Şimdi Ara

yıldız teknik acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ytü matemetik mühendsilğiyle ilgili ne düşüyorsunuz birde yıldzda kurum içi yatay geçiş varmı yanı mat müh okurken ne bileym elktrnk haberleşmeye geçiş yapabilme şansım var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: thefurk4n

ytü matemetik mühendsilğiyle ilgili ne düşüyorsunuz birde yıldzda kurum içi yatay geçiş varmı yanı mat müh okurken ne bileym elktrnk haberleşmeye geçiş yapabilme şansım var mı

Dikkatli ol şunu araştır, bir aralar farklı puan türüyle alım yapıyordu mf-4 değil. O yüzden sıkıntı çıkıyordu geçiş ve çift anadal olaylarında. Şimdi çözüldü mü bilmiyorum.
  • ytüde matematik müh. kimya-metalurjisi fakültesine bağlıdır. bana göre bu bile orda okumamak için bi sebeb. diplomanda kimya-metalurji fak.yazıcak.
  • Bir de bu sene yildizda ing mat muh bolumu acilmis bir bir bilgisi olan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mar_ginal

ytüde matematik müh. kimya-metalurjisi fakültesine bağlıdır. bana göre bu bile orda okumamak için bi sebeb. diplomanda kimya-metalurji fak.yazıcak.

arkadaşım kimya-meturoloji diye fakültemi var ne kadar sallıyosun be mimarlık ve mühendislik fakültesi o
  • yıldız metalurji mezunuyum. abin yaşındayım. bana fakültemi öğretme. mühendislik mimarlık fakültesi itü ve yıldızda yoktur çünkü bölümlerin çoğu zaten mühendisliktir. dolayısıyla mühendislikler kendi aralarında ayrılmıştır. makina fakültesi, elektrik-elektornik fakültesi, inşaat fakültesi, kimya-metalurji fakültesi şeklindedir.

zamanla öğreniceksiniz bunları yavaş yavaş şimdilik bu komikliğini liseli oluşuna veriyorum genç :D ayrıca o metoroloji değil metalurji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mar_ginal -- 28 Temmuz 2012; 9:04:07 >
  • matematik mühendisliği gibi zor bir bölümde okuyarak geçiş yapman çok zor daha kolay bi bölüme giderek bunu deneyebilirsin. mat mühendisliğinde okuyup da geçiş yapanlar var tabi ama aşırı derecede çalışman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH'NİN YILDIZ TEKNİK TAKINTISI
    7 yıl önce açıldı
    teknik yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.