Şimdi Ara

Yıldız kayması... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
13.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gök taşı o yav, bunun adını niye yıldız kayması koymuşlarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Gök taşı o yav, bunun adını niye yıldız kayması koymuşlarsa.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdelgado

aslında yıldız kayması açıkladığınız gibi işte sürtünme filan bunlar bahane işin aslı şu şeytan biliyosunuz ALLAH tarafından kovulmuş ve lanetlenmiştir..işte şeytanın ordusu diim onlara tabii olanlar yani şeytanın birlikleri gökten(ALLAH ve melekleri) haber almak için yukarı çıkarlar ve herşeyi duyan ve gören ALLAH bunlarıda görür ve bunlara taş diim tam isabet ettirerek taşı atar ve bunlar giremezler işin aslı bu yani insanoğlu gördüğü yıldız kaymasının aslı budur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Asbestos

Yıldız kayması...

kendi çektiğim bir fotoğrafı paylaşayım
    lütfen izinsiz kullanma olmasın

resim ters. 9 nisan 2007' e ait bir poz. biraz inceleyim dedim ve şöyle bir sonuç çıktı.

Yıldız kayması...

1-Alkaid
    2-Cor Caroli
    3-Denebola
    4-Vindemiatrix
    5-Muphrid
    6-Arcturus (resimde doğmak üzere..)
    7-Chara
    8-6CVn

kontrol edin bakalım yanlışlık var mı.

• Eskiden damlarda yatardık. Tabi o zamanlar elektrikler günün belli saatlerinde geldiği için ve bizim oralara bulutlar pek uğramadığı için bütün yıldızları en net birşekilde seyredebiliyorduk. Şimdiki nesil belki hayal bile edemiyordur ama yıldızların koynunda uykuya dalardık :)

Değil bir iki kez defalarca tanık olduğum bir manzaradır.

Şimdi ise yapay ışıklarımız her yeri işgal etmiş durumda hatta gökyüzünü dahi yapay bir ışıkla örttük, etrafımızı betonlarla sardık.
    Yıldızları bu derece rahat bir şekilde görebilmeniz artık çok zor. Dağa çıksanız bile şehirlerin ışıklarından gelen tayf görüşünüzü kısacaktır.

En iyi şansınız senede bir kaç kez olan umumi elektirik kesintileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Cezeri -- 15 Mart 2012; 22:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdelgado

aslında yıldız kayması açıkladığınız gibi işte sürtünme filan bunlar bahane işin aslı şu şeytan biliyosunuz ALLAH tarafından kovulmuş ve lanetlenmiştir..işte şeytanın ordusu diim onlara tabii olanlar yani şeytanın birlikleri gökten(ALLAH ve melekleri) haber almak için yukarı çıkarlar ve herşeyi duyan ve gören ALLAH bunlarıda görür ve bunlara taş diim tam isabet ettirerek taşı atar ve bunlar giremezler işin aslı bu yani insanoğlu gördüğü yıldız kaymasının aslı budur..

Güldürdün
  • konu tarihi çok eskiymiş :D
    ama şunu söylemek istedim

yazları köyde ava çıkınca (gece den sabaha doğru) açıklıkta çalı yada benzer bir şeyin dibine geçip sessizce beklerken gökyüzüne bakarız , o kadar berrak o kadar net gözükürki yıldızların hepsi çok yakında ve hemen hemen her saniye yıldız kayması çok bariz şekilde gözükür... Keşke şehirlerde ışık kirliliğinden fırsatımız olsada görebilsek , mükemmel bir görüntüdür , hatta şimdiye kadar gördüğüm en iyi manzarayı canlı seyretmekten daha hoştur...
  • 10 agustosla .. 20 agustos arasi kesin gorebilirsiniz 12,13,14 lerde yil yil degisiklik oluyo bu uc gu' boyunca takip kalin 100 e yakin gorunebilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

temmuz ayıydı balkona bir tane şezlong attım beraber yatıyorduk sevgilimle yıldızları seyrediyorduk yemin ediyorum 1 dakika boyunca bir yıldız kaydı ama sanki uzay gemisi gibiydi 1 dakika boyunca çok garipti

Bildiğim kadarıyla uydu o. Dün bütün gece sahilde onları izledim.
  • meraklı olduğum için şehirden uzak yerlere giderim güzel yıldız kaymalarına şahit olmuşumdur -tamam ben de biliyorum yıldız kaymıyor göktaşları atmosferden içeri girdiklerinde göktaşı olarak adlandırıyorlar dışında meteor- aralarında en iyisi şehirdeydim balkonda film seyrediyordum bir an burnu yeşil kıç kısmı mavi renkte yere doğru inen bir ışık gördüm yere epeyi yaklaştı yani belki hızlı olduğu için renkleri yanlış gördüm ama beyaz değildi bayağı yeşildi maviydi değişik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asbestos

Yıldız kayması...

kendi çektiğim bir fotoğrafı paylaşayım
    lütfen izinsiz kullanma olmasın

Bence o yıldız firar ediyor :)
  • Yanlız o yıldız değil asteroittir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.