Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
20
Favori
42.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    b kuru 85 tl akmardan kadıköyden aldım ben CB nin workbooku siyah beyaz diğeri öğrenci ders kitabı renkli kuşe kağıda ( böyle miydi ya neyse şu kaliteli kaygan kağıt işte) baskı üstelik. reading kitabıda renkli bir workbook birde writing kitabı siyah beyaz sanırım o kadar da olsun bir şey olmaz istersen akmara bak birde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..dream..

bende öyle bir şey yazmıyor :/ yıldız teknik öğrencisiyim hesap açtırmam lazım kredi kartı kesinlikle istemiyorum ama diyerek normal sıradan hesap açtırdım. okuldaki zorla bana kredi kartı vermeye çalışmıştı sen nerden açtırdın hesbaı ?
    bankamatik kartı verdiler mavi üzerinde bir tek bankamatik yazıyor. bazılarında işte öğrenci kredi kartı falan vermişler seninki nasıl bir şey ?

Bu eslestirme olayi filan ne hocam biliyo musun(bankamatik ile ogrenci karti galiba)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..dream.. . kullanıcısına yanıt
    kart henuz gelmedi okulun ordaki bankadan yaptırdım adam hesap bılgılerının oldugu bı kagıt verdide orda yazıyor
  • Hesabı okuldan açtırıp bankamatikten para yatıran varmı?
    Herhangi bir ücret alıyormu?
  • önce kartı daha önce hiç kullanmadıysan yani para yüklemediysen herhangi bir iş bankası bankamatiğinden para yükle ne kadar yüklediğin önemli değil ama en az 5 tl sanırım. neyse yemekhanede var hem içerde hem dışarda ama baya sıra oluyor orda bazı fakültelerin içinde de var sanırım mesela hazırlık binasının içinde var ben ordan yüklemiştim sonra gidiyorsun yemekhaneye giriş katta o kırtasiyenin olduğu yerde bir akıllı kart makinesi var öğrenci kartını sağdaki kısma yerleştiriyorsun hesap eşlemeyi tıklıyorsun senden bankamatik kartını alttaki kart yerine vermeni isteyecek zaten bi geçirip geri veriyor kartı şifreni giriyorsun hesabın eşlenmiş oluyor senden o karttaki hesaptan öğrenci kimliğine ne kadar para aktarmak istediğini soruyor ne kadarsa seçiyorsun oluyor bitiyor. yani o öğrenci kimliğinle artık yemekhanede yemek yerken ödeme yapıyorsun akbil gibi düşün bittikçe bankamatik kartındaki hesaptan kimliğe yüklüyorsun.ama dediğim gibi gitmeden bir bankamatikten bankamatik kartına para yatır yemekhanenin orası inanılmaz kalabalık oluyor bekle bekle sinir oluyorsun en sonunda.

• dediğim gibi okuldaki banka zorla kredi kartıda veriyor ben istemediğim için ordan açtırmadım açtıran bir iki kişiyle konuştum onlarada kredi kartı gelmiş 3 ay mecbur duracak sonrada kapatırıcaz dediler ama bilmiyorum bende bu banka işlerinde yeniyim henüz kartın gelsin o zaman belli olur zaten.

@ÖmerI okuldan açtırmadım ama kartım geldi bankamatikten para yatırdım ücret almıyor ( iş bankasınınkiyse tabi) kredi kartıda geldi mi sana ?
  • quote:

dediğim gibi okuldaki banka zorla kredi kartıda veriyor ben istemediğim için ordan açtırmadım açtıran bir iki kişiyle konuştum onlarada kredi kartı gelmiş 3 ay mecbur duracak sonrada kapatırıcaz dediler ama bilmiyorum bende bu banka işlerinde yeniyim henüz kartın gelsin o zaman belli olur zaten.

@ÖmerI okuldan açtırmadım ama kartım geldi bankamatikten para yatırdım ücret almıyor ( iş bankasınınkiyse tabi) kredi kartıda geldi mi sana ?

Yok kredi kartı gelmedi bana sadece bankamatik. Kredi kartına kendim başvurdum internetten.
    https://www.bankamatik.com.tr/images/ics/ics_card_01.png
    Bu karttan geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

quote:

Yok kredi kartı gelmedi bana sadece bankamatik. Kredi kartına kendim başvurdum internetten.
    Bu karttan geldi.

para yatırıken ücret almıyor. iş bankası bankamatiği

Gerile3 aynen bana da bu karttan geldi bu karttansa sorun yok kredi kartı değildir benimkinin sağ köşesinde maestro yazıyor yalnız visa değil bi fark var mıdır bilmiyorum

• ..dream.. . kullanıcısına yanıt
    pazartesi gitcem alcam kartı insallah yanlıs bısı actırmamısımdır saol yardımın için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

quote:

Bu karttan geldi.

para yatırıken ücret almıyor. iş bankası bankamatiği

Gerile3 aynen bana da bu karttan geldi bu karttansa sorun yok kredi kartı değildir benimkinin sağ köşesinde maestro yazıyor yalnız visa değil bi fark var mıdır bilmiyorum

Benimki de maestro dikkat etmemişim fotografa..

• beyler kitapları beyazıttan nerden aldınız açık adres verir misiniz. istanbulda yeniyimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinerden

beyler kitapları beyazıttan nerden aldınız açık adres verir misiniz. istanbulda yeniyimde

Tramvayda Beyazıt durağında in. Laleli durağı tarafına doğru 300 -400 metre yürü. Akbankı geçeceksin. Sonra görürsün Özdemir Marmara çarşısı diye gir oraya.işlem tamam
    Edit:yoksa sivil polis falan mısın

• gencmücahid kullanıcısına yanıt
    fiyat nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinerden

fiyat nasıl?

90 100 arası

• ben akmardan 120 tl ye aldım c kurunu
    daha ucuzunu bulamadım tek tek almaya kalksam daha fazla ediyodu
    erken almadığım için mi böle oldu anlamadım 10 kitap aldım bazıları renkli bazıları renksiz
    130 du 120 ye aldım
    almadıysanız beyazıttan alın daha ucuza bulursunuz ben mecbur kaldım ve aldım
    en azından 290 lira vermedim diye avutuyorum kendimi
  • bende 110 verdim kaziklandik

• Beyazıt özdemir marmaradan bugün aldım aldım c kuru 10 kitap 80 liraydı 2si renkli kuşe kağıdı şeklinde.
  • Workbook hariç hepsi renkli 80 liraya aldım

• bence topluca gidip bir yerden alsak daha ucuza alırdık neyse 290 vermedik en azından
  • bu kitap aldıgımız yerler kaça kadar açık bilen var mı ben A kurunu 60 a aldım
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.