Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK Endüstri müh. okuyanlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümü anlatabilir misiniz.. tavsiye ediyor musunuz..?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende orayı kazanıcam bu sene. 17kdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poka Yoke

Bende orayı kazanıcam bu sene. 17kdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 15 Temmuz 2013; 3:05:47 >
  • Senin yerinde olsaydım tercihim Mimarlıktan yana olurdu. Bunlar dışında elinde imza yetkisi olan bir mühendislik dalı iş + yapı denetim şeklinde ek gelir sağlayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

Senin yerinde olsaydım tercihim Mimarlıktan yana olurdu. Bunlar dışında elinde imza yetkisi olan bir mühendislik dalı iş + yapı denetim şeklinde ek gelir sağlayabilir

Diş hekimliğini el işlerinden dolayı bıraktım şimdi Mimarlığa gitmek saçma olur diye düşündüm hocam haksız mıyım
  • idealler
  • arkadaşlar yıldız teknikte ingilizce aldığımız dersler var mı????
  • warlord_552 kullanıcısına yanıt
    burda benden başka kimse yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlord_552

arkadaşlar yıldız teknikte ingilizce aldığımız dersler var mı????

Var dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

Bölümü anlatabilir misiniz.. tavsiye ediyor musunuz..?

Ben Matematik Mühendisliği okuyorum Yıldız Teknikte, Endüstri Mühendisliği ile çift anadal yapan bir bölümdaşım var. Endüstri Mühendisliğinin diğer mühendisliklere nazaran daha sözel ve daha basit olduğunu söyler hep. Tavsiyem bu bölümü tercih edip, bir başka mühendislik ile çift anadal yapman olacaktır. Bu biraz çalışma gerektirecektir tabi.

Ayrıca eğer ki bu bölümü kazanacak olursan, ders seçimini çok dikkatli yapman gerekir , aksi halde Davutpaşa-Yıldız kampüsleri arasında mekik dokuyabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustyA

quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

Bölümü anlatabilir misiniz.. tavsiye ediyor musunuz..?

Ben Matematik Mühendisliği okuyorum Yıldız Teknikte, Endüstri Mühendisliği ile çift anadal yapan bir bölümdaşım var. Endüstri Mühendisliğinin diğer mühendisliklere nazaran daha sözel ve daha basit olduğunu söyler hep. Tavsiyem bu bölümü tercih edip, bir başka mühendislik ile çift anadal yapman olacaktır. Bu biraz çalışma gerektirecektir tabi.

Ayrıca eğer ki bu bölümü kazanacak olursan, ders seçimini çok dikkatli yapman gerekir , aksi halde Davutpaşa-Yıldız kampüsleri arasında mekik dokuyabilirsin.

anladım ama istediğim ders ordaysa mecbur gidicez..

bölüm kolay olmasına diğerlerine göre kolay da çift ana dal yapmayan boşta kalır gibi bir durum yoktur heralde dimi?_

• Tabii ki boşta kalman gibi bir durum söz konusu olmaz. Çift anadal yapman diğerlerinden bir adım önde olmanı sağlar sadece.

Bölüm dersleri Yıldız kampüsünde oluyor, ama diğer dersler(Türkçe, İnkılap, İngilizce, Zorunlu Kültür Dersleri gibi..) hem Davutpaşa'da hem de Yıldız'da açılıyor. Fakat programa uydurman ve seçmen konusunda sıkıntılar çıkabilir. Çok arkadaşım haftada 6 gün okula gitmek zorunda kaldı bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustyA

Tabii ki boşta kalman gibi bir durum söz konusu olmaz. Çift anadal yapman diğerlerinden bir adım önde olmanı sağlar sadece.

Bölüm dersleri Yıldız kampüsünde oluyor, ama diğer dersler(Türkçe, İnkılap, İngilizce, Zorunlu Kültür Dersleri gibi..) hem Davutpaşa'da hem de Yıldız'da açılıyor. Fakat programa uydurman ve seçmen konusunda sıkıntılar çıkabilir. Çok arkadaşım haftada 6 gün okula gitmek zorunda kaldı bu yüzden.

Boğaziçi yönetim bilişim sistemleri için ne diyorsunuz? orasını yazmak daha mı mantıklı olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.