Bildirim
Yıldırım Demirören medyası ?!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
hala daha reklamını yapıyorsunuz böyle ya. okumayın kardeşim silah mı doğrultuyorlar belli işte bunların amaçları hala neyin derdindesiniz -
Hocam tık sayısını bile artırmayalım bile bence -
Bittik biz bittik.. Haftaya istifa edecekmiş yönetim, kulübün kapısına da kilit vuracaklarmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: megi21
hala daha reklamını yapıyorsunuz böyle ya. okumayın kardeşim silah mı doğrultuyorlar belli işte bunların amaçları hala neyin derdindesiniz
Reklamını yapmak değil , ben her sabah arşiv için manşetleri topluyorum bunlarda gördüklerimin bazıları burada paylaşıyorum ...
Zaten amacım millet bu gazeteleri görsün okumasın -
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
Hocam tık sayısını bile artırmayalım bile bence
Hocam zaten kendi özel sayfalarının tık sayısını artırmıyorum , bunları ntvspor ve lig tv kendi sitesinden yayınlıyor oradan her sabah manşetlere bakarım ...
Bunlarda sadece Yıldırım Demirören'in gazeteleri Vatan ve Milliyet ondan paylaşıyorum görsün millet diye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X