Şimdi Ara

Yıldırım Düştü pc ye yardımm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımla yağmurda ups mize güvenmişken farming simulator oynarkene bir anda büyük bir gürültü oldu ne olduğunu anlamadan monitörün kapandığını gördüm bidahada çalışmadı zaten herelde yandı sonra pc yi başka bir tüplü monitör bulup çalıştırdım Allaha şükür pc sağlam açıldı en azından öyle gözüküyordu sonra bilgisayarda internete giremediğimi farkettim.Kablo bağlı değil diyodu ama bağlıydı modeme baktım en sondaki ethernet lambası yanıp yanıp sönüyodu sonra kasanın arkasına baktım onboard lan da yanan sarı ışıkta söndüğünü farketiim galiba onboard lan çöktü.Bu arada modemi denedim başka laptopta çalışıyo.Moralim çok bozuk en ufak bi bilgi bile belki işime yarayabilir yardımlarınızı esirgemeyin.

• Modemi kabloyla mı denediniz laptopta ? Ethernetinizin driverini yeniden kurmayı deneyin. Başka kablo varsa onunla deneyin.
  • Geçmiş olsun kardeşim. Kasanın arkaya takili herşeyi tamamen sök. Psu ya elektrik gelmesin. Ardından power düğmesine 1 dakika boyunca basılı tut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walla bnmde yağmur yağarken bf3 multi oynuodum pc bi dondu mavi ekran verdi bende ne alaka diodum 10 dk açılmadı Allah tan bişi olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    valla kabloylada denedim wireless lada iki türlüde sorunsuz çalışıyo başka kablo ilede denedim yine olmadı
    eski pc den kalan pcı lan kartını taksam aynı performansı alırmıyım acaba (driver kurmayı denedikten sonra olmazsa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguliguk

valla kabloylada denedim wireless lada iki türlüde sorunsuz çalışıyo başka kablo ilede denedim yine olmadı
    eski pc den kalan pcı lan kartını taksam aynı performansı alırmıyım acaba (driver kurmayı denedikten sonra olmazsa)

Hocam gecen gün ayni sorunu gördüm alakasi yoktur diyordum ama arastirdim baya bir aynen yildirimdan kaynaklaniyordu. Sorunu LAN karti takarak cözdüm.
  • O halde @Spielberg in dediğini de bir deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

Geçmiş olsun kardeşim. Kasanın arkaya takili herşeyi tamamen sök. Psu ya elektrik gelmesin. Ardından power düğmesine 1 dakika boyunca basılı tut.

denedim ama bişey değişmedi yinede teşekkürler
  • eski bir lan kartım var onu mu taksam yoksa usb - lan çevirici mi taksam yada komple anakartı garantiyemi versem (anakartı sökmek çok zahmetli geldi)
  • arkadaşlar bu tip sorunları önlemenin çok basit vir çözümü var : TRiMBOX
    evinize taktırın bi trimbox ve bu tür sıkıntılar için kaygılanmayı bırakın. ( reklam gibi oldu vallaaa)
    lütfen trimbox u araştırın ve kullanın.
    ben kullanıyorum kafam rahat, neticede elektronik çağında yaşıyoruz, basit önlemler büyük başağrılarına engel olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.