|
Yıldız gibi sabit ışıklı hava aracı

-
-
Bugüne kadar havada bu sabit ışıklı UFO lar dan yaklaşık 7 kez görmüşlüğüm var. Hala ne olduğu hakkında bir bilgim yok. Ne zaman görsem kamerayla çekme fırsatı bulamadan gözlerden kayboluyordu. Ya da ben gözlerden kaybetmemek için kamerayı almaya gitmiyordum.
Kesinlikle insanlar tarafından kontrol edildiğini düşünmüyorum başka bir varlık tarafından kontrol ediliyor benim düşünceme göre. Ne olduğunu bilmiyorum. Ama boyu küçük olmalı.
Hatta hiç unutmam sıcak bir yaz günü çok uzun zaman oldu oturduğum binadan gece gökyüzüne bakarken yan yana giden arada küçük bir mesafeleri var sarı ışıklı 2 uçan hava aracı uzaktan böyle altıgen gibi görünüyordu.
Ses kesinlikle yok. Camları vardı ama sarı parlak ışık vardı sadece. Ve çelik yada titanyum renginde bir malzeme gibiydi. Sağ çaprazımdan sol çaprazımda ki binaya doğru yaklaşıyordu. İlk defa bu kadar net gördüm. 40-50m vardı.
Sol çaprazımda ki binada 14 katlı. Çatısına doğru giderken sarı ışıklarının söndüğünü gördüm ve araç sanki şekil değiştirmişti. Tam bir uçan daire gibi görünüyordu yoğurt kutusu kapağı gibi.
Görüş açısına göre şekli farklı görünüyor da olabilirdi. Ve sanki çok hafif bir buharı da vardı altta binanın çatısına konar gibi yaklaştı ve kayboldu.
Ben o heyecanla olayı anlamaya çalışırken bir çift daha geldi hem de aynı yönden aynı şekilde kamerayla çekmek aklıma gelmedi bile sonra kafama dank etti.
Kamerada eski kapaklı olanlardan. 2000 li yıllardaydı ama tam hatırlamıyorum. Ve tıpatıp aynısını birkaç yerde daha görmüşlüğüm var. Önce yavaş hareket ediyor sonra birden kayboluyor.
İnternette zaten araştırdığımızda birçok farklı şekilde görülen UFO lar olduğu biliniyor. Altıgen, daire, üçgen vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeromaster -- 22 Temmuz 2017; 17:24:32 >
-
http://www.kokpit.aero/deprem-sonrasi-ufo-panigi
Bu olayla aynı gecede gördüm. Sadece saat farkı var. Sabah haberi görünce jeton düştü bende
Özel jet mi desem, askeri kargo uçağı, fr24'te görünmesin diye her hangi bir bakanın yada devlet yetkilisinin uçağı mı desem bilemedim. gündüz görseydim uçak olup olmadığına kadar verirdim -
quote:
Orijinalden alıntı: phorever
http://www.kokpit.aero/deprem-sonrasi-ufo-panigi
Bu olayla aynı gecede gördüm. Sadece saat farkı var. Sabah haberi görünce jeton düştü bende
Özel jet mi desem, askeri kargo uçağı, fr24'te görünmesin diye her hangi bir bakanın yada devlet yetkilisinin uçağı mı desem bilemedim. gündüz görseydim uçak olup olmadığına kadar verirdim
Valla şu uçan cisimlerin amacını bir anlayabilsek dünya çok daha güzel bir yer olacak yemin ediyorum. Ya sen ne kimsin ki bizim üstümüzde sessiz sessiz uçuyorsun, böyle aniden kaybolmalar falan
Radara da tanımlanmıyorlar fırıldaklarBu kadar teknolojiye rağmen kimsenin de çok net görüntü alamıyor olması enteresan ya
Birileri ya sağlam dalga geçiyor ya UFO lar bir devletin istihbaratına çalışıyor.
Ya da UFO lar kendilerine dünyadan istihbarat götürüyor.
Bir de en çok Türkiye de, Ege bölgesin de görülüyor. Aydın-İzmir-Muğla civarı. Biliyorsunuzdur Haktan Akdoğan bu işlerle uzun zamandır ilgilenen biri ve YouTube a Haktan Akdoğan yazıp birçok videosunu izleyebilirsiniz.
Zaten ufo ile ilgili onlarca Türk videosunu bulabilirsiniz. Bazı pilotlar ve subaylar da şahit olmuştur. Yabancı amatör videolara pek güvenmiyorum çoğu montaj oluyor. NASA güvenilir.
https://www.youtube.com/watch?v=DtNJ_Q8Tpnk Burada da meşhur Tireye düşen UFO olayı.
Kesinlikle bu videoyu tamamıyla izlemenizi öneririm. Birçok video mevcut ben neredeyse hepsini seyrettim diyebilirim. İnsan baya merak ediyor konu da acayip sarıyor.
Eski hiyerogliflerde de resim edilmiştir UFO lar. Bazı araştırmalardan sonra %99 dünya dışı varlıklar olduğuna inanıyorum.
Zaten yurtdışında profesyonel anlamda bu ayrı bir konu üzerinde çok duruyorlar. Türkiye de de bu işlere kesinlikle ilgi ve alaka artmalı. Havacılık ve Uzay Bakanlığı olabilir mesela.
Hatta buraya DH UFO Gözlem Evi adını verelim. Forum da ki isim Havacılık ve Uzay olarak değiştirilmeli. UFO dosyasını tekrar masaya yatıracağız hep beraber.
BONUS: Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun.https://www.youtube.com/watch?v=oBJjjvBAAhY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeromaster -- 23 Temmuz 2017; 9:35:29 >
-
Konu üzerinden baya bir geçmiş ama yanıtsız bırakmayalım. Gördükleriniz İridyum uyduları ve diğer Güneş panelli uydulardır. Güneş ışığı yansıması en parlak noktaya ulaştığında gökyüzündeki en parlak yıldızdan daha da net gözükebilirler ya da sönümlenip tekrar görünür hale de gelebilirler. Uzaya fırlattığımız uydulardır hepsi. Ayrıca takip etmek adına belli başlı programlar da mevcut. Özellikle ISS yani Uluslar Arası Uzay İstasyonu takibi için google play de düzinelerce program mevcut. Üstünüzden geçeceği zamanı takip edip uygun koşullarda çıplak gözle ISS i görmeniz de mümkün. ISS en parlak halinde şehir ışıklarından uzak ortamlarda gölge oluşturacak kadar parlayabilir.
Amatör olarak ilgilenmek isteyenler şehir ışıklarından uzak ortamlarda Güneş batımından sonra gece 12 ye kadar saatte 7 - 12 arası iridyum uydusu ve yine saatte 1 - 2 arası meteor gözlemleyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fisico_ -- 7 Ağustos 2017; 11:46:14 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gördükleriniz gercek olabilir her gece gözle açık havada atmosferi izliyorum uydu takip programları ve uzay istasyonunun nerede olduguna bakmak kaydıyla uydu oldugunu var sayamadığım bir kaç olay la baş başa kaldım birini sabit yıldız sandıgım aracı sabit dururken birden yanında beliren ışıkla bereber hareket ederek İzmir canakkale civarından İstanbul tarafına hareket halinde gözlemledim yine tahmini olarak birisi İstanbul üzeri durarak digeri ben jet diyeyim fakat ohız öyle birşeydiki kuyruklu yıldır yada meteor hızında digerinden ayrılarak kayboldu yine digerini izledigim sırada kalan araç benim bulundugum yere göre Balıkesir civarına dogru agır bir hareketle tahmini 2 yada 3 dakika hareket etti takibini yaparken aynı kaybolan araç şimşek gibi yanına geldi yalanım varsa kainat çarpsın sonra tekrar ikisi yan yana geldikleri izmir istikametine dogru geldiler ve biri geldigi gibi kaldı digeri tekrar şimşek gibi kayboldu ışık sönse anlarım meteor gibi birden kuyruk bırakır gibi kayboldu nasıl anlatsam daha detaylı bilemiyorum ama bir değil on degil gördüklerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çocukluğumda parlamasını görüp korktuğum şeyi, sizin yorumunuzla 20-25 yıl sonra anlamlandırabildim.
Ufo da sanmıştım ama daha çok yörüngeye fırlatılan veya askeri bir roketti diye tahmin ettim yıllardır, meğer iridyum uydusuydu.
Ah seni iridyum uydusu seni,
çok korkutmuştun beni,
hemen eve kaçırtmıştın beni,
komşulara karşı çok ayıp oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X