Şimdi Ara

Yıldız Teknik Mi İstanbul Mu Önemli Uluslararası İlişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Bu 2 üniversite arasında kaldım.4. tercihe hangisini yazmalıyım.yıldız teknik üni siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler istanbul üni uluslararası ilişkiler

yıldız teknik üniversitesinin bu bölümü nasıldır? istanbul yıldızdan iyimidir?
    erasmus bağlantılarına baktım yıldız teknikde bu bölümün anlaşmasını göremezken istanbul üniversitesinin çok geniş ikili anlaşmaları olduğunu gördüm
    öğretim kadrosu hakkında kıyaslarmısınız?

tm2 sıralamam 26000 hangisini seçmeliyim?

• beyler bir el atın zaman kısıtlı.
  • up
  • up yardim ltfn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryder

Arkadaşlar Ben Bu 2 üniversite arasında kaldım.4. tercihe hangisini yazmalıyım.yıldız teknik üni siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler istanbul üni uluslararası ilişkiler

erasmus bağlantılarına baktım yıldız teknikde bu bölümün anlaşmasını göremezken istanbul üniversitesinin çok geniş ikili anlaşmaları olduğunu gördüm

www.eu.yildiz.edu.tr
    YTÜ Erasmus + Program Birimi
    http://www.eu.yildiz.edu.tr/ab/index.php
    Erasmus ile bağlantıları elbet var hocam artık erasmussuz üniversite yok gibi,erzincan üniversitesindede var hatta erasmus romaya gönderiyorlar endişe etme o yüzde,ayrıca cok zor karar ama ben yıldız derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

quote:

Arkadaşlar Ben Bu 2 üniversite arasında kaldım.4. tercihe hangisini yazmalıyım.yıldız teknik üni siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler istanbul üni uluslararası ilişkiler

www.eu.yildiz.edu.tr
    Erasmus ile bağlantıları elbet var hocam artık erasmussuz üniversite yok gibi,erzincan üniversitesindede var hatta erasmus romaya gönderiyorlar endişe etme o yüzde,ayrıca cok zor karar ama ben yıldız derim.

tamam dostum onu dun bulamamistim saol peki akademik kadro ve universite yasami bakimindan ytu mi yine

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

quote:

www.eu.yildiz.edu.tr

tamam dostum onu dun bulamamistim saol peki akademik kadro ve universite yasami bakimindan ytu mi yine

Valla hocam yıldız tekniğin makine mühendisliğini biliyorum sadece yani geneli şikayet etmiyor en azından istanbuldaki gibi olay yok,beşiktaşta hemde kampüsü görmüşsen etkilenmemen mumkun degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 3 Ağustos 2012; 9:27:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler dostum saolasin.baska yorumu olan var mi

• İstanbul Siyasal Uluslar: 12 profesör
    YTÜ Uluslar: 4 Profesör

Ben olsam İstanbul Siyasal seçerdim fakat YTÜ'nün bölüm başkanı Esra Hoca gerçekten muhteşem bir insan ondan da ders almayı isterdim.
  • evet beyler 1 saat içinde değiştirecem tercihleri başka yorumu olan var mı?
  • Yıldız yaz iktisat fakültesinin öğrenci işleri temiz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: At_KaFaSi

Yıldız yaz iktisat fakültesinin öğrenci işleri temiz olur

temiz olur derken?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: At_KaFaSi

Yıldız yaz iktisat fakültesinin öğrenci işleri temiz olur

temiz olur derken?

eee ne yaptın :)
  • quote:

Son kararın ne oldu?
  • yıldız teknik yazdım değiştirmedim.istanbul şanşa 26000 den 28500 almazsa işte istanbul sbf var 32000 den ilk 2 tercihim ankara üni ve hacettepe sıralamaları 23200 ve 26500.
  • sözlüklerde iü sbf yi mülkiye ile kıyaslıyorlardı ama ben değiştirmedim yıldız teknik üniversitesini hem 2 bölüm birlikte daha avantajlı olabilir.yine akademik kadrosuda fena değilmiş acaba istanbul üni kadar kalabalık mı veya kampüsü nasıl hiç bilmiyorum tek bildiğim yıldız sarayında olduğu
    kampüsü istanbul üni kadar iyi midir birde olay falan az olur heralde yıldızda kafam rahat okurum acaba devamsızlık problemi var mı?artık gelirse inceleriz bunları bekliyoruz sonuçları.
  • quote:

sözlüklerde iü sbf yi mülkiye ile kıyaslıyorlardı ama ben değiştirmedim yıldız teknik üniversitesini hem 2 bölüm birlikte daha avantajlı olabilir.yine akademik kadrosuda fena değilmiş acaba istanbul üni kadar kalabalık mı veya kampüsü nasıl hiç bilmiyorum tek bildiğim yıldız sarayında olduğu
    kampüsü istanbul üni kadar iyi midir birde olay falan az olur heralde yıldızda kafam rahat okurum acaba devamsızlık problemi var mı?artık gelirse inceleriz bunları bekliyoruz sonuçları.

yukarıda yazmıştım akademik personel yönünden YTÜ zayıf şu şekilde;

İstanbul Siyasal Uluslar: 12 profesör

Ama YTÜ bölüm başkanının derslerini eminim çok sevecek mükemmel bi insan ayrıca kendisi Mülkiye(Ankara SBF) Mezunudur =)

• quote:

Orijinalden alıntı: seyub

quote:

sözlüklerde iü sbf yi mülkiye ile kıyaslıyorlardı ama ben değiştirmedim yıldız teknik üniversitesini hem 2 bölüm birlikte daha avantajlı olabilir.yine akademik kadrosuda fena değilmiş acaba istanbul üni kadar kalabalık mı veya kampüsü nasıl hiç bilmiyorum tek bildiğim yıldız sarayında olduğu

yukarıda yazmıştım akademik personel yönünden YTÜ zayıf şu şekilde;

İstanbul Siyasal Uluslar: 12 profesör

Ama YTÜ bölüm başkanının derslerini eminim çok sevecek mükemmel bi insan ayrıca kendisi Mülkiye(Ankara SBF) Mezunudur =)

biraz araştırdım gerçekten çok övülen bir isim öğrenciler tarafından.bende yıldızı seçtim inşallah pişman olmam.

• İstanbul ile yıldızın başarı sıralamasında da baya bir fark varmış. Millet yıldızı seçiyorsa bildikleri birşey vardır.Bence iyi yapmışsın.
  • bence bu birazda bölümden kaynaklanıyor birisinde siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler diğeri ise uluslararası ilişkiler ikisininde birbirine göre avantaj dezavantajları vardır.bende çoğunluğa uyup yıldız yazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.