Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
20
Favori
42.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: negerekvarla

3eylulde hazırlığı geçtim ileri ingden muaf oldum bı de 1 haftadır gidiyorum okula. Valla keske geçmeseydim diyorum herkes 2012 ya da önce girisli tanışmışlar mal gibi kaldım keske 59 la falan kalsaydım a dan baslardim

1 yıl çöp hazırlık okunurmu kardeş iyi yapmışsın boşver herkes ilk günlerde böyle durumlar yaşar.
  • brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    ingeniarius kullanıcısına yanıt
    oryantasyona bende gittim bize öyle birşey demediler hatta bu hafta yani dün oluyor tabi hocamız öğrenciler ordan almaz genelde zaten siz bakmışsınızdır akmara falan diye dalga geçti bizle bugün de derste dün gidip sorduğum için bütün sınıfa söyledim akmarda fiyatlar bunlar diye hocaya sorduk hocam farkeder mi sorun değil dedi. hatta cdsini almamız gerekir mi falan dedik oda cd kullanıcamızı zannetmiyorum yani en azından sizin ben burda açarsam sınıfta beraber yaparız hatta ben benimkini veririm kopyalayabilirseniz kopyalayın dedi. yarın bütün kitapları alıcam ben akmardan 290 tl kitap mı olurmuş ya akmarda 100 tl civarı tutuyor sanırım. daha ne o bile çok kitap listesini bugün verdiler bize b ve c kuru aynı kitapları alıyormuş

Language leader elementary pre intermediate intermediate 3 kitap ilk ikisi 1. dönem diğeri 2. dönem bizim hoca cdlerine para vermenize gerek yok dedi.

reading explorer 1 ve 2

focus on writing 2
    contemporary topics intro

edit: bu arada kütüphaneye bende kayıt oldum dün cidden çok güzel ortamı var bu sene orda baya vakit geçiririm sanırım. tavsiye ederim herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..dream.. -- 24 Eylül 2013; 18:11:04 >

• bende giremiyordum dün baya denedim de sitesindeki klavuzda (bilgi işlem sitesiydi sanırım) androidten girmek için bi program yükletiyor yeni ağ ekle falan bi işlemler yapıyorsun dün evde yaptım bugün okula gittim sabah wifi yi açtım hop telefon bağlandı ne şifre istedi ne bişey direk girdi. baya sevindim iyi oldu ya

EDİTT:: biz bu hafta full şu aldırdıkları beyaz kitabı işleyecekmişiz bütün hocalar haftaya CB ler başlıyor bütün bir hafta boyunca o işlencekmiş ders ne olursa olsun ister CB ister reading farketmez. ondan sonraki hafta reading başlıyormuş 4. hafta sanırım listeningle speaking başlıcak 6. hafta da writing dersi. kitaplar için acele etmeyin yani. CB hariç tabi o haftaya gelmesi gerekmiş.

• arkadaslar davutpasada yemekhaneden yemek yiyebilmek icin illa isbankasi kartimiz olmasi mi gerekiyor, fisle falan yiyemiyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta fiş kesimi var. ama haftaya falan karta dönücek temelli.
  • yav şu çilek kart standı nerde duruyo normalde? sabah kapıda gördüm ders çıkışı gittim 10 gibi kaldırıyolarmış. bi denk getiremedim
  • Beyler bu akıllı kart işini nasıl yapacaz? Yani bankamatik öğrenci kartı birleşimini.

• quote:

Orijinalden alıntı: karga21

Beyler bu akıllı kart işini nasıl yapacaz? Yani bankamatik öğrenci kartı birleşimini.

Hocam bankamatik kartınızla yek kartınızı alın önce yek kartı okutun bankamatiğe sonra eşleştir diye bi şey var bankamatik kartınızı sokun o kartlar eşlenmiş olcak bankamatik hesabınızda para varsa yükleyin yek karta parayı iş bitti.bundan sonra hesabınızda para oldukça bankamatik kartınıza gerek olmadan yek kartla para yükleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Beyler bu akıllı kart işini nasıl yapacaz? Yani bankamatik öğrenci kartı birleşimini.

Hocam bankamatik kartınızla yek kartınızı alın önce yek kartı okutun bankamatiğe sonra eşleştir diye bi şey var bankamatik kartınızı sokun o kartlar eşlenmiş olcak bankamatik hesabınızda para varsa yükleyin yek karta parayı iş bitti.bundan sonra hesabınızda para oldukça bankamatik kartınıza gerek olmadan yek kartla para yükleyebilirsiniz.

Eyvallah hocam deniyim bi bugün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Eyvallah hocam deniyim bi bugün

İsterseniz iş bankası şubesine gidip yardım alın ben öyle yaptıydım

• akmardan kitapları aldım 85 tl para verdim. ( B kuru ) dün banka kartım gelmiş onu almıştım bugün birazcık uğraş sonucu eşleştirdim para yükledim vs . şu koşturma işi bir bitipte düzene otursa rahatlayacağızda bitmiyor bir türlü sürekli bir şeylerle uğraşıyoruz ya çilek standı şu fen edebiyatın karşısındaki boş arazide vardı aşağıda. birde yemekhanede gördüm ordan doldurttum hatta 5 tl daha bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..dream..

akmardan kitapları aldım 85 tl para verdim. ( B kuru ) dün banka kartım gelmiş onu almıştım bugün birazcık uğraş sonucu eşleştirdim para yükledim vs . şu koşturma işi bir bitipte düzene otursa rahatlayacağızda bitmiyor bir türlü sürekli bir şeylerle uğraşıyoruz ya çilek standı şu fen edebiyatın karşısındaki boş arazide vardı aşağıda. birde yemekhanede gördüm ordan doldurttum hatta 5 tl daha bugün.

Akmardan hangi dukkandan aldin. Asagi katta miydi yukarida miydi?? Ben A kurununkini 90 a buldum en az ustelik writing de eksik.

• aşağı kattan aldım abece kitabeviydi sanırım yada bu tarz bir ismi vardı. hepsini aynı yerden almadım tabi. writing reading ve listeningin kitabını burdan aldım 60 tl verdim 3 ne. language leaderı da 2 dükkan yanında bir yer daha satıyor ordan aldım renkli baskı 25 tl. ben hepsini tamamladım. eksik yoktu gittiğimde a kuru için bilemicem tabi.
  • arkadaslar bugun yemekhane ıcın hesap actırdım ancak adamın bana verdıgı kagıtta hesap türü "alacaklı cari hesap" yazıyor kredi kartı fln istemedim yanlıs mı actırdım acaba hesap actıran arkadaslar bı cevaplayabılırmı sizdede böyle mi yazıyor
  • Orijinal kitaplarda ekstra olarak sadece cd mi var?
  • Hazırlık kitaparını okuldan alan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desman

Hazırlık kitaparını okuldan alan oldu mu ?

Ben aldım

Her şey dahil 295 lira.Uğraşanam ordan burdan diyorsanız alın çok rahat oluyor

• b ve c kuru için 95 tl beyazıttada var ama kitaplar hoş degil siyah beyaz ve cd siz çoğu böyle. son anı beklicem hafta sonu alırım artık. cd önemli dedi bizim hocamızda mutlaka bulunmalı dedi.
  • Bende okuldan aldım beyler hiç uğraşmadım. Yalnız sözlük çok iyi ama baya ağır ingilizce-ingilizce ve ağır kelimeler kullanmış ek olarak ilk başlar için türkçe lazım

• Gerile3 kullanıcısına yanıt
    bende öyle bir şey yazmıyor :/ yıldız teknik öğrencisiyim hesap açtırmam lazım kredi kartı kesinlikle istemiyorum ama diyerek normal sıradan hesap açtırdım. okuldaki zorla bana kredi kartı vermeye çalışmıştı sen nerden açtırdın hesbaı ?
    bankamatik kartı verdiler mavi üzerinde bir tek bankamatik yazıyor. bazılarında işte öğrenci kredi kartı falan vermişler seninki nasıl bir şey ?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.