Şimdi Ara

yıldız elektrik gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi akşamlar , sınav dönemi falan derken görüş ihtiyacım olduğu için buraya girer çıkar olmuştum , sadece okumakla kalamadım , görüşlerinizi söylerseniz sevinirim . Ygs 20k beyler , geçen pazar en güvendiğim matematikte(sadece matematik kısmı) iyi kötü bi 40 soru işaretledim 35 net falan gelir gibi,ama geometriyi ne siz sorun ne ben söyliyeyimlik bir durum tam , 20 tane işaretlemedim. 10-15 arası net bekliyorum. geçen sene itü inşaatın fizik neti ortalamasının 16.8 olduğunu düşünürsek , cumartesi günü bi tık kolay bi sınavda fenlerden min 20net ile , yıldız elektrik gelir mi ?

• :(
  • sınav kolay gelirse gelmez dostum
  • Fifti fifti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yinemimezunakaldim kullanıcısına yanıt
    eyvallah , geçen seneki fiziğin zorluğunu hala anlamış değilim , o konuda bir fikrin var mı ? geçen seneki zorlukta gelirse olur diye düşünüyorum fazla iyimser yaklaşmıyorumdur umarım
  • matin 60 net gelirse itü inşaat çok rahat olur
  • rahat gelir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mekatronik gelir mi ki, 120k
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sacmalamissiniz. tabiki yildiz elektrik gelir.

• Geçen seneki fizik ortalamasına bakmayın baya zordu çünkü 10k nın ortalaması 15 falandı, ama 50 net civarı gelecek sanırım mat 20 şer de fen gelirse olur

• Dalga mi geciyorsunuz kesin gelir diyenler 35 mat ile 25-30k da nasil kalmasini dusunuyorsunuz ?
    Hocam gelmesi ihtimali hic yok degil ama cok dusuk, mat zor denilmisse de 70+ hedefleyenler mesele hep 65 civari falan yaptilar diye zor 35 net o siralama icin cok dusuk gelir. Realist bir yorum istiyorsaniz eger...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ginflon kullanıcısına yanıt
    Sadece mat kısmı demiş adam 35 diye

• Gormemisim tam pardon O zaman ihtimal biraz daha artar ama kesin diyemeyiz bence 45-50net ile de geriler, yildiz elektrik gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginflon -- 16 Haziran 2017; 10:22:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldız elektrik diyince yıldız elektrik devreleri sorusu sanan tek ben miyim lan
  • eyvallah beyler bi rahatladım valla
  • Schrödinger Erwin S kullanıcısına yanıt
    dostum gecen seneki fizige kolay diyen trolldür itü inşaat 10bilmem kaç k fizik ortalaması 15 sen yapıyorsan 10 net iyidir bu..
  • ucundan kıyısından gelmezse kocaeli elektrik beklerim ;) seversin.başarılar hocam

• eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.