Şimdi Ara

yıldız teknik pdr !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ytü de pdr de hazırlık var mı varsa sınavı kolay mı yardımcı olurmusunuz... forumda baska ytü de pdr kazanan var mı ?

• yukarı
  • ytüde pdr de hazırlık yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun hocam
  • önemli değil bu arada bende pdr ikinci sınıfım merak ettiğin başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervee..

önemli değil bu arada bende pdr ikinci sınıfım merak ettiğin başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım:)

Hocam pdr'yi abim kazandı, ben ona haber veririm, Merak ettiği bir durumda sizinle irtibata geçer.
  • peki biz dersleri eğitim fakültesinde görcez dimi bi arkadas bana elektrik de binası demişti sonucta eğitim fakültesine bağlı olcaz her türlüde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yıldız Teknik-Makine
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okulda eğitim binası henüz yok yapılıyor falan dedi hocalar ama inşaat bitti mı bilmiyorum biz geçen sene dersleri hep elektirik elektronik de gördük ikinci dönem de bazı dersler için inşaat fakültesine de gittik göçebe gibiyiz biraz:))

• quote:

okulda eğitim binası henüz yok yapılıyor falan dedi hocalar ama inşaat bitti mı bilmiyorum biz geçen sene dersleri hep elektirik elektronik de gördük ikinci dönem de bazı dersler için inşaat fakültesine de gittik göçebe gibiyiz biraz:))

bilgilendirme için cok saol ... ingilizce ögretmenlikde okuyanlar dersi nerde görüyor acaba yüzünü bile görmek istemedigim biri varda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öyle biri işte -- 29 Temmuz 2013; 4:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

quote:

okulda eğitim binası henüz yok yapılıyor falan dedi hocalar ama inşaat bitti mı bilmiyorum biz geçen sene dersleri hep elektirik elektronik de gördük ikinci dönem de bazı dersler için inşaat fakültesine de gittik göçebe gibiyiz biraz:))

bilgilendirme için cok saol ... ingilizce ögretmenlikde okuyanlar dersi nerde görüyor acaba yüzünü bile görmek istemedigim biri varda :D

onlar da elektirik elektronikte aynı fakültedeyiz:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

quote:

onlar da elektirik elektronikte aynı fakültedeyiz:)

hadi ya bu cok kötü oldu :)

• quote:

ön kayıt nasıl oluyor birde dersleri biz kendimiz mi seciyoruz herkes bir sey diyor kafam karıstı :)
  • ön kayıt diye bir şey yok normal kayıt için gideceksin okula onun tarihleri getirilmesi gerekenler falan aciklaniyor resim,sonuç belgesi,diploma falan istiyorlardi sanırım.Ders seçimini de biz yapıyoruz evet usise hosgeldin:))

• ben tam hatırlayamadim ama ön kayıt olayı da vardı internetten yapmıstik

• quote:

Orijinalden alıntı: Öyle biri işte

quote:

ön kayıt nasıl oluyor birde dersleri biz kendimiz mi seciyoruz herkes bir sey diyor kafam karıstı :)

Alıntıları Göster
    ön kayıt var 28 ağustos-1 eylül arası usis den ön kayıt yapılacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheElectric -- 2 Ağustos 2013; 0:09:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheElectric

ön kayıt var 28 ağustos-1 eylül arası usis den ön kayıt yapılacakmış.

Saolun hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.