaların ingilizcesi hakkında bilgi sahibi değilim.Bundan dolayı böyle söyledim.Bundan ziyade şunu düşünmek lazım.Mesela sen hoca ingilizce ders anlatırsa anlayabilecek misin? Önemli olan nokta bu.Eğer sende sıkıntı yoksa, sıkıntı yok.Böyle bana soru soran birçok arkadaş var.Kendinizi maksimum derecede geliştirmenizi öneririm.Heralde benim dediğim şeyler de istisnalar.Bir okulda bir bölüm İstanbul Teknik Üniversitesinde dahi ingilizce eğitim kaldırıldğı sene yüzde yüz ingilizceye geçiyorsa, demek ki altyapısına güveniyor demektir.

Gelelim dersliklere, kardeşim Türkiye'deki en büyük Elektrik-elektronik fakültesi Yıldız Teknik Üniversitesindedir.(Zaten 2 tane var türkiyede :D ) Bina yeni yapıldı zaten, derslikler felan hep yeni google görsellerde YTÜ elektrik elektronik fak. diye aratırsan çıkar. Davutpaşa kampüsünde Anadolu yakasına giden 500ES, ve Avrupa yakasında 41 AT , 85 adlı seferler vardır. Ayrıca kampüs kapısının 50 metre ilerisinde metro da geçiyor.

Ve buyrun arkadaşlar, bu da haber7 adlı haber sitesinde Kontrol ve otomasyon Mühendisliği bölümüyle ilgili bir haber.

http://www.haber7.com/egitim/haber/1051254-ytunun-en-gozde-muhendislikleri

• quote:

Benim dediğim bu olay Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde dahi yaşanmış bir olaydır.Araştırma görevlilerden bi kaçı ingilizcelerin yeterli olmamasından mıdır yoksa başka bi sebepli midir bilinmez Türkçe ders anlatmışlardır.

Evet kardeşim olur , basbayağı olur. Şu ana kadar her hocadan ingilizce ders dinlemedim. Bazı hocaların ingilizcesi hakkında bilgi sahibi değilim.Bundan dolayı böyle söyledim.Bundan ziyade şunu düşünmek lazım.Mesela sen hoca ingilizce ders anlatırsa anlayabilecek misin? Önemli olan nokta bu.Eğer sende sıkıntı yoksa, sıkıntı yok.Böyle bana soru soran birçok arkadaş var.Kendinizi maksimum derecede geliştirmenizi öneririm.Heralde benim dediğim şeyler de istisnalar.Bir okulda bir bölüm İstanbul Teknik Üniversitesinde dahi ingilizce eğitim kaldırıldğı sene yüzde yüz ingilizceye geçiyorsa, demek ki altyapısına güveniyor demektir.

Gelelim dersliklere, kardeşim Türkiye'deki en büyük Elektrik-elektronik fakültesi Yıldız Teknik Üniversitesindedir.(Zaten 2 tane var türkiyede :D ) Bina yeni yapıldı zaten, derslikler felan hep yeni google görsellerde YTÜ elektrik elektronik fak. diye aratırsan çıkar. Davutpaşa kampüsünde Anadolu yakasına giden 500ES, ve Avrupa yakasında 41 AT , 85 adlı seferler vardır. Ayrıca kampüs kapısının 50 metre ilerisinde metro da geçiyor.

Ve buyrun arkadaşlar, bu da haber7 adlı haber sitesinde Kontrol ve otomasyon Mühendisliği bölümüyle ilgili bir haber.

http://www.haber7.com/egitim/haber/1051254-ytunun-en-gozde-muhendislikleri

anladım. sizi uzun zamandır takip ediyordum, verdiğiniz geniş bilgiler ve yölendirme için teşekkürü borç bilirim.
    şu an itü metalurji ve malzeme mühendisliğinin altında ytü kom var. sıralamam ikisine görede önde.
    inşallah hayırlı olan gelir..

• evet yıldız komcuları görelim.
    yeni arkadaşlarımı tanımak istiyorum :P
  • zatende kullanıcısına yanıt
    kardeş ben kom ing deyim senin sıralama neydi?
  • bugün itibariyle ösymnin yaptığı açıklmaya göre ytü komdayım.
  • Kazanan bütün arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum :)
  • Bende ytü kom ingilizce kazandım son giren benim bölüme taban puanda benim puanım yazıyor 28.835. taban ile tavan arasında uçurum var 1. 15 binlerde sanırım bölümün daha çok tanıtıma ihtiyacı var bana yaradı bu iş :D birden fazla ferhat maçin lazım :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: benany

Bende ytü kom ingilizce kazandım son giren benim bölüme taban puanda benim puanım yazıyor 28.835. taban ile tavan arasında uçurum var 1. 15 binlerde sanırım bölümün daha çok tanıtıma ihtiyacı var bana yaradı bu iş :D birden fazla ferhat maçin lazım :).

bundan sonraki ferhat maçinler biziz.
  • beyler ben de YTÜ KOM dayım. İng olanı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvrby

quote:

Orijinalden alıntı: benany

Bende ytü kom ingilizce kazandım son giren benim bölüme taban puanda benim puanım yazıyor 28.835. taban ile tavan arasında uçurum var 1. 15 binlerde sanırım bölümün daha çok tanıtıma ihtiyacı var bana yaradı bu iş :D birden fazla ferhat maçin lazım :).

bundan sonraki ferhat maçinler biziz.

Ben de bu bölüme 3. sıradan girmiştim yanlış hatırlamıyorsam 16 bin sıralamayla ve bizim zamanımızda da aynı şekilde tabanla tavan arasında uçurum vardı.26 binden almıştı yine yanlış bilmiyorsam.Bir bölümün tabanla tavanı bu kadar farklıysa birbirinden, burada hepimize birer görev düşüyor demektir. Artık görevi sizin gibi arkadaşlara devretmenin vakti geldi

Hiçbir zaman çalışmaktan yorulmayacağız.Sizlerin azmiyle gerek Robotik ve Otomasyon Kulübünde ders dışı aktivitelerle gerek kendi çabalarımızla gerekse hocaların destekleriyle sürekli kendimizi geliştireceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına kadar ülkemizin bir sanayi ülkesi olması için her Kontrol ve Otomasyon Mühendisi'ne bir görev düşmekte.

Bölümü kazanan arkadaşlarımı tekrardan tebrik ederim.Kendileri,aileleri ve memleketimiz için hayırlı olsun.

Kazanan arkadaşlar Facebooktaki sayfamıza katılabilir.
    https://www.facebook.com/groups/ytukom/?fref=ts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fmacin -- 26 Temmuz 2013; 16:56:01 >

• en son 28 binlerde aldıysa iyidir ya ,çok fazla düşmemesine sevindim
  • Fmacin F kullanıcısına yanıt
    ihşallah dersler iyidir.maaş ne kadar alıyorsun
  • Konu biraz hortlamış bende bi daha bi hortlatayım malum tercih dönemi yaklaşıyor nasıl gidiyor acaba şuan durum önerir misiniz hala ?
  • Fmacin F kullanıcısına yanıt
    Konu açılalaı baya olmuş yardım ederseniz çok sevinirim lisede otomasyon bölümündeyim ünüversiteye geçince nasıl olucak ne gibi yerlerlerde çalışıcaz okadar unuversite okuyupda bi elektrikçidede çalışmak istemiyorum ve stajdan arkadaşlar 100 ila 500 arası maaş alıyolar unuversitede filan stajlar nasıl bilgi verirseniz gerçekden sevinirim
    @Fmacin
  • Bölümden memnun musunuz bide sıralamam 29k sizce ingilizcesi gelir mi ?
  • chayıcen C kullanıcısına yanıt
    Bence güzel. İngilizcesine girebilirsin veya ucundan da kaçırabilirsin ama bence ing veya türkçe olmuş çok fazla bi şey farkedeceğini düşünmüyorum.Zaten %30 ing olduğu için %100 lerle bazı dersler ortak oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everest648

Bence güzel. İngilizcesine girebilirsin veya ucundan da kaçırabilirsin ama bence ing veya türkçe olmuş çok fazla bi şey farkedeceğini düşünmüyorum.Zaten %30 ing olduğu için %100 lerle bazı dersler ortak oluyor.

Bölümü tavsiye eder misiniz peki ? Bide iş imkanları nasıldır acaba mezunlarıyla falan konuştunuz mu hiç ?
  • chayıcen C kullanıcısına yanıt
    Mezunlarla konuşma imkanım olmadı ama onu frmacin nickli bi arkadaş vardı ona danışsan daha yararlı olur. Bi de ben ilk dönem hazırlık okudum 2. dönem bölüme geçtim o yüzden tam olarak tecrübeli sayılmam ama şu ana kadar gördüğüm kadarıyla diğer bölümlere göre hocalarla daha rahat iletişim kurabileceğin bi bölüm diyebilirim rahatlıkla.Öyle ismi filan insanlara değişik geldiği için okunmayacak bi bölüm kesinlikle değil bence gayet güzel bi bölüm tabi ilgi duyduğun bi alansa
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.